Banner

Közleményt adott ki a Rendőrség

Szerző: amigeleken.hu | 2023-09-20 22:03:00

A stadion kapuit szombaton 16.00 órától nyitják meg a szurkolók számára.


Közleményt adott ki a szombaton 17 órakor kezdődő DVTK-Loki bajnoki kapcsán a Miskolci Rendőrkapitányság.


Ebben azt írják, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérik a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására. A stadion kapuit szombaton 16.00 órától nyitják meg a szurkolók számára.


A vendégszurkolóknak a mérkőzésre történő érkezésének megkönnyítése érdekében az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtóját követően a Skoda autószalon előtti útszakaszon a rendőrség gyűjtőpontot állít fel, ahonnan a szurkolókat a DVTK Stadion vendégparkolójába kísérik.

A gyülekezési pont a 3-as számú főúton Mályi felől érkezők számára is megközelíthető. Az Auchan Miskolc Dél bevásárlóközpont felé jobbra lekanyarodva körforgalomnál az M30-as autópálya felé kell tovább menni és a Déli Ipari Parknál lévő körforgalomnál visszafordulva érhető el a gyülekezési pont.


Azon drukkerek, akik rendőri kíséret keretében kívánnak eljutni a stadionig, a mérkőzés napján 15.30 óra és 16.20 óra között gyülekezzenek a rendőrség által felállított gyülekezési pontnál. Az utolsó konvoj legkésőbb 16.25 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni a szektorukba.

Azon vendégszurkolók, akik nem kívánják igénybe venni a rendőri felvezetést, egyénileg az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion.


forrás: dvsc.huÉs ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. jegyeketberleteket |Válasz erre: 1. zorba
2023-09-22 13:23:28 Citromsárga öves, Tag
ettől függetlenül ez egy nagy rendezvény lesz, úgy, hogy közben lesz még egy nagy rendezvény Miskolcon a hétvégén, úgy, hogy jól tették, hogy kiraktak egy közleményt, hogy merre érdemes , hogyan közlekedni
2023-09-21 00:21:41 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Már megint okoskodnak
2023-09-20 23:10:26 Fekete öves, Veterán
Minek ez a nagy rendőri felhajtás?

Szombaton barátok érkeznek Miskolcra

Majd együtt szidjuk a Nyíregyházát. :-)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...