Banner

Ismét találkoztak egymással a DVTK és a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda képviselői

Szerző: amigeleken.hu | 2022-10-15 08:47:00

Megtörtént a megegyezés!


Megtörtént a megegyezés! Ismét találkoztak egymással a DVTK képviselői és a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda tagjai.


A tárgyalás során, a klub vezetése, illetve Dr. Világi Péter kommunikációs- és marketing igazgatója közreműködésének köszönhetően, asztalhoz ültünk a Borsodi Sörgyár munkatársaival, akik korábbi felvetésünk, miszerint a DVTK csapatát idegenbe elkísérő szurkolókat gesztus értékkel "megjutalmaznánk" a következő hazai találkozón, azonnal az ügy mellé álltak. Ez azt jelenti, hogy már a 2022. október 22-i Mosonmagyaróvár-DVTK mérkőzésre megváltott vendégjegyek bemutatásával az október 30-i, hazai Kozármisleny elleni meccsen egy féliteres, dobozos, "rendes" Borsodi sört fognak kapni a szurkolók a Stadionban, pohárba kitöltve. Ez a rendszer ebben az évben fog ilyen formában működni, 2023. januárjától már majd a büfében csapolt Borsodi sörre lehet váltani az idegenbeli jegyeket. A további részletekről a szurkolói oldalakról és a DVTK felületeiről lehet majd értesülni.


Még egy ide vágó megállapodás is született a felek között. A DVTK, ahogyan az elmúlt szezonban a Vasas ellen, úgy ezúttal is felajánlotta a Diósgyőr szurkolóknak, hogy egy idegenbeli összecsapásra vállalja a szervezett utazás költségeit. Ez a mérkőzés a tavaszi fordulók egyikében, a Budapesten lejátszásra, kerülő MTK elleni bajnoki lesz. A Borsodi Sörgyár, a klub ingyenes utazási lehetősége mellé, minden, a szervezett formában utazó drukkernek 1 db 0,5 literes Borsodi sört biztosít. Igazán gyümölcsöző kapcsolat kezd tehát kialakulni a jövőre nézve!


Dr. Világi Péter tájékoztatta az Koordinációs Iroda tagjait annak az MLSZ felé benyújtott kérvény hátteréről, mely szerint csapatunk most vasárnap a Budafok ellen nem az eredetileg kiírt 17 órakor, hanem 15 órakor játszik hazai pályán. Az Irodán keresztül megnyugtatta a szurkolókat, hogy a DVTK gazdaságilag stabil alapokon áll, viszont az európai energiaválságra a klub is reagálni kényszerül – az ezzel kapcsolatos intézkedésekről a klub szurkolói a DVTK hivatalos felületein tájékozódhatnak hamarosan.


A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda tájékoztatta a klubot arról a kezdeményezéséről, amelyről hamarosan a szurkolótársaink is értesülni fognak oldalainkról. Ennek lényege, hogy az országban, sőt a világban található, Miskolcról elszármazott, a DVTK-ért rajongó, vagy Diósgyőr érzelmű szimpatizánsai közül lehetőleg minél többet megszólítsunk, igény esetén azoknak segítsünk a környezetükben közösséggé alakulniuk. További részletek erről hamarosan!


Két régebb óta napirenden lévő technikai téma is szóba került. A jelenlegi gólörömzene megváltoztatását a téli szünetben egy felhívás formájában megpályáztatja az Iroda, valamint szintén a "tavaszi" első hazai bajnoki meccsre, a csapatok kivonulásakor, az induló lejátszása előtt az egykori vasgyári hagyományt, a "fúj a gyár" kürt hangját a Stadionban minden találkozó alkalmával felidéznénk.


Várjuk mi is a hétvégi meccset, belső információink szerint a csapat háza táján, az öltözőben minden rendben. Cél most egyértelműen a Budafok legyőzése, a közeljövőben a minimum 2. hely stabilizálása, a végén pedig a feljutás.


forrás: Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda facebook oldala



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. slózi
2022-10-18 09:26:26 Barna öves, Őstag
P.s.: Talán az sem a véletlen műve, hogy jelen hozzászólónak NŐI HANGOKRA ILL. NŐI HANGSZINEKRE "SIKEREDETT" ASSZOCIÁLNIA, jellemzvén ill.leirván a két vasgyári gyár SZIRÉNA HNGJAINAK jellegét ill. hangszinezetét....(dehát ez nem lényeges, csak amolyan személyes belső rádöbbenés ill. UTÓ-észrevétel)
5. slózi
2022-10-18 09:09:33 Barna öves, Őstag
A "GYÁRI SZIRÉNA" megszólalásának jómagam is rendkivüli módon ürülök--azzal a kérdéssel együtt, hogy vajon melyik sziréna szólal meg?
1.) A magasabb, "szopránosabb-vékonyabb" hangú "kohászatos";
2.) A mélyebb tónusú "alt-hangú" "digépes";
3.) Vagy egészen rövid időre--esetleg--MINDKETTŐ!!!???
MERTHOGY VAGYUNK MÉG NÉHÁNYAN, AKIKINEK MINDKETTŐ A SZIVÜNKBE VAN ZÁRVA. de legalábbis emlékezünk mindkettőre.
4. betyarok
2022-10-16 13:48:53 Fekete öves, Őstag
Èn örök bizakodò vagyok, aztán ha nem jön be, trágárul szidom.... Most is tetszenek a felvázolt dolgok, emberesnek tűnnek, főleg a "fúj a gyár", vesszőoaripám a vasgyáriság ápolása. Az elszármazott szurkolòkkal valò törődès is jò. Összefoglalva, ha tanulnak a közelmúlt hibáibòl, azaz, ha rájönnek, hogy az igazság is lehet opciò, ès èrdemes termèszetesen csinálni a marketinget,.ami nemcsak forma lesz, hanem tartalom is, akkor minden ok, hajrá!
2022-10-15 12:40:10 Piros öves, Őstag
A posztról Shakespeare két művének a címe ugrott be! „Tévedések vígjátéka” ill. „Színház az egész világ”
2. El Bandi
2022-10-15 10:50:51 Piros öves, Őstag
Szép, szép, de ha lemaradtam volna... Anno volt DVTK kőbányai sör... rá volt írva(rajta volt a címer), ugye jól emlékszem.
Most rá van írva, hogy DVTK borsodi?... Illetve van közeledés az amigeleken.hu és a DVTK között?...
1 sörért eladjuk a....
Kérem az ötlet díjat, ha nincs még ilyen a DVTK marketingtől, hisz ők is nézik az oldalt :) Mert ha ezek után jön ki hasonló reklám akkor...
2022-10-15 10:05:48 Piros öves, Veterán
Szomorú, hogy arra vonatkozóan nem találok semmilyen információt, mely egyértelműen leírná, hogy a mai szombati munkanapon a shop nyitva van-e vagy sem.
Mondjuk a "jegyek a Budafok elleni mérkőzésre" cikkben még mindig 17 órai kezdés szerepel, szóval mindegy is. Majd megvesszük neten, max nem költök a shopban ajándékra...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...