Extraligás ellenfél ellen játszik kedden Magyar Kupa negyeddöntőt a DVTK röplabda csapata

Szerző: amigeleken.hu | 2022-11-28 21:24:00

Németh Szabolcs csapata az Extraligás Swietelsky-Békéscsaba együttesét fogadja.


Női Magyar Kupa, negyeddöntő röplabda mérkőzés

DVTK - Swietelsky-Békéscsaba

DVTK Aréna, 2022.11.29. 19:00


November 29-én, kedden 19 órától a Magyar Kupa negyeddöntőjét rendezik a DVTK Arénában, Németh Szabolcs csapata az Extraligás Swietelsky-Békéscsaba együttesét fogadja.

A továbbjutásról ez az egy mérkőzés dönt, visszavágót nem rendeznek.


Edzői beharangozó

Németh Szabolcs: "Nagyon-nagyon várjuk ezt a mérkőzést! Bár a Békéscsaba pénteki mérkőzése ebbe belerontott, de mégis mondhatni, hogy az Extraliga és az NBI éllovasa találkozik majd egymással. Nagyon jó erőfelmérő lesz számunkra, hol járunk a szezon elején kitűzött célokban, mennyire tudjuk felvenni a harcot az Extraliga topcsapatával. Fontos, hogy a megbeszélt taktikát be tudjuk tartani, és élvezzük a játékot. Taktikailag felkészültünk az ellenfélből, mindenki tudja a feladatát.

Nyilván az ilyen szintű mérkőzéseknek mindig van egy érzelmi oldala, minden játékos és a teljes szakmai stáb azért dolgozik hogy ilyen nagy volumenű mérkőzésekre készüljön fel és próbálja meg megvívni sikerrel, hiszen itt most a Kupában a négy közé kerülés lesz a cél. Így vagyunk ezzel mi is, kristálytisztán tudjuk, hogy az esélyesek nem mi vagyunk, de Dávid és Góliát alapon fogunk kimenni és győzelemre fogunk játszani. Láttunk már a sportban csodákat, ehhez most is hatalmas odaadás, akarat és tűz fog kelleni. Nem lesz elég 1-1,5 órát koncentrálni, a legelejétől a végéig kell majd az extra teljesítmény mindenkitől, csak akkor lesz esélyünk győztesen elhagyni a pályát. Minket a teher nem nyomhat agyon, mert görcsösen játszva nem lehet majd megverni a Békéscsabát.


forrás: dvtk.euÉs ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Mégsem


Üzenet küldése...