Banner

Már nem Földi Attila a kosárcsapat vezetőedzője

Szerző: amigeleken.hu | 2021-11-22 20:51:00

A csapat irányítását további intézkedésig Völgyi Péter sportszakmai igazgató veszi át.


A kosárlabda szakosztály vezetése értékelte a szezon kezdete óta eltelt időszakot, és arra a döntésre jutott, hogy Földi Attilát felmenti a vezetőedzői feladatok ellátása alól. A csapat irányítását további intézkedésig Völgyi Péter sportszakmai igazgató veszi át - adta hírül a dvtk.eu.


Völgyi Péter így indokolta a döntést:

Rendkívül nehezen hoztuk meg a döntést, mivel Attila rengeteget és lelkiismeretesen dolgozott azért, hogy sikeresek legyünk, de sajnos az eredmények és a mutatott játék képe alapján szükség van a változtatásra - nyilatkozta Völgyi Péter sportszakmai igazgató. - Nagyon nehéz lesz az eddig elhullajtott pontokat visszaszerezni, különösen, hogy brutális sorozat következik: a következő két hétben két Európa Kupa mérkőzés és Szekszárd majd a Sopron elleni bajnoki vár a csapatra. Tovább nehezíti a helyzetünket, hogy Medgyessy Dóra játékára ebben a bajnokságban már biztosan nem számíthatunk, ennek ellenére a játékoskeretet továbbra is elég erősnek érzem ahhoz, hogy a bajnokságban és a kupában is a négy közé jussunk. Ezért a célért kell a stábnak és a játékosoknak is mostantól megkettőzött erővel dolgozni. Szeretném kérni szurkolóinkat, hogy továbbra is biztassák a csapatot, nagyon nagy szükség van a támogatásukra.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

17. Toto2099 |Válasz erre: 15. korxi
2021-11-24 16:26:32 Fehér öves, Tag
Talán még az adhat magyarázatot, felmerülő kérdésekre a történet kapcsán, most mi fog változni...
16. Toto2099 |Válasz erre: 15. korxi
2021-11-24 16:16:43 Fehér öves, Tag
Akadémikus a gondolatmenet. Probáltam folyamatosan elemezni, mi-miért történik. Mind emberi, mind szakmai oldalról. Nyilvát abból lehet következtetést levonni amit látunk. Az meg, valjuk meg elképzelhető hogy kevés. Így hát marad a tényszerű produktum.
15. korxi
2021-11-24 14:45:44 Piros öves, Veterán
Egyelőre nem tudom hogy mit gondoljak erről a kirúgásról.
Nem tudom hogy nem kellett volna még kivárni, hogy ebben a szezonban normális körülmények között mire képes Földi.
Ez alatt azt értem, amit Elemér összeszedett a másik posztban, hogy most eddig tényleg minden ellene volt. Az első hat meccsen nem volt hazai pálya, az egyik alaplégiós több hónap eltiltás miatt csak most ért vissza, a másik légiós lesérült, az irányító, akire az egész csapatjáték épült volna, szintén kiesett, újat kellett hozni helyette, a pontszerzőnek hozott játékos 10%-át nyújtja az elvártnak, stb. Ezek bármelyike bármikor előfordulhat egy csapatnál, de így együtt kicsit sok.
Még azt is okozhatja, hogy hullámzó a csapat teljesítménye. Ezzel a problémával amúgy Földi is tisztában volt, többször is szóba hozta nyilatkozataiban.
Persze hullámzásnak is kicsit sok egy félszezonon belül kikapni a BEAC -tól és a Vasastól is. Az Európa Kupában ugyanakkor a továbbjutásért, sőt ha minden jól megy akkor a csoportelsőségért játszunk. És ez most rendes Európa Kupa, nem olyan mint a tavalyi, ahol vicces módon végül két meccsből állt a "csoportkör", továbbá a csoportban van orosz és török ellenfél is.

Alapos kritikának tűnik hogy meccselni tényleg nem tud, erre vallanak az utolsó öt perces zuhanások is. Kérdés hogy tudhat-e egyáltalán jól meccselni az az edző, aki a meccs teljes tartama alatt az idegroham állapotában van.
Nem tudjuk hogy ez felmerült-e a klubon belüli felettesei részéről, tudott volna-e ebben változni (fejlődni). Mert azt se felejtsük el, hogy Földi eredetileg csak másodedzőnek jött, csak Cica lelépett mert kevesellte az új szerződése szerinti fizetését, így aztán Földit bízták meg a feladattal, és ő bevállalta.
14. Elemér |Válasz erre: 13. Toto2099
2021-11-24 11:52:27 Kék öves, Fanatikus tag
Nagyon nehéz még megtippelni is, ahogy hallottam a Sopron kiemelkedik, aztán jön a Szekszárd, majd a Győr és a Pécs. Utána jövünk mi nagyjából szerintem.
13. Toto2099
2021-11-24 10:59:45 Fehér öves, Tag
Hát, finoman fogalmazva is meglepő lenne, ha saját magát is kirugná a tulaj. Viszont lenne egy kérdésem. Véleményetek szerint, milyen nagyságrendű a költségvetése a kosárlabda oldalnak? Esetleg a többi klubhoz viszonyítva? Nem akarok senki zsebében turkálni, csak kiváncsi lennék a véleményekre. Manapság minden titkosítva van 100évre....
12. Elemér |Válasz erre: 11. piros79
2021-11-23 21:04:22 Kék öves, Fanatikus tag
Az a különbség, hogy itt a tulajdonos nevezte ki az edzőt,saját magát meg nem küldheti el....
11. piros79
2021-11-23 20:38:04 Lila öves, Fanatikus tag
Tulajdonképpen várható volt Földi leváltása. Ok, rendben. De akkor miért nem megy vele az is aki kinevezte?? Hányadik rossz döntés volt ez a kinevezés a klubnál? A kosárcsapatnál is ugyanaz a sztori, mint a focinál: fogjunk mindent az edzőre. De hányadik és hányadik edző volt ő már? És hányadik nagy csapat alakul már itt az elmúlt években?
10. Toto2099 |Válasz erre: 9. Elemér
2021-11-23 09:17:39 Fehér öves, Tag
Ezt Megyónak kell eldönteni, majd mondja ha akarja. Csak szurkolni lehet neki, legyen úgy, ahogy szeretné.
9. Elemér |Válasz erre: 8. Karpfen
2021-11-23 08:52:36 Kék öves, Fanatikus tag
Igen, a kommunikáció kicsit problémás...:)
8. Karpfen |Válasz erre: 7. Elemér
2021-11-23 08:29:49 Barna öves, Veterán
Nekem is, csak valami oknál fogva, babonából, vagy a fene tudja, nem lehet még bejelenteni. Így viszont kommunikálnak mindenfélét. Se kiköpni, se lenyelni nem tudják ezt az ügyet.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...