Banner

Hullámvasút

Szerző: dfcwolf | 2024-04-19 20:24:00

Mozgassátok már a ...


Nem akartam írni, mert azt éreztem, hogy az, amit írnék, másokat is lehozna az életről, ahogyan engem is lehoztak az elmúlt hetek mérkőzései. A meccseinket a hullámvasúthoz tudom csak hasonlítani, és ezt én már egyre kevésbé kedvelem. Nem bírom nézni, hogy odaadunk egy egész félidőt az ellenfélnek és teljesen alárendelt szerepben játszunk, remélve azt, hogy lesz még esélyünk a második félidőben a javításra.

Azért ez csak a Diósgyőr! Mi nem akarunk alárendeltek lenni még negyvenöt percre sem. Rossz nézni azt, hogy nem csak a Fradi, de az MTK ellen is képesek vagyunk erre, nem beszélve a Zalaegerszegről. Mi történhetett? Senki sem tudja ezt pontosan, de az elmúlt napokban rengeteg teóriát olvastam már a kommentek között.

Nem csak én gondolom úgy, hogy nem teszi meg minden játékos a maximumot a pályán. Ha így van, akkor viszont nem értem, hogy miért nem? Mi kellene ahhoz, hogy aki pályára lép ez előtt a nagyszerű közönség előtt, az kilencven percen keresztül úgy harcoljon, mintha valóban az élete múlna rajta?


Holnap a Loki jön és ahogy beszélgettem a szurkolóival, ők biztosnak érzik a három pontot. Minden rossz előjel ellenére én nem így vagyok ezzel. Én úgy érzem, hogy ez lesz az a szezon hosszú idő után, amikor nem tudnak egyetlen meccsen sem nyerni ellenünk a háromból. Valami miatt ezen bizakodásommal megyek majd ki a stadionba. Nagyon szeretném, ha a csapat is így gondolná.

Remélem, nem adunk egy félidő előnyt nekik és hazai pályán nem akarunk alárendelt szerepben tetszelegni. Menjünk nekik és végre rúgjuk be a helyzetet, ha már odakerültünk. Van még pár meccs, hogy a játékosok bebizonyítsák nekünk, itt a helyük. Végül is értünk lenne ez az egész.

Szóval harcra fel! Kicsit belefáradtam az utóbbi meccsekbe, de nekem ez az életem…


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. vebgy*
2024-04-20 13:11:01 Fekete öves, Veterán
Nagy szerencséje ennek a meccsnek,hogy előtte egy igen fontos kosármeccsre özönlik majd a nép... és ha már ott van...
6. vebgy* |Válasz erre: 3. Stevenstreet
2024-04-20 13:09:11 Fekete öves, Veterán
Kábé így van...egy nekik nagyon megfelelő edzőt hoztak, szó se róla. Csak nekünk nem fog ez így megfelelni... főleg,ha nyártól nem hoznak neki (nekünk) össze egy jobb keretet, amiben esetleg legalább a kezdőben nincsenek lukas posztok.
2024-04-20 11:33:44 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Szomorú off…..Sajnos elment Tatár Gyuri. Isten nyugosztalja! Pár napja Feledi Laci. Már lassan a fél Aranycsapat hiányzik…,
4. wexeye
2024-04-20 07:11:23 Fekete öves, Őstag
Azt a mélységet még nem sikerült elérni,mint a Feczkó féle tavaszon,amikor még Kaposvaron is sikerült kikapni és csak az újpest miatt nem reális veszély a 10.hely. De hogy nálunk a motiváció csírája sem lelhető fel,az sajnos biztos. Egy békés döntetlen már nem számítana rossznak... Én biztattam leginkább a tavaszi bérletvásárlásra,azt gondolván hogy a bajnoki hajrában ,szurkolói rivális csapatok ellen,harcban leszünk még a dobogóért... hát nem. Blagojevic se igen mondaná már ránk, amit ősszel,hogy minket lát az egyik legesélyesebbnek a dobogóra. Sántha, Magyar és Bajúsz elintézték,hogy ne legyen tülekedés a jegyekért, akkor legalább legyen egy jó kis sörmeccs a mai...
2024-04-20 05:11:34 Piros öves, Őstag
Sajnálom a helyzetet, mert Kuznyecovban éreztem az erőt, az akaratot. Az pedig, hogy nézeteltérés volt, amit nem tudtak kezelni, a klub hibája is. Itt van a mostani edzőnk. Úriember, gavallér , csak szerintem a feje felé nőnek. Nem ez kell a focistákhoz, valljuk meg. Keményebb, vagányabb fazon kellene ide!
2. madlev85
2024-04-20 02:26:03 Fehér öves, Újonc
Bár ezt érezném én is..,
2024-04-19 22:53:55 Piros öves, Őstag
Teljesen úgy érzem én is. Holnap csak a haverok, a társaság az, ami kivisz. Lesz, ami lesz a pályán. Én is belefásultam ebbe az érthetetlen tinglitangliba.
De attól még Hajrá Diósgyőr!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...