Banner

Ez egy nagyon különleges csapat tele nagyon különleges emberekkel

Szerző: amigeleken.hu | 2024-05-06 08:53:00

Sajtófigyelő - A wbasket.hu interjúja Kányási Veronikával.


A bajnoki döntő második mérkőzésén a DVTK HUN-Therm 97-62-es győzelmet aratott a SERCO UNI-Győr otthonában. Ezzel a diósgyőriek 2-0-ra vezetnek az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban és kedden hazai pályán megszerezhetik a klub történetének első bajnoki címet.

A wbasket.hu a DVTK HUN-Therm csapatkapitányával, Kányási Veronikával készített interjút.


A párharc első mérkőzése a DVTK Arénában kifejezetten hullámzó játékot hozott. Bár 75-62-es sikert aratott a DVTK, de a találkozó alkalmával 16 pontos előnyt adtak le a diósgyőriek. Ezúttal viszont végig uralták az összecsapást.

Szombaton az első pillanattól türelmesebbek voltunk, jobban használtuk a Győr váltásait, végigjátszottuk a figuráinkat, játékainkat. Még a jobb helyzeteknél is jobbakat kerestünk és megtaláltuk azokat a pontokat, ahol sebezhető a Győr.



Bár elsősorban a DVTK 97 pontja kapott kiemelést a szombati összecsapásról, hiszen ez a legtöbb, amit ebben a szezonban az aktuális vendégcsapat elért Győrben, de Kányási Vera a hátul végzett munkára is felhívta a figyelmet.

A védekezésünk szinte végig stabilnak bizonyult. A végén a nagyobb különbségnél ugyan jöttek ki apróbb hibák, de 62 pontot kaptunk Győrben, ahol a hazai csapat ennél jóval magasabb pontszámot átlagol. Boldogunk vagyunk, hogy sikerült nyerni! Nagyon köszönjük a szurkolóinknak, hiszen óriási hangulatot, hazai pályát varázsoltak. Eszméletlen az a szeretet, amit kapunk tőlük. Kedden szeretnénk nekik meghálálni az egész éves támogatást!” – hangsúlyozta a csapatkapitány.



A DVTK magabiztos sikerből fordul a harmadik találkozóra és a párharc első két felvonása alapján a fölénye megkérdőjelezhetetlen, de a figyelem egy pillanatra nem lankadhat.

„Úgy kell hozzáállni, hogy ez egy olyan párharc, ami még nem dőlt el.” – nyomatékosította Kányási Vera. „A sportban már láttunk nagy fordításokat. Egy másodpercig nem szabad kiengedni és ugyanilyen agresszívan fogjuk nyomni az elsőtől a negyvenedik percig.”



Tovább a wbasket.hu-ra a teljes interjúra >>>>>>>>


forrás: wbasket.hu

fotó: jaboers



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2024-05-06 18:31:42 Fekete öves, Veterán
Az a csodálatos ebben, hogy végre nálunk jöttek össze ezek a különleges emberek ! Át kell lendülni mindenen holnap...a diósgyőri hangulat ott lesz szokásosan.
7. lpool |Válasz erre: 4. grosser
2024-05-06 17:15:04 Kék öves, Tag
Ha a Jóisten is úgy akarja akkor úgy lesz!!! és remélhetően úgy lesz!!!!
2024-05-06 17:02:26 Fehér öves, Újonc
Sziasztok!

Ha valakinek van 1db felesleges jegye, szívesen átveszem.
2024-05-06 15:34:18 Piros öves, Veterán
MAGYAR BAJNOK
2024-05-06 15:29:40 Piros öves, Veterán
Holnap este olyan negyed nyolc korul azt szeretnem hallani a lelatorol, hogy IZZIK A CSARNOK ITT A MAGYAR BAJ OK.
2024-05-06 15:10:24 Piros öves, Őstag
Talán Vera érti a legjobban, mit jelent igazából a Diósgyőr - életérzés. Nem véletlenül ő a kapitány! Úgy tudom, jövőre is marad.
2024-05-06 10:41:06 Citromsárga öves, Lelkes újonc
És minden alkalommal megemlítenek minket. Hihetetlenül hálásak ezek a lányok minden kedves szóért. Csodálatos EMBEREK és együtt egy csodálatos CSAPAT, akikről örökre szeretettel és tisztelettel fognak beszélni a klub történelmében;

"Boldogok vagyunk, hogy sikerült nyerni! Nagyon köszönjük a szurkolóinknak, hiszen óriási hangulatot, hazai pályát varázsoltak. Eszméletlen az a szeretet, amit kapunk tőlük. Kedden szeretnénk nekik meghálálni az egész éves támogatást!”

Hálás vagyok Nekik, hogy átélhetem Velük ezt a csodát!
2024-05-06 09:51:29 Kék öves, Fanatikus tag
Vera nagyon szépen körülírta,talán szebben, mint ahogy mi itt a fórumon egész évben próbáltuk megfogalmazni (illetve kerestük amegfelelő szavakat...).

Tehát:

NAGYON KÜLÖNLEGES CSAPAT, TELE NAGYON KÜLÖNLEGES EMBEREKKEL.

:))))
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...