Banner

Győzelemmel szeretnénk zárni a bajnokságot

Szerző: dfcwolf | 2023-05-21 11:16:00

A győzelem a cél

A Merkantil Bank Liga 38., utolsó fordulójában a már bajnok és feljutó DVTK Szombathelyen játszik a Haladás ellen vasárnap délután. A találkozó előtt Kuznyecov Szergej vezetőedzővel beszélgetett a hivatalos oldal.

A DVTK előbb a feljutást, majd a bajnoki címet biztosította be, és múlt vasárnap az ezért járó kupát, valamint az érmeket is átvette a csapat az ünnepi eseményre megtelt DVTK Stadionban.

Az első naptól azt mondtam, hogy szeretnénk a szurkolók számára is vonzó futballt játszani, ami miatt kijönnek a stadionba, és boldogan távoznak - kezdte Kuznyecov Szergej. - Ez elég jól sikerült, hazai pályán egy vereségtől és két döntetlentől eltekintve minden mérkőzést megnyertünk, és az idő előrehaladtával egyre jobb játékot is mutattunk. Akik egész évben mellettünk álltak, azoknak sok örömet szereztünk. A folytatásban is az a célunk, hogy minél több embert kicsábítsunk a DVTK Stadionba, mert közönség előtt igazi a foci. Persze érezzük az elvárások növekedését is, de azért dolgozunk nap mint nap, hogy megfeleljünk ennek.

Az ETO elleni is hiányzó Eppel Márton belgyógyászati műtéte után már elkezdte a mozgást, de Jurek Gáborhoz, Cseke Benjáminhoz és Bánhegyi Bogdánhoz hasonlóan biztosan nem lép pályára Szombathelyen.

Jobbulást kívánok az összes sérültnek, de sok jó játékos alkotja a keretet, megtaláljuk azt a csapatot, amelyik eséllyel veheti fel a harcot a Haladás ellen - mondta.

A DVTK bajnokként jutott fel, és 27 győzelme rekordot jelent a 20 csapatos Merkantil Bank Liga történetében.

ELOLVASOM AZ EGÉSZET>>>

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. kétess
2023-05-21 15:48:40 Lila öves, Őstag
Nyerni kell ma is 4:2-re a Hali ellen. Hajrá DVTK):
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...