Gyere és szurkoljuk ki együtt az Euroliga csoportkörbe jutást!

Szerző: Jáborcsik András | 2023-09-25 18:04:00

Szerdán 18 órakor kezdődik az Euroliga selejtező visszavágója a London Lions ellen.


Már egy hete elindult a jegyértékesítés a szezon első mérkőzésére: a szeptember 27-én, 18 órától esedékes DVTK HUN-Therm - London Lions Euroliga-selejtező mérkőzésre már megvásárolhatók a belépőjegyek.

Az első mérkőzésen a lányok szenzációs győzelmet arattak az oroszlánok felett és 15 pontos előnyt szereztek a visszavágóra.

Jegyek, bérletek személyesen minden nap 9 és 18:30 között DVTK Aréna recepcióján, vagy online a DVTK Aréna oldalán vásárolhatók.


Euroliga-selejtező, visszavágó

2023. szeptember 27., szerda (Miskolc, DVTK Aréna)
18:00 DVTK HUN-Therm - London Lions (Jegyvásárlás)

Kapunyitás: 17:00


Jegyárak a 2022/2023-as kosárlabda szezonra


A DVTK szeretne kedvezni a meccsre járó családoknak, baráti társaságoknak, ezért az idei évtől kezdődően csoportos jegykedvezményt biztosítunk! Négy darab, vagy annál több jegy egyszerre történő megváltása esetén 30%-os kedvezményt adunk! A kedvezmény kizárólag a DVTK Aréna jegypénztárjaiban megváltott jegyekre érvényes.

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amit a DVTK Aréna recepcióján lehet megtenni.

A 2023/2024-es szezonban a szurkolói bérletek ára egységesen 19 000 forint, a VIP bérletek ára 190 000 forint. Az idei szezonban lehetőség nyílik egy még sokkal többet „tudó” Aranybérlet vásárlására is, melyért tulajdonosaik számos igazán különleges ajándékot, meglepetést kapnak a teljes szezon során. Néhányat csak az extra ajándékok közül: névre szóló ülőhely-jelölő tábla, értékes, egyedi DVTK kosárlabdás ajándékcsomag és exkluzív meglepetésrendezvények a szezon során, valamint DVTK Aréna büfékedvezmény! Az Aranybérlet ára 190 000 Ft. A bérletek névre szólnak, a személyazonosságot a biztonsági szolgálat munkatársai a beléptetés során ellenőrizhetik.

Jegyeket és bérleteket személyesen minden nap 9:00 és 18:30 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Online vásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség, az online megvásárolt jegyek kedvezményes árúak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online megvásárolt bérletek mellé hagyományos bérletkártya nyomtatására nincs lehetőség! A vásárlás után megkapott PDF dokumentumon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is le lehet olvastatni a beléptető kapunál, azt külön kinyomtatni nem szükséges. A kapott dokumentumon lévő vonalkódot ne osszák meg senkivel, mert akkor előfordulhat, hogy nem tudnak belépni vele!


A DVTK Aréna szektorbeosztása

A DVTK Kosárlabda Kft. az I, a G és a H szektorok kivételével a DVTK Aréna összes szektorába értékesít jegyeket és bérleteket. Idén tehát – a tavalyi szezonhoz hasonlóan – a J, K és L szektorokba is lehet jegyet, bérletet vásárolni.

Ultra szektor: A és B szektorok
Palánk mögötti szektorok: C, G, H szektor
Keleti oldal (kispadok mögötti rész): D, E, F szektor
Nyugati oldal: J, K, L szektor
Vendégszektor: I szektorforrás: dvtk.euÉs ezt olvastad már?
Hozzászólások
3. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 2. korxi
2023-09-26 22:42:12 Fekete öves, Veterán
Az attól függ, hogy mennyi ingyenjegyet osztottak szét az idén? Ebbe az előző szezonban is számtalanszor belefutottunk. A meccs előtti napon már nem tudtam két jegyet venni egymás mellé, a meccsen meg kb. 80-100 hely volt üresen a kispadokkal szembeni lelátón.
2. korxi
2023-09-26 22:33:43 Piros öves, Veterán
Hát mindenki a csarnokba. A hosszanti lelátóra úgy látom hogy elég szépen elfogytak a jegyek.
1. betyarok
2023-09-26 20:04:17 Piros öves, Őstag
Mindenki a Csarnokba!
Hatalmas èlmèny volt a londoni meccs, higgyètek el, s ha csak itt követitek, gyertek ki! Vègre van kèt Csapatunk, gyerünk, èlvezzük ki, hajtsuk, szurkoljnk!
Mégsem


Üzenet küldése...