Banner

PizzAvas - Tiéd lehet a tíz darab nyeremény pizza egyike

Szerző: objektív | 2020-07-05 10:44:00

Ne feledjétek, hogy ma zárul a PizzAvas játéka az amigeleken.hu facebook oldalán. Nincs más dolgod, mint ellátogatni a facebook oldalunkra, megosztani a játék posztját, kedvelni a PizzAvas facebook oldalát és tiéd lehet a felajánlott tíz darab pizza egyike.


Először is, több éve hűséges olvasójukként szeretnénk köszönetet mondani az amigeleken.hu csapatának, hogy lehetőséget biztosított vállalkozásunknak, hogy megismertessük magunkat a miskolciakkal, ezen belül a Diósgyőr szurkolók széles táborával!

Pizzériánk Miskolcon ugyan újnak számít, de gesztelyi és szerencsi testvérpizzériánk a garancia arra, hogy egy már jól bevált technológiát, receptúrát átültetve, egy folyamatos, jó minőségű szolgáltatást, termékskálát honosítsunk meg szűkebb pátriánkban!



Tulajdonostársammal közösen fogalmazódott meg az ötlet, hogy a gasztronómia területen még fehér foltnak számító Avas városrészben egy olyan szolgáltatást nyújtsunk, ami lehetővé teszi, hogy egy jó minőségű pizzát gyorsan, melegen, lehetőleg egy órán belül a rendeléstől számítva a vevő otthonába kiszállításra kerüljön!



Ezen felül még további lehetőség a helyi fogyasztás, illetve elvitel, ami még rövidebb idő alatt teljesülhet!

Étlapunkon a 36 féle pizza és öt féle prémium pizza mellett lehetőség van gyros, hamburger, saláta, tészta rendelésére is!Érdemes talán néhány olyan különlegességet megemlíteni, mellyel kevés pizzériában találkoznak a vevők! Ilyen a töltött Calzone pizza, a pizza tekercs és a négy kívánság pizza, melyen a vendég állítja össze a feltétek sorát!




Ezeken kívül természetesen üdítőket, ásványvizeket, szeszes italokat, kávékat is kínálunk vendégeinknek! Utóbbinál érdekesség, hogy az elmúlt években már bemutatkozott DVTK kávét forgalmazzuk.

Úgy érezzük, hogy sikerült egy fiatalos, lendületes csapatot kialakítani, ami garancia az állandó minőségre! Természetesen a megfelelő technikai háttér is elengedhetetlen az elvárt minőség garantálására, ennek alapja az Olaszországból beszerzett szalagos kemence, ami óránként 80-90 pizza elkészítésére ad lehetőséget.

Érdemes talán néhány olyan különlegességet megemliteni,mellyel kevés pizzeriaban találkoznak a vevők! Ilyen a töltött Calzone pizza, a pizza tekercs és a négy kívánság pizza, melyen a vendég állítja össza a feltétek sorát.



Jelenleg az Avason és szűkebb környezetében végzünk ingyenes kiszállítást, de ez már a közeljövőben bővülni fog Egyetemváros, Görömböly, Hejőcsaba, Belváros, Tapolca városrészekkel!

Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni akcióinkat a www.avaspizza.hu oldalon, illetve érdeklődni a 46/344-444-es telefonszámon!

Bízunk benne, hogy az olvasók közül hamarosan minél többükkel sikerül pizzáinkat megismertetni és megkedveltetni!

Addig is: csak a Diósgyőr!



( Ha Te is népszerűsíteni szeretnéd a céged, vállalkozásod egy igazán nagy létszámú miskolci közösségben az online térben, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@amigeleken.hu-n, vagy a facebook oldalunkon, akár privátban, ahogy neked kényelmes. - a szerk)

És ezt olvastad már?
Banner