Banner

Haladás - DVTK 0-2

Szerző: dfcwolf | 2023-05-21 11:25:00

Merkantil Bank Liga 38. forduló


Merkantil Bank Liga 38. forduló

Szombathelyi Haladás - Diósgyőri VTK 0-2 (0-1)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 1263 néző. Játékvezető: Bana Gergely (Horváth Zoltán, Kiss Balázs).

Haladás: Mursits Roland - Nyíri Vince, Bolla Gergő, Devecseri Szilárd, Doktorics Áron - Vanja Zvekanov, Csilus Tamás - Horváth Rajmund, Rácz Barnabás, Csernik Kornél - Molnár Rajmund. Vezetőedző: Michal Hipp.

DVTK: Branislav Danilović - Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Lőrinczy Attila, Holdampf Gergő, Bényei Ágoston - Gera Dániel, Lukács Dániel, Jérémie Obounet. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Csere: Horváth Rajmund helyett Horváth Arnold a 39., Jérémie Obounet helyett Medgyes Sinan az 54., Bényei Ágoston helyett Illés Bálint, Lőrinczy Attila helyett Koman Vladimir és Gera Dániel helyett Könyves Norbert mind a 67., Molnár Rajmund helyett Borvető Áron és Csernik Kornél helyett Bosnjak Predrag a 73., Szatmári Csaba helyett Szűcs Kornél a 82., Horváth Arnold helyett Katona István a 85. percben.

Sárga lap: Devecseri Szilárd a 14., Vanja Zvekanov a 64. percben.

Gólszerző: Lőrinczy Attila (0-1) a 13., Lukács Dániel (0-2) a 86. percben.


Kulcspillanatok

13. perc: Egy szépen végigjátszott támadás végén megszerezte a vezetést a Diósgyőr: Lukács passzolt jobbra Lőrinczy Attila elé, aki kivárt egy ütemet, majd a bal felső sarokba lőtt, 0-1

86. perc: Koman szerzett labdát az ellenfél térfelén, jobbra passzolt Könyvesnek, akinek a lövését hatalmas bravúrral még védte Mursits, a labda azonban Lukács Dániel elé pattant, aki higgadtan a kaput őrző egy szem védő mellett a jobb alsó sarokba passzolt, 0-2


Edzői értékelések

Michal Hipp: Gratulálok az ellenfél csapatának, akik ma az egész mérkőzésen domináltak, megérdemelten győztek, és megnyerték a bajnoki címet is.

Jól kezdtük a mérkőzést, a 12. percig kialakítottunk két ziccert, és az ellenfél az első helyzetéből - amit mi kínáltunk fel nekik - megszerezte a vezetést. A DVTK a középpályán szerzett labdákból veszélyeztetett, amire készültünk, ám ugyanazok az egyéni hibák jöttek elő, mint korábban, és a végjáték is gyenge.

Az akarat megvolt a srácokban, de az ellenfél óriási minőségi fölényben játszott, és megérdemelten nyert.


Kuznyecov Szergej: Jó kezdtük a mérkőzést, gólt szereztünk, és több lehetőséget alakítottunk ki, amiből még több gólt kellett volna lőni, hogy nyugodtabbak legyünk. A második félidővel teljes mértékben nem vagyok megelégedve, ennél sokkal jobban kell teljesíteni.

Gratulálok a játékoskoknak, szurkolóknak, a csapatnak, mert elértük az összes célunkat! Bajnokként jutottunk fel, a legtöbb győzelmet arattuk és a legtöbb pontot szereztük, amióta 20 csapat alkotja a Merkantil Bank Liga mezőnyét.

Ez a csapat beírta a nevét a történelem könyvbe, de haladunk előre, és kökeményen fogunk azért dolgozni, hogy helytálljunk az NB I.-ben.



