Banner

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék 3-2 b.u.

Szerző: objektív | 2022-01-07 19:15:00

Erste Liga 29. forduló


FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék 3-2 b.u. (1-1, 1-0, 0-1, 1-0)

Budapest, Tüskecsarnok, 508 néző, játékvezetők: Nagy Attila, Németh Márton, Kis-Király Barna, Pálkövi Botond György

FTC-Telekom: Nagy (Arany) - Boros, Karmeniemi, Kulmala, Nagy, Somogyi, McFadden, Seregély, Fowllie, Pavuk, Tóth, Bohunciky, Hegyi, Farkas, Galántai, Roczanov, Sarcia, Bán, Komáromy, vezetőedző: Fodor Szabolcs

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. (Praták) - Wehrs, Doetzel, Walker, Galanisz, Elgestal, Kiss R., Szirányi, Mihalik, Miskolczi, Ritó, Illés, Vojtkó, Galajda, Mattyasovszky, Károly, Farkas, vezetőedző: Tokaji Viktor

0-1 13:06 Vojtkó (Galanisz, Walker)

1-1 16:05 Kulmala (Nagy, McFadden)

2-1 22:10 Kulmala (Nagy, Seregély)

2-2 51:48 Wehrs (Doetzel, Walker)

3-2 65:00 Nagy


Értékelés

Fodor Szabolcs: Nagyon fontos volt, két vesztes meccs után tudtunk végre győzni. Azt gondolom a mai meccsről, hogy két harmadig nagyon jól játszottunk. Meglehetett volna a meccs hamarabb, nagyobb különbséget is ki tudtunk volna dolgozni. Voltak helyzeteink hozzá az első két harmadban, talán le is zárhattuk volna a meccset, sokkal többet lőttünk kapura, sokkal több helyzetünk volt, sokkal többet birtokoltuk a korongot az első 40 percben és aztán a harmadikban szét esett a játékunk és össze-vissza rohangáltunk, nem azt játszottuk, amit kell. De bízom abban, hogy ez azért lehet mert egy picit fáradtabbak vagyunk. Itt azért nagyon erőltetett menet volt, és az erőltetett menet közepén volt sok sérültünk meg betegünk. Szóval nem tudtunk négy sorral játszani, nagyon sok jég ideje volt a srácoknak és ez lehet, hogy egy picit most visszaütött itt az utolsó 20 percben. Ha tényleg így van akkor örülünk, mert most van két napjuk, hogy pihenjenek. Szóval remélem, hogy a fáradtság és akkor majd újult erővel tudunk készülni az erdélyi túrára.

Tokaji Viktor: Mindenképpen félig tele van a pohár. legalábbis ez az érzés van. Ahogy eljöttünk erre a meccsre, elég szűkös a keretünk és nem voltunk túl elkényesztetve ebből a szempontból. Az volt a tervünk, hogy minél közelebb tartsuk magunkat a Fradihoz eredményben illetve játékban és akkor majd meglátjuk, hogy az mire lesz elég, az időben majd nekünk fog ebben az esetben dolgozni és legyünk türelmesek. Ezt sikerült be is tartani és ennek az eredménye vagy a jutalma az egy pont. Amiben én azt gondoltom, hogy jobb volt ma a Ferencváros, az a büntető lövések.



forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

13. laca |Válasz erre: 4. Stevenstreet
2022-01-09 01:37:15 Lila öves, Fanatikus tag
jaj ezt hagyjuk már... Pavuk, Hajós Roli Tóth Ada stb stb évekig nálunk játszottak és jól meg lettek fizetve érte. De olyan időszakban volt, amikor a Fehérvár már EBEL-es volt és oda nem fértek bele, a MAC éppen alakult, a Fradi szinte vegetált, és Erdélybe sem ömlött a sporttámogatás. Szóval kevés hely volt, ahol nagyobb pénzt lehetett keresni, vonzó hely volt Miskolcon játszani az ország bármely pontjáról.
Aztán lett MAC, Kubatov elkezdett pénzt adni a hokisoknak, ergo lettek potenciális lehetőségek Pesten is, nyilván ez egy szívóerő volt. Ráadásul ez egybeesett azzal, hogy elkezdtük a szlovák kalandot, ami mit is jelentett játékos oldalról? Több munkát a végső siker realitása nélkül, rengeteg utazást ami nem Pest, Dunaújváros felé irányul, tehát a családot kevesebbet lehet látni stb. JNem volt ez mindenkinek vonzó és mivel voltak alternatívák hát ment aki ezt nem akarta vállalni. Pavuk pl akkor már a játékos-szakszervezetet gründolta, Tóth Ada azóta edzősködik is Óbudán. Hajós lába egyszerűen nem bírta a szlovák iramot, Kulmala érmeket akart nyerni... Mit tudtál volna velük csinálni?
12. laca |Válasz erre: 5. Stevenstreet
2022-01-09 01:14:32 Lila öves, Fanatikus tag
A tények kedvéért: az utolsó 10 meccs alapján a Fradi vezeti a tabellát... ennyire veri meg őket mindenki. Igen ebből az UTE elleni hosszabbításos, és a MAC elleni sima vereség már 2022-ben volt, de azért na...

