Banner

Jegyek a DVTK - Soroksár mérkőzésre

Szerző: amigeleken.hu | 2022-08-03 10:23:00

Hétfőn 20:15-kor indul útjára a labda a DVTK stadionban.


A tavalyi bérletesek helyét vasárnap éjfélig tartotta fent a DVTK, hétfőtől már bárki bármelyik szabad helyre vásárolhat bérletet, ezzel egy időben pedig elkezdődött a belépőjegyek értékesítése is az első hazai bajnoki mérkőzésre.

A jegyek és bérletek a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók.


Merkantil Bank Liga 1. forduló

2022. augusztus 8., hétfő 20:15

Diósgyőri VTK - Soroksár SC (Tv.: M4 Sport)


Nem emelkednek a jegy- és bérletárak

A növekvő infláció és az élet minden területén érezhető drágulás ellenére az idén is változatlan árakon lehet szurkolni a DVTK Stadionban, nem emelkednek a jegy- és bérletárak sem.


Fontos információk

  • Személyesen és a jegy.dvtk.hu oldalon kényelmi díj nélkül megfizetése nélkül lehet vásárolni, a jegy.hu oldalon kényelmi díjat számíthat fel a szolgáltató.
  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
  • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek 200 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását.
  • A klub a 18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet is vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat.
  • A diákok mellett a 65 év felettiek az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. Senior jegyet a 65 év feletti szurkolók válthatnak.
  • A J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött végigszurkolni a mérkőzéseket.
  • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani.
  • A kedvezményekre való jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.

forrás: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. Zole61 |Válasz erre: 1. BOIM79
2022-08-05 07:43:21 Piros öves, Őstag
A tipped egyáltalán nem elfogadható. Remélem ezt az úgynevezett focisták is tudják.
1. BOIM79
2022-08-03 20:46:42 Zöld öves, Tag
Megnéztem a Soroksár előző meccsét, 3-1 re verte a HR RENT Kozármisleny csapatát.Most engem a Kozármisleny nem érdekel,mert nem velük játszunk.A Soroksár Sc annál inkább érdekel,mert a következő ellenfél.Megmondom őszintén,a Soroksár Sc eddig nem nagyon érdekelt,de azért fúrt a kíváncsiság kivel játszunk jövő hét hétfőn.A játékosokat elnézve 2 régi név,Ternován ,Vági,mindketten játszottak DVTK színeiben.Vági nem játszott legutóbb,de Ternován,végigjátszott a védelembe.A Soroksár majdnem a kis FTC.Nagyon sok fradista utánpótlás fiatal játékos játszik a keretben.A középpályályuk is erős,Haris,Halmai,Hudák,a vezethető pedig Lipcsei Péter.Nagy csata lessz,mindenáron le akarnak majd győzni,hogy ilyen nagy skalpot beszerezenek mint a Diósgyőr.Szerintem beállnak védekezni,és kontrázni fognak.A tippem 1:1
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...