Magyarország - Csehország

Szerző: amigeleken.hu | 2023-09-10 09:25:00

Válogatott felkészülési labdarúgó mérkőzés


Válogatott felkészülési labdarúgó mérkőzés

Magyarország - Csehország

Budapest, Puskás Aréna, 2023.09.10. 18:00

Játékvezető: Igor Pajac, asszisztensek Ivan Mihalj és Kristijan Novosel. Negyedik játékvezető Patrik Kolaric, VAR-asszisztens Ante Culjak (horvátok)

Közvetítés: M4 Sport, online: m4sport.hu


A magyar válogatott szövetségi kapitánya a csehek elleni vasárnapi felkészülési mérkőzés előtt Telkiben tartott sajtótájékoztatót. Marco Rossi elárulta, hogy hasonló kezdőcsapatot tervez pályára küldeni, mint az előző tétmeccseken, de könnyen lehet, hogy Kata Mihály után más is debütálhat az együttesben.

Az 59. születésnapját a mai napon ünneplő szakember a gratulációkat követően az első kérdést még e jeles eseményről kapta a sajtótájékoztatón, de hamar a vasárnapi, csehek elleni mérkőzésre terelődött a szó.A válogatott számára nincs olyan, hogy barátságos mérkőzés. Nemcsak a jelen, hanem a jövő csapatának felépítésén dolgozunk, ezért minden mérkőzés nagyon fontos – jelentette ki az olasz szakember. – Amikor magunkra öltjük a válogatott mezét, az egész országot képviseljük, ami komoly felelősség számunkra és a játékosok számára is, ezért sosem kísérletezgetünk, minden alkalommal a leginkább versenyképes csapatot igyekszünk a pályára küldeni – mondta a szövetségi kapitány, aki azt is elárulta, hogy a kapuban Dibusz Dénes kezd majd, de előfordulhat, hogy lesz csere ezen a poszton a meccsen.

Nagyjából ugyanaz lesz a kezdő, mint a legutóbbi mérkőzések során. Van rá esély, hogy ismét avatunk újoncot, amennyiben meglesznek a mérkőzésen az újoncavatás feltételei. Belgrádban például teljesült ez a feltétel, a becserélt Kata Mihály pedig remekül szállt be, azt a teljesítményt hozta, amit vártunk tőle. Minden kerettag iránt maximális a bizalmunk, ha beküldjük őket, biztosan jól fognak teljesíteni – tette hozzá a szövetségi kapitány.


forrás: mlsz.huÉs ezt olvastad már?
Hozzászólások
4. dudik-attila |Válasz erre: 3. Bípíp
2023-09-11 07:59:15
Páratlan számú csapat van a csoportban. Mindig van egy szabadnapos.
3. Bípíp
2023-09-10 19:05:39
A Nemzetek Ligáját nem azért hozták létre, hogy ne legyenek többé barátságos meccsek?
2. toki
2023-09-10 17:05:25
Hála Istennek Nagy Ádám kimaradt.
1. tomi87
2023-09-10 16:54:09
Mégsem


Üzenet küldése...