Banner

Írország-Magyarország

Szerző: dfcwolf | 2024-06-04 17:45:00

Eb-főpróba a Magyar Válogatottnak

20.45: Írország–Magyarország, Dublin. AVIVA Stadium (Tv: M4 Sport)

Játékvezető: Luis Godinho (POR)
Asszisztensek: Rui Teixeira (POR) és Nelson Pereira (POR)
Negyedik játékvezető: Paul Mclaughlin (IRL)


Írország:

Magyarország:


A MAGYAR LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT EURÓPA-BAJNOKI KERETE
KAPUSOK: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Szappanos Péter (Paksi FC)

VÉDŐK: Balogh Botond (Parma – Olaszország), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Dárdai Márton (Hertha BSC – Németország), Fiola Attila (Fehérvár FC), Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Freiburg – Németország)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Bolla Bendegúz (Servette – Svájc), Kata Mihály (MTK Budapest), Kerkez Milos (AFC Bournemouth – Anglia), Kleinheisler László (Hajduk Split – Horvátország), Nagy Ádám (Spezia – Olaszország), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Loic Nego (Le Havre – Franciaország), Schäfer András (Union Berlin – Németország), Callum Styles (Sunderland – Anglia)

TÁMADÓK: Ádám Martin (Ulszan HD – Dél-Korea), Csoboth Kevin (Újpest FC), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Horváth Krisztofer (Kecskeméti TE), Sallai Roland (Freiburg – Németország), Szoboszlai Dominik (Liverpool FC – Anglia), Varga Barnabás (Ferencvárosi TC)

TARTALÉKOK: Lisztes Krisztián (Ferencvárosi TC), Mocsi Attila (Rizespor – Törökország), Tóth Balázs (Fehérvár FC), Vancsa Zalán (Lommel – Belgium), Vécsei Bálint (Paksi FC)


Ír keret:
Kapusok: Caoimhin Kelleher (Liverpool), Mark Travers (AFC Bournemouth), Max O'Leary (Bristol City), David Harrington (Fleetwood Town)

Védők: Seamus Coleman (Everton), Matt Doherty (Wolves), Shane Duffy (Norwich City), Dara O'Shea (Burnley), Jake O'Brien (Lyon), Andrew Omobamidele (Nottingham Forest), Liam Scales (Celtic), Robbie Brady (Preston North End), Enda Stevens (Stoke City).

Középpályások: Josh Cullen (Burnley), Finn Azaz (Middlesbrough), Jason Knight (Bristol City), Jamie McGrath (Aberdeen), Callum O'Dowda (Cardiff City), Will Smallbone (Southampton), Mark Sykes (Bristol City), Mikey Johnston (West Bromwich Albion, kölcsönben a Celtictől).

Támadók: Sammie Szmodics (Blackburn Rovers), Adam Idah (Celtic, kölcsönben a Norwich Citytől), Troy Parrott (Excelsior, kölcsönben a Tottenham Hotspurtól), Michael Obafemi (Millwall, kölcsönben a Burnleytől), Tom Cannon (Leicester City).


JOHN O’SHEA:

Bármilyen meccsre is készülök, mindig nyerni akarok. Így volt ez márciusban Belgium és Svájc ellen, így van ez most is Magyarországgal szemben. Régen nyert már a válogatottunk, le akarjuk győzni a magyarokat. Különösen hazai pályán kell halmoznunk a sikereket, mert ezek révén visszajön az önbizalmunk. Győztes meccsekre van szükségünk az előrelépéshez.


MARCO ROSSI:

A magyar egy olyan csapat, amely tudja, hogyan kell megőrizni a pályán a megfelelő távolságokat és a megfelelő egyensúlyt, tudja, hogy a futball a párharcok játéka, és azokat biztosan nem nyered meg mindig. Eredménycentrikusan futballozunk, jobban szeretem a rossz győzelmet, mint a jó vereséget, és nem hiszem, hogy aki mást mond, az teljesen őszinte lenne.

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2024-06-06 00:05:30 Kék öves, Tag
amugy lehet jobb az 1-2 , mint 16 meccses veretleneseggel EB-re menni

Ott voltam a Koszovo és a törökök ellen is
Török meccsbe is benne volt az X és török győzelem is
S EB meccsekben is volt mindig-mindig jó adag mák - szerintem