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

46. vebgy*
2023-05-26 14:23:30 Fekete öves, Veterán
Nagyon szeretnék ilyen kevés hozzászólást látni a következő szezonban...is.
45. halbert
2023-05-24 10:36:53 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Emlékeim szerint a halisok régebben a lilákkal szimpatizáltak,míg a zetések a ződekkel...
Most meg csak a kispest?
Hát,ilyen az élet,örökös változás.
Majd most úgy néz ki,hogy a másodosztályban puszilgathatják egymást...
Nemérdekelmás!
44. wexeye |Válasz erre: 43. Sickunt
2023-05-23 20:37:10 Fekete öves, Őstag
Szerintem mindig rosszabb volt a viszony a semlegesnél, már a 90es évek végén is. Mostanában a hali nagy kispest baratsága rontott ezen. Ősszel is kispestiekkel jöttek ide. Tavaly is volt részünkről felhívás erdei sétára. Másrészt egyike volt a kevés brigádnak az nb2ben,akikkel lehetett volna valami mozgás,mégsem lett semmi. Ennek szólt az ezek vagytok:csicskák pl
43. Sickunt
2023-05-23 14:14:31 Barna öves, Tag
Sziasztok, szeretnék kérdezni. Néztem a hali elleni szurkolásról készült videót és eldörrent a szombathelyi cig*nyok b*sszátok az anyátok rigmus. Ezt én soha nem hallottam tőlünk, pedig voltam idegenben szombathelyen többször is. Soha nem szidtuk őket így direktben emlékezetem szerint. Ha rosszul emlékszem bocsánat. Ha nem, akkor valaki felvilágosítana mi történt?
42. wexeye |Válasz erre: 41. elzett
2023-05-22 14:47:06 Fekete öves, Őstag
Az ősz miatt ott nem volt ilyen tartós a jó teljesítmény. Tét nélkül ott 2 meccsünk volt. A hazai fieszta a Cegléd ellen(6-1),majd ahogy te is írod,a szezonzáró valahol ,vereséggel. 1991es osztályozótól mostanáig ha feljutottunk,az osztályozón (91,97)vagy a végén sikerült (2004). 2011ben és most bajnokként. Tartósan ilyen eredményes teljesítmény sosem volt,főleg idegenben. Nb1ben,ha eldőlt a bentmaradásunk hamarabb, ami a 12 csapatos időszakban 1x ha volt,onnan sorjáztak az érdekes meccsek. Idén talált a stáb motivációt,amit a csapat is megtalált magában és szépen zárták a szezont. Tény,hogy a tírek kivételével a többi csapatnak sem volt már tétje,akikkel azóta játszottunk,hogy feljutottunk. De csak nézzétek meg az nb1 bajnokát. Hallgassátok meg a loki elleni meccsük utáni kurvagyengézést. És az az ország BLre ácsingózó,közpénz milliárdokból felpumpált kirakatcsapata. Ez meg a szar nb2,ahol megtehették volna,hogy elalibizik meg mixelgetik meg fiatalokat próbálgatunk meg stb. Ehelyett minden meccsen hajtottak. Nyerő mentalitás. Ezt hozta ide Kuznyecov és szerencsénkre vevő csapat alakult ehhez. Maradjon így az nb1ben is,főleg ha 3 vesztes meccs után kell majd pl.játszani.
41. elzett |Válasz erre: 40. wexeye
2023-05-22 12:32:19 Piros öves, Őstag
2010-11?
Szvsz kb hasonló teljesítmény, mint a mostani, igaz akkor az utolsó meccset elvesztettük idegenben.
40. wexeye |Válasz erre: 39. meccsre járni a legfaszább dolog
2023-05-22 11:29:31 Fekete öves, Őstag
Inkább nem sokat hagytam ki. De biztos tudsz olyat mondani az elmúlt 30 évből, amelyik hasonló hozzáállással focizott a tét nélküli meccseken. Én akárhogy töröm a fejem Váczi Béla,Máriási időszaktól a Tornyi féle csapatokon át a legutóbbi kiesésig,nem emlékszem ilyenre. Olyanra sokkal inkább,hogy téli szőrmekabátra gyanús meccseink voltak illetve hogy a Miskolc táblán kívül mindenhol, az ország bármely szegletében, formától függetlenül elvertek többnyire. Még a sikeresebb szezonok vége is mindig gyatrább volt. A 2004-2005 ös visszajutas utáni bentmaradás volt bravúr és volt is ünneplés az utolsó, sima vereséget hozó Újpest elleni meccs után. De ha te több meccsen voltál,mint én és emlékszel jobb tavaszra vagy nb2es szezonra, idegenbeli szereplésre,oszd meg! Rekordszámú győzelemmel és ponttal,közel 20 pont előnnyel lettek bajnokok és feljutók,fordulokkal a vége előtt. Ilyen sem volt,de lepj meg
39. meccsre járni a legfaszább dolog |Válasz erre: 22. wexeye
2023-05-22 10:58:20 Narancs öves, Lelkes újonc
Nem sok meccsen lehettél a 30 év alatt
38. Mapi1969
2023-05-22 07:45:03 Fehér öves, Újonc
Csak így tovább!!! Maximális gratuláció a stábnak, játékosoknak,edzőnek,és tényleg mindenkinek aki részt vett ebben a nem mindennapi teljesítményben! HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!
37. izor600
2023-05-22 06:59:20 Fehér öves, Lelkes újonc
Be kell vallani ,imponálóan nyerte meg a csapat az NB2.es bajnokságot a 87 ponttal és gólaránnyal.A jó folytatáshoz azért min.4-5 Jurek szintü játékosra lenne szükség elsősorban a középpályára és csatárposztra.Velük kiegészülve jó lenne a társaságot egyben tartani ,minthogy Kuznyecov edző érdemei elismerendőek annak dacára ,hogy alkalmanként szerencséje is volt.Azt hiszem a hazai futball közegben megtalálhatók a hiányzó játékosok,akik fiatalok szorgalmasak bizonyítani akarnak és tudnak is.Ugy tudni ,az anyagi feltételek maximálisan biztosítottak .

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...