Banner

Kányási kihagyja a negyeddöntőt

Szerző: amigeleken.hu | 2023-03-28 12:20:00

Sajtófigyelő - boon.hu


A női kosárlabda NB I rájátszásának első körében, a két nyert mérkőzésig tartó negyeddöntő első találkozóján, kedden 18 órától az E.ON ELTE BEAC csapatát fogadja a DVTK-Hun-Therm együttese (a második meccset pénteken 18.30-tól a fővárosban játsszák, ha szükség van harmadik találkozóra, akkor azt a jövő héten hétfőn 18.00-tól Miskolcon rendezik meg).

A találkozó előtt Völgyi Péter vezetőedző a boon.hu-n nyilatkozott.


A DVTK-Hun-Therm játékoskeretéből a múlt hét előtti héten a litván válogatott Monika Grigalauskyte esett ki, aki számára meniszkusz sérülése miatt befejeződött ez az évad. A múlt héten pénteken pedig a magyar válogatott tagja, a diósgyőriek csapatkapitánya szenvedett bokasérülést.


A legutóbbi mérkőzés előtt, a pénteki utolsó edzés utolsó percében sérült meg Kányási Veronika – mondta Völgyi Péter. – Nagyon nem nézett ki jól a bokája, és nem sok jót ígért a jövőre nézve, de szerencsére jó be volt ragasztva, és mivel – nem mellékesen – csapatkapitányunk jó fizikai adottságokkal rendelkezik, így ma már nem olyan borús a kép, mint pénteken volt. Az biztos, hogy a BEAC elleni meccseket ki kell hagynia, de talán másfél hét pihenő után visszatérhet, és a rájátszás következő körben, reményeink szerint a Győr elleni negyeddöntőben már velünk lehet. A Csata elleni mérkőzést nélküle is jól lehozta a csapat, nem volt probléma, a fiatalok is szépen szálltak be. És annak ellenére, hogy a rájátszásra más szabályok vonatkoznak, az első két negyedben nem kell a pályán lennie egy U20-as játékosnak, még szóhoz juthatnak, a terv az, hogy fiatalok is pályára kerüljenek a negyeddöntőben.



Tovább a boon.hu-ra a teljes cikkre >>>>>>


forrás: boon.hu

fotó: Koncz Márton



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...