Szerintem igenis siker a 2-2 ellenük, és egyébként is úgy tűnik, hogy kezd a csapat összébbrázódni, fejlődni, pontokat szerezni hívjuk akárhogy. Minden bizonnyal kellett 20-25 meccs mire a fiatalok beleszoktak a nagyobb tempóba, a felnőtt tempóba... Ha jól emlékszem anno Hanlon előre megmondta, hogy kell 20 meccs mire megérkezünk a szlovák ligába pedig az azért nagyságrendekkel rutinosabb játékosok voltak a keretben.

Igen lehetne gyakrabb és akár őszintébb is a kommunikáció a klub részéről, de azt év elején azért elmondták, hogy ha már így alakult akkor most hátralépünk, hogy előrébb tudjunk ugrani. Ráadásul én töretlenül hiszem, hogy nem a pénzhiány az oka ennek. Ha volt pénz extraligára, akkor lenne a erstében is egy jobb csapatra, de mást irányt választottak.
2022-01-08 11:59:44 Fekete öves, Veterán
https://www.jegkorongszovetseg.hu/event/game/62608

Hat ezekbol azert a Fradi nem csak a buntetolovesekben volt jobb. Mint, ahogy T.V. latta.
Az elso 40 perc utan 37-16 volt a lovesek aranya a javukra. A harmadik harmad volt egyedul kiegyenlitett a helyzetek szamat tekintve.
Kiss Bence megtette a magaet, elotte egy kalappal. 94+%
2022-01-08 09:37:16 Piros öves, Őstag
Minden elismerés a tegnapi napon a Tüskében megjelenő Maci szurkereknek és a csapatnak is hisz mind kori sebességben, erőnlétben és a gólok számában is felvettük a versenyt a fradival. A büntik meg lutri, ott sajnos nem volt elég éles a koncentráció!


9. Kezdökör |Válasz erre: 7. Stevenstreet
2022-01-08 09:34:02 Piros öves, Őstag
Ha csak a tabellára nézünk, akkor azt latjuk, hogy talán akkor voltunk ennyire alul mikor még kicsiny hazánkban idény sport volt a hoki és amatőr szinten csúszkáltak a srácok a Népkert nyitott jegén Kinizsi mezben!
Én még meg is értelek, de talán mindannyiunk szempontjából jobb volna, ha elengednéd a ”kínodat” hisz nem sok értelme van rendszeresen ide firkálnod. Nem tudom menyit jársz hokira vagy, hogy legalább stream-en nézed e vagy csak úgy idebüfögöd a negatívumokat de játsszuk azt, hogy mostantól megpróbálod a meccsek pozitívumát leírni! Nehéz lesz, hisz ez minden szempontból egy kuka szezon (ezt most hagyjuk is) de hátha menni fog!
8. pupulyka |Válasz erre: 7. Stevenstreet
2022-01-08 08:15:05 Fehér öves, Újonc
Hát hogy is mondjam te minden vagy csak nem szurkoló…. De ez minősítsen téged! Borzasztó hogy milyen negatív vagy, remélem a magànéleted rendben van!
2022-01-08 05:56:08 Piros öves, Őstag
Te meg tovabbra is tömjénezd a hipós itatópapírral mélyhűtött ürüléket...
6. Geotic
2022-01-07 23:24:52 Piros öves, Őstag
Egy éve is és előtte is simán cumiztunk a Fraditól, le is közölték, de Te azért nyomjad tovább a nyilvánvaló tudatlanságodból jövő hülyeségeidet.
2022-01-07 22:33:34 Piros öves, Őstag
Mindezektől függetlenül azért értékes ez a vereség, mert az utóbbi meccseken csak az nem verte meg a fradit, akivel nem játszott... De persze minden OK. 1 éve ezt az eredményt, ha leközlik, akkor az miskolci rémálom. Hova jutottunk???
2022-01-07 21:54:20 Piros öves, Őstag
Miskolc okos - Miskolc lúzer 3:2 . Én ezt láttam. Miskolc okos az, aki jól gazdálkodott a játékosokkal függetlenül attól, hogy hol látta a napvilágot....Egyébként elmondom, hogy mi sem létminimumon éltünk, 3 éven keresztül a top2 támogatást kaptuk a jégkorongszövetségtől, amivel nem tudtunk élni. Nyilván te örülj az újabb menetrendszerinti cuminak, te dolgod. Nekem másak az igényeim.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...