Banner

Kondás Elemér: Amit eddig elterveztünk, azt el is végeztük

Szerző: amigeleken.hu | 2022-01-17 08:08:00

Az edzőtábor zárónapján a csapat vezetőedzőjét, Kondás Elemért kérdezte a dvtk.eu az elmúlt időszakról.


A felkészülés első két hetét Spanyolországban töltötte a DVTK labdarúgó csapata, ahol kiváló körülmények között készülhetett, valamint három felkészülési mérkőzést is játszott a Merkantil Bank Liga listavezetőjeként telelő diósgyőri együttes.

Az edzőtábor zárónapján a csapat vezetőedzőjét, Kondás Elemért kérdezte a dvtk.eu az elmúlt időszakról.



A spanyolországi edzőtábor végeztével egyúttal a felkészülési időszak első felén is túl van a DVTK labdarúgó csapata. Hogyan értékelnéd az edzőtábort, és az eddig eltelt időszakot?

Örülünk neki, hogy lehetőségünk volt ezen a tizenkét napos edzőtáborozáson részt venni, ahol nagyon jó körülmények között tudtunk készülni. Ahogy te is mondod, a felkészülés felén túl vagyunk, amit eddig elterveztünk, azt a munkát el is végeztük. Kiváló minőségű pályán edzettünk, kegyes volt hozzánk az időjárás, korrektek voltak a körülmények, a szállodában nagyon jó volt az ellátás, és ami a legfontosabb, hogy sikerült két jó csapat, a Karlsruher SC és a KMSK Deinze ellen megmérkőznünk. Sajnos a vírushelyzet beleszólt egy kicsit a programba, így az utolsó mérkőzésen egy kicsit gyengébb ellenfelet kaptunk. Örülünk annak, hogy elvállalta a gibraltári együttes a játékot, így sikerült ellenfelet találni a pénteki napra is. Ebből a mérkőzésből is megpróbáltuk kihozni azt, amit lehetett. Ellenfél ellen tudtuk gyakorolni a támadásépítéseket, a befejezéseket, egy kis önbizalomnövelő játék volt a Europa Point FC elleni találkozó, illetve megpróbáltunk mindenkinek 45 perc játéklehetőséget biztosítani. A felkészülés során igyekeztünk úgy elosztani a játékperceket, hogy nagyjából mindenki közel azonos terhelést kapjon, kivétel ez alól Bertus Lajos és a Könyves Norbert, akik később csatlakoztak hozzánk. Ők annak érdekében, hogy utolérjék a társakat, pluszmunkát végeztek, így amikor hazaérkezünk, teljes stábbal és teljes játékoskerettel tudjuk folytatni a munkát. Ekkor már bekapcsolódik a felkészülésbe Bokros Szilárd és Eppel Márton is. Idehaza újabb edzőmérkőzések várnak ránk, befordulunk lassan a célegyenesbe. Tisztában vagyunk azzal, a szakmai stáb és a játékosok is, hogy a tavasz roppant nehéz lesz. Ennek szellemében készülünk és bízunk benne, hogy január 31-én sikeresen meg tudjuk vívni az első bajnoki mérkőzésünket.

Olvastuk mi is az otthoni híreket, sok csapat számításait keresztülhúzta a koronavírus-járvány ezekben a napokban, nekünk eddig szerencsénk volt.

Nagyon örülünk neki, hogy betegség nélkül tudtuk végig vinni ezt az edzőtábort. Ez az egészségügyi stáb munkáját is dicséri. Megpróbáltunk mindenre odafigyelni az elmúlt napokban annak érdekében, hogy megóvjuk az egészségünket. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is így marad a helyzet.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes cikkre >>>>>>>


forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2022-01-17 18:53:04 Fekete öves, Veterán
http://dvtk.eu/merkozesek/post/17421-merkozes-Diosgyori_VTK-Bekescsaba_1912_Elore/23958-Hazai_kornyezetben_folytatodik_a_felkeszules-cikk-labdarugas
3. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 2. achilleus68
2022-01-17 10:34:27 Fekete öves, Veterán
Nem a jövő embere, de elég biztos pont és folyamatos 90 percek vannak a lábába, 3 poszton bevethető, ráadásul a védelemben, úgyhogy a feljutásban segíthetne.
2022-01-17 09:26:13 Piros öves, Őstag
https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mtk-alapember-volt-az-osszel-de-tavozhat-a-vedo-2871099 ő is egy opció lehet
2022-01-17 08:43:35 Piros öves, Őstag
Biztos,hogy kutya nehéz tavasz lesz. Az összes idegenbeli mérkőzés rangadónak mondható az ellenfelek ismeretében, a hazai meccseket pedig mindenképpen hozni kell!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...