Kisvárda II - DVTK tartalék 1-1 - Összefoglalóval

Szerző: amigeleken.hu | 2021-03-08 12:58:00

NB III., Keleti csoport, 23. forduló


NB III., Keleti csoport, 23. forduló

Kisvárda Master Good II – Diósgyőri VTK tartalék 1-1 (1-0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Tóth Tamás, Kövér Tamás, Vilmányi Simon.

Kisvárda Master Good II: A. Odincov – Kramár E., A. Avetisyan, A. Kravcsenko, M. Luscsik – Szőr L., Gyüre T. – Szentes D., L. Mihalik, A. Atamas – Himics L. Vezetőedző: Kocsis János

Diósgyőri VTK tartalék: Bukrán E. – Oláh B., Ivánka P., A. Kalandadze, Nagy Á. - Kispál T., Zsemlye B. – G. Omarashvili, Schildkraut K., Makrai G. - J. Cortés. Edző: Zsivoczky Gyula.

Csere: G. Omarashvili helyett Karika B. a 68., Szentes D. helyett Sikorszki B. a 76., Gyüre T. helyett Czene Z. a 76., Schildkraut helyett Zsiga M. a 77., Zsemlye B. helyett Jónyer K. a 77., Himics helyett Riznychenko V. a 92. percben.

Sárga lap: Zsemlye B. az 58., Szőr L. a 70. percben.

Gólszerző: Himics L. (1-0) a 12., Makrai G. (1-1) a 94. percben.Kulcspillanatok

12. perc: Gyüre ívelt át a hosszú oldalon érkező Himics elé, aki öt méterről az alsó sarokba helyezett, 1-0.

90+4. perc: A tizenhatos sarkáról jutott szabadrúgáshoz a DVTK tartalék. Makrai állt a labda mögé, és a sorfal mellett tekert a kisvárdai kapuba, 1-1.


Vezetőedzői értékelés

Kocsis János: - Nem nyilatkozom.

Zsivoczky Gyula: - Igazságtalan lett volna, ha ezen a mérkőzésen nem szerzünk pontot. Ellenfelünk a mérkőzés elején figyelmetlenségünk után megszerezte a vezetést, ekkor fölényben futballozott a Kisvárda. Az első félidő második felében azonban átvettük a kezdeményezést és folyamatosan domináltunk. A fordulás után magas presszinget alkalmaztunk, ezáltal még nagyobb nyomás alá helyeztük ellenfelünket, akik szervezetten védekeztek. Sok gólhelyzetet alakítottunk ki, de ezeket nem sikerült kihasználni. A csapat erejét mutatja, hogy az utolsó pillanatig hittünk a jó eredményben. Egy gyönyörű szabadrúgásgólnak köszönhetően egy pontot szereztünk, ami a következő mérkőzések előtt mentálisan még többet jelent. Gratulálok a csapat minden tagjának. Boldog nőnapot kívánunk minden hölgynek, kiemelten a DVTK dolgozóinak, szurkolóinak és sportolóinak.


forrás: dvtk.eu
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
1. Cs Attila
2021-03-08 14:27:51
Fantasztikus.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...