Szobotol nagyban fugg a valogatott, de ő utobbi időben tetovaltat csak- meg elkapta a virsli szaju Borka,,,..s leszivja: ) az energiajat
2024-06-05 14:50:27 Citromsárga öves, Tag
Rossinak lesz még dolga az EB-ig. Ez a tegnapi produkció elég siralmas volt.
Tudom hogy csak edzőmeccs. Ezt mondták sokan de szerintem címeres mezben nincs tét nélküli meccs.
Ettől a sok semmitmondó hátul passzolgatástól meg már az ember agyvérzést kap.
8. toki* |Válasz erre: 7. omen666
2024-06-05 12:55:50 Fekete öves, Veterán
Még Sallai csak-csak. Nem akartak ezek megsérülni.
2024-06-05 12:44:39 Fehér öves, Újonc
Nekem ez a játék szánalmas volt szerintem 4-5 játékos / a cserékkel együtt/ ütötte meg az elvárható hozzáállást , de Szoboszlai és Sallai, na meg Varga a KÖZELÉBEN NEM JÁRT EZEN KÍVÁLMAKNAK !
2024-06-05 08:05:50 Fekete öves, Veterán
Ahogy nekem lejött, ez igazi edzőmeccs volt, mindenkinek jó az X, még véletlenül se szedjünk össze 1 sérülést, csak a végén lett 1 igazi serdülői hiba. E van.
2024-06-05 07:57:32 Fekete öves, Őstag
Egyszerűen meg kellett tapasztalni ezt a játékstílust is. Dibusz lehet második kapus. Ettől még szerepelhetünk az EB-n jól.
2024-06-05 06:01:27 Piros öves, Tag
Ahogy írtad: világelsőség vagy siralomház, mondjuk az előbbi nem opció. Most az EB előtt megint szerintem túl nagy a hype, az elvárás (középcsapatokban kispad, középszerű bajnokságok középszerű csapatában a többség nem csoda- vagy alapember, stb.), nehogy seggreülés legyen, hogy kb. jó, ha egy pontunk lesz, nagyon max. 3, nemhogy továbbjutás a csoportból. Kellene, hogy pl. "németek, svájc" tudat alatt lenézzen Minket a fogadkozások ellenére vagy, hogy mondjuk a 60. percig ne vezessenek és akkor idegesek lehetnek. A 14 meccses veretlenség igencsak kifutott eredményesség ettől a válogatottól.
2024-06-05 05:50:48 Citromsárga öves, Tag
Több mértéktelességet !
Sokan hiányolják ma ,hol vannak Bene ,Albert ,Farkas,Varga Zoli Détári Nyilasi Törőcsik -csak néhány világválogatottat !!! megjárt futballistáink és akkor még az aranycsapathoz nem mentem vissza.Nos akiknek vannak több évtizedes tapasztalataik és össze hasonlítási alapjuk tudjuk ilyen képességü játékosaink ma nincsennek.Viszont van óriási pozitivitás,zárójelben jegyzem meg ,hogy az egészséges pozitivitás ,az élet nélkülözhetetlen része. Az egészséges. Azonban pár éve ,mintha kezdenénk átesni a ló tulsó oldalára.A magyar válogatott EB esélyei földöntuliak a hiradások ,ujságírók szurkolók tovább jutásról beszélnek minimum.Marcó Rossi a mennyekben van magasztalva.A beképzelt öntelt ,a valóságtól igencsak elrugaszkodott nyilatkozatok percenként jelennek meg.Nem árt emlékezni arra ,amikor 1986.ban hasonló méreteket öltött a pozitivitás. Az eredmények alapján az elvárások az egekben voltak ,de az első meccsen a magyar válogatott világszinvonaluan 6.0.ra kikapott.Szédelegtünk ,volt aki a lakótelepről kidobta a tv készülékét.Hiába a magyar ember a végletek embere,Vagy világelsőség ,vagy a siralomház.Középut nincs.De nemcsak a magyar válogatott világszinvonalu ma , -ez igen gyakori szó hasznaálat ma életünk minden területén - hanem a szurkolók szakértők szerint Szobodszlai Dominik is.Igaz ,hogy csak csere ember ,de odáig el is kellett jutni Liverpoolban.Tudásáról az egekbe magasztalva irnak róla 5 percenként lapjaink.,melyről ő maga nem tehet.Szalag címeken olvasható :még Puskás sem volt ilyen,a magyar játékosok már megelőzték Puskás öcsiéket.A válogatott eredményei tul mutatnak az arany csapaton.A válogatottság számában hol Nagy Ádám ,hol Szalay,hol Sallai előzi meg Puskásékat,Albert Flórit.Nos ezekben a verziókban óva intenék mindenkit.Jobb lenne ha kicsit vissza vennénk az arcunkból.Még nem nyertük meg az európa bajnokságot,de valamerre már uton vagyunk.Diósgyőrben is.
2024-06-04 22:41:41 Piros öves, Veterán
Siralmas.
2024-06-04 20:53:25 Citromsárga öves, Tag
1-1 a tippem.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...