Banner

Jurek Gábor szerezte március hónap legszebb gólját

Szerző: objektív | 2024-04-15 18:03:00

Bízom benne, hogy lesz még jópár ilyen a diósgyőri karrierem során


A Magyar Labdarúgó Szövetség és az M4 Sport televízió szakemberei minden hónapban megválasztják a hónap legjobb edzőjét, a hónap legjobb játékosát, a legszebb gólt és a legnagyobb védést is. A szavazatok alapján 2024. március havának legszebb találatát a DVTK saját nevelésű labdarúgója, Jurek Gábor szerezte a 25 fordulóban a Paksi FC ellen egy remek szabadrúgásvariációt követően. Gratulálunk, Gabi!



- Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik az én találatomat tartották a legszebbnek - mondta el Jurek Gábor a díj átvételét követően. - Köszönöm a csapattársaknak is, akik nélkül ez a gól nem született volna meg, különösen Rudinak (Rudi Požeg Vancaš - a szerk.), aki szépen gurította le a labdát. Egy jól eltalált lövés volt, amiből szép gól született, de bízom benne, hogy lesz még jópár ilyen a diósgyőri karrierem során.

2024. március

  • A hónap edzője: Mészöly Géza (Újpest FC)
  • A hónap játékosa: (Tóth Balázs, Fehérvár FC)
  • A hónap gólja: Jurek Gábor (DVTK - Paksi FC, 19. perc)
  • A hónap védése: Riccardo Piscitelli (Mezőkövesd Zsóry FC - DVTK, 65. perc)

Érdekesség, hogy a hónap legszebb védésének pedig azt a bravúrt választották, amelyet a Mezőkövesd hálóőre, Riccardo Piscitelli mutatott be Bényei Ágoston lövésénél a Mezőkövesd - DVTK mérkőzés 65. percében.


Jurek Gábor díjnyertes találata a Paks ellen:


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2024-04-17 08:23:29 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Szép gól volt!
Keményen, határozottan!
Hajrá Diósgyőr!
1. oreg70
2024-04-16 09:43:02 Kék öves, Tag
Gratulálok GABI !! Ahogy már korábban megírtam neked !!! Nagy szorgalommal , keményen , gyorsan , de szerényen !! Így tovább , Hajrá DIŐSGYÖR !!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...