Kondás Elemér: Nem szabad megelégedetté válni

Szerző: amigeleken.hu | 2021-11-23 20:48:00

A Soroksár elleni mérkőzés előtt Kondás Elemér a dvtk.eu-nak nyilatkozott.


Egymás után aratott öt győzelemmel a háta mögött utazik a DVTK Soroksárra a hétközi fordulóban. A Soroksár elleni mérkőzés előtt Kondás Elemér a dvtk.eu-nak nyilatkozott.


Ismét vasárnap-szerda-vasárnap ritmusban következnek a mérkőzések. Rutinos edzőként sok tapasztalata van, de a mostani DVTK-ra szabva tapasztalt-e új dolgot a DVTK vezetőedzője? - érdeklődtünk elsőként.

Az ember folyamatosan újabb tapasztalatokat gyűjt, a labdarúgás különben sem gyógyítás, itt nem létezik olyan gyógyszer, ami az adott helyzetben biztosan használ - mondta Kondás Elemér. - Amikor ilyen sűrűn követik egymást a találkozók, akkor a regenerációra kerül a legnagyobb hangsúly, az a legfontosabb, hogy a labdarúgókat megfelelő állapotba hozzuk. A keddi edzés pedig a Soroksár elleni taktika gyakorlásáról szólt.A rövid felkészülés során segítséget jelent, hogy most kevesebb hibát kell javítani?

Egy nagy különbségű győzelem mindig azt mutatja, hogy kevesebb hibát követett el a csapat, de ne feledkezzünk el az első húsz percről, amikor nehezen találtuk a fonalat. Ezen javítani kell, hogy Soroksáron is győzni tudjunk.

A korábbi “hármasugrásokból” nem mindig jól jött ki a DVTK. Először két döntetlen és egy vereség (Siófok, KTE, Szolnok), másodszor egy döntetlen és egy győzelem, majd kupatovábbjutás (ETO, Nyíregyháza, Szentlőrinc), végül ismét két döntetlen és egy vereség következett (Békéscsaba, III. Kerület, Szeged).

Most eleve győzelemmel vágunk neki a másik két mérkőzésnek, ami lökést adhat, és bízom benne, a folytatás is hasonlóan sikeres lesz, mert szükségünk van a pontokra a céljaink eléréséhez.

Összeállt a kezdőcsapat, az októberi válogatott szünetet követően csak apró, többnyire kényszerű módosítások történtek a névsorban. Jelenleg sérülés, a sérülést, műtétet követő rehabilitáció miatt Branislav Danilović, Orosz Donát, Polgár Kristóf, Szeles Tamás és Szűcs Kornél nem léphet pályára, valamint a vasárnap rúgás miatt lecserélt Kocsis Dominik játéka kérdéses.

Sűrű a program és hosszú a bajnokság, ezért nem csak 11 játékosban gondolkodunk, hanem teljes keretben. Igyekszünk mindenkinek lehetőséget adni, mert mindenki egyformán fontos. Aki nem kezd, az csereként beállva is fontos szerepet játszhat, az a lényeg, amikor pályára lép, akkor adja ki magából a maximumot.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes interjúra >>>>>>>>


forrás: dvtk.eu
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
2. sadab1
2021-11-24 20:42:21
Sajnos azzá váltak a fiúk az első félidőben, rá is basztak! Neked is basztatni kell őket Elemér a partvonalról!!!
1. oreg70
2021-11-24 10:42:08
Hajrá fiúk !! Nehéz lesz ,de ki kell harcolni a győzelmet !! Az első perctől gyorsan , keményen játszani, nem szabad bealudni !! Valószínüleg Ők is rögtön intenzíven támadnak, mert nincs más esélyük , ezt a támadósort nem tudják levédekezni !! HAJRÁ DIÓSGYŐR !!!!
BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...