Banner

Félsz? Jól teszed.

Szerző: dfcwolf | 2022-05-05 08:00:00

A gyávák már ma költözhetnek Miskolcról.


Az a hír járja, hogy Diósgyőrben félnek a játékosok a szurkolóktól és beteget akarnak jelenteni a meccsek előtt. Komolyan kérdezem, hogy ezek az emberek mit gondoltak, hová jönnek? Azt hitték, hogy az NB1 szintjén is jónak mondható fizetésért elég lesz majd az a teljesítmény, amit mutatnak itt hétről hétre? Komolyan azt hitték, hogy itt majd a vállukon viszik őket a szurkolók azután, hogy nem bírnak kilencven percet futni? Vagy nem tudták hová igazolnak? Komolyan azt hiszik magukról, hogy amit a pályára tettek, az tiszteletreméltó? El volt itt mindenki kényeztetve. A klubházban a sok alkalmatlan, akiket a kiesés után is megerősített a pozíciójában a fantomtulajdonos és a focistáink is, akik az hitték, a vastag boríték mellé jár a szurkolók szeretete is. Az bizony nem jár. Nincs miért.

Most pedig félnek flangálni a városban, mert a szurkolók nagyon szeretnének velük összefutni. Bizony így van ez. Amint vetsz, úgy aratsz. A focista élet nem csak abból áll, hogy belövöd a sérót, varratsz valami trendi tetkót, menő a szetted és a magukat modellnek hazudó lányok bomlanak utánad. A focista élet arról is szól, hogyha meccsek alatt szembeköpöd a szurkolókat, akkor azok majd keresik a lehetőségét annak, hogy ezt meghálálják. Ez az idő van most. Biztosan kellemetlen otthon ülni és egész nap nyomni a PS-t, aztán folyamatosan a tükröt nézni miközben edzésre mész, de ha nem bírod a nyomást, ne gyere ide. A Diósgyőr nem csak egy fejőstehén. A Diósgyőr legfőképpen a szurkolói, akik szenvedélyes, érző és a klubjukat mindenek előtt tartó egyenes emberek.

Aki betegségre hivatkozva nem lesz ott a következő meccsen, azt vehetjük úgy, hogy beintett a szurkolóknak. Az csak a pénzért jött ide és semmi szükségünk ilyenekre! Nem rinyálni kell a neten, hogy félek. Férfiként kellett volna viselkedni a pályán és küzdeni ezért a városért. Egyétek meg, amit főztetek.

Vannak viszont, akik más miatt kerülnek ki a csapatból az NB3-as keretbe. Valami miatt szembekerültek a "szakmai" stábbal. Ez Benczés és Vukmir műve, akiknek már nem is annyira fontos a győzelem. Benczés még azóta is a DVTK alkalmazottja, mióta elvileg már nem sportigazgató. Addig itt nem kezdődik el a rendcsinálás, amíg el nem köszönünk tőle! El kell hagynia ezt a klubot! Ehhez kell ragaszkodni minden szurkolónak és ennek is hangot kell adni minden lehetséges helyen. Amíg itt van, addig minden megy tovább, mint eddig! Őt sokkal messzebb kell innen űzni, mint az NB3-as csapat! Utána mehet a nagyszerű elnök úr is, aki kussban ül, mintha semmi köze nem lenne a kieséshez és a jelenlegi helyzethez. Vukmir pedig négy meccs alatt hozott egyetlen győzelmet, teljesen fölösleges volt a klubot megszégyenítve idehozni.


Szóval félnek? Nagyon is jól teszik! A gyávák már ma költözhetnek Miskolcról. Gyávákra itt nincs szüksége senkinek! Ez Borsod!


Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

54. Zole61 |Válasz erre: 50. slózi
2022-05-07 21:53:59 Piros öves, Őstag
Na pláne...mötöká megveri 3 nullára a fagyit..he..he.. Itt mindent lehet.
53. slózi
2022-05-07 19:46:40 Barna öves, Őstag
“Pedig igény volna rá!”, ahogy a viccben is mondják."
EZ OLYANNYIRA IGAZ, HOGY JÓMAGAM IS AZ "IGÉNYLŐK" SORÁBA TARTOZNÉK--HA NEM ÁLLNA FÖNN AZ, AMIIT A 42.SZ.HOZZÁSZÓLÁSOMBAN OLY'SZEMÉRMETLEN TERJENGŐSSÉGGEL VÁZOLTAM. AMIÉRT ELNÉZÉST KÉREK.
52. repohár |Válasz erre: 48. vebgy
2022-05-07 17:47:25 Piros öves, Őstag
Érezze magát szarul az emiatt, aki ennek az összehasonlítási alapnak az ár-érték arányát lefektette.
51. alpesi krokodil |Válasz erre: 49. slózi
2022-05-07 14:27:02 Barna öves, Fanatikus tag
“Pedig igény volna rá!”, ahogy a viccben is mondják.
De a kapucnis srácok is csak “lesést” ígértek.
50. slózi |Válasz erre: 46. Zole61
2022-05-07 11:17:51 Barna öves, Őstag
TELJES MÉRTÉKBEN IGAZ(!!!) ENNEK A HOZZÁSZÓLÁSODNAK MAJD' MINDEN ÁLLITÁSA.
49. slózi |Válasz erre: 44. alpesi krokodil
2022-05-07 10:39:37 Barna öves, Őstag
"..Mikor volt itt legutóbb elverve valaki?"
1.) Nagyon remélem. hogy soha, és hogy nem is lesz!
2.) Tudva és föltételezve a föntieket: EZÉRT IS IRTAM MINDENT "FÖLTÉVE, DE MEG NEM ENGEDVE", TEHÁT FELTÉTELES MÓDBAN!
48. vebgy* |Válasz erre: 46. Zole61
2022-05-07 10:23:57 Fekete öves, Veterán
NER ide, vagy oda...akkor pont az a gond, hogy itt az aktuális hatalomhoz közel álló vezetések sem voltak soha elég ügyesek a menedzselesben...
47. vebgy* |Válasz erre: 41. zorba
2022-05-07 10:21:18 Fekete öves, Veterán
Fizikai bántalmazás leginkább a menedzsmentet kellene, hogy érje...semmi másból nem értenek. Mosolyt radirozni...csak egyszer.
46. Zole61
2022-05-07 10:11:18 Piros öves, Őstag
Itt minden azon múlik milyen szerepet szántak nekünk a ner homokozóban. A többi csak rizsa. Tök mindegy mit akarnak itt a szurkolók, sőt az számít a legkevésbé, vagy mit akar egy edző, netán játékos, a nagy dolgok máshol dőlnek el.. Ha mondjuk azt akarják " valakik" hogy a Diósgyőr legyen NB1-s, akkor van az a pénz, hogy a kecsó maradjon még az NB2- ben, erősítse meg az infrastruktúrályát, majd később....Na ehhez kellene, hogy a töketlen Diósgyőr most már nyerje a hátralévő meccseit. Szánalmas sajnos ez az egész, úgy ahogy van. Sokkal kevesebb pénzből meg lehet nézni a környező országok hol tartanak a fociban. Itt lehet tolni ész nélkül a pénzt a fagyiba, láthatjuk mire jutnak évek óta a nemzetközi porondon. A másik, azért nemzetközileg jegyzett focistánk sincs olyan sok. Az utánpótlás nevelés színvonala is siralmas ..
45. repohár |Válasz erre: 42. slózi
2022-05-07 09:59:27 Piros öves, Őstag
És mennyire igazad van! De képzeld el példának okáért azt a helyzetet, amikor valaki azt veszi észre, mások fizikai bántalmazása morális sikerélményt jelent számára, és egy idő után a legmegfelelőbb önkifejési formává lesz a a személyiségén, mindösszesen azért, mert abban a kulturális közegben amelyikben ő szocializálódik, ez teljesen elfogadott és értékelendő. Vajon kinek a feladata ilyenkor a szembesítés és milyen formában kell szerinted megtörténjen?

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...