Banner

Pénzügyőr - DVTK tartalék 2-0

Szerző: amigeleken.hu | 2022-09-14 12:42:00

NB III., Keleti csoport, 8. forduló


NB III., Keleti csoport, 8. forduló

Pénzügyőr SE - DVTK tartalék 2-0 (1-0)

Budapest, Pasaréti úti Sporttelep, 300 néző. Játékvezető: Iványi Gábor, Kondákor Trisztán, Aczél Péter.

Pénzügyőr SE: Steer B. - Kasza B., Balázs B., Schrammel Á., Bagó P., Popovics B., Biró Á., Bene M., Urbin M., Karacs R., Pusztai D. Vezetőedző: Lászka Balázs.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Hegedűs J., Mrva P. - Vincze D., Illés B., Balázs P. - Balázsi L., Fekete V., Korbély K. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Csere: Korbély K. helyett Peisser S. a 37., Schrammel Á. helyett Bogdán R. az 58., Bene M. helyett Megyeri M. az 58., Vincze D. helyett Hetyei Sz. a 65., Urbin M. helyett Csigi Á. a 65., Illés B. helyett Ferencsik B. a 81., Popovics B. helyett Gál M. a 83., Pusztai D. helyett Oláh K. a 83. percben.

Sárga lap: Hegedűs J. a 40., Bene M. az 57., Popovics B. a 70., Zsivoczky Gy. a 72. percben.

Piros lap: Hetyei Sz. a 75. percben.

Gólszerző: Schrammel Á. (1-0) a 16., Megyeri M. (2-0) a 67. percben.


Kulcspillanatok

16. perc: Baloldali beadás után Schrammel Ádám érkezett a labdára, amit közelről a kapuba passzolt, 1-0.

67. perc: A hazai csapat a pálya bal szélén vezetett kontrát, a pontos beívelés üresen találta Megyeri Márkot, aki Bánhegyi mozgásával ellentétes irányba bólintva, a hálóba fejelte a labdát, 2-0.

75. perc: Hetyei Szilveszter a földön fekvő hazai játékos felé rúgta a labdát, a sportszerűtlen megmodulásért pedig egyből piros lapot kapott.


Vezetőedzői értékelés

Lászka Balázs: - Újra egy akadémiai csapattal találkoztunk, ezek a mérkőzések pedig nekünk nem nagyon fekszenek, ami bebizonyosodott ezen a találkozón is. Az első húsz perc után, ha több góllal vezetünk, akkor le tudtuk volna zárni a mérkőzést, így viszont nyílt maradt az összecsapás. A huszadik és a hetvenedik perc között volt szerencsénk is, hiszen a DVTK akár egyenlítehetett is volna. Ebben az esetben egy más mérkőzés kezdődött volna, szerencsére nem így történt, ezért összességében egy magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Nagyon örülök, hogy kapott gól nélkül tudtuk lehozni ezt a találkozót

Zsivoczky Gyula: - Azt a minimum szintet hoztunk, ami egy DVTK játékostól, csapattól elvárható. Küzdöttünk az elsőtől az utolsó percig. Mezőnyben jobbak voltunk a Pénzügyőrnél, hátul azonban elkövettünk két hibát, amit a hazaiak kihasználtak. Elől sajnos ismét gólképtelenek voltunk, ám ez ebben a bajnokságban visszatérő probléma. Az első és a második félidőben két jogos tizenegyest nem kaptunk meg, és a egy kiállítást is megúsztak a hazaiak. Ezt nem magyarázkodás, hanem ténykérdés. A bajnokság egyötöde eltelt, a lift leért. Két dolog történhet. Vagy vérrel, verítékkel kijövünk ebből a helyzetből, vagy elhasalunk. Én az előbbire szavazok, bízom benne, hogy a játékosok is így gondolják. Ezt a helyzetet nekünk, vagyis ennek a keretnek kell megoldania, legyen az bármennyire is nehéz feladat. Minden negatívum ellenére pozitívan látom a jövőt.


A forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. kétess
2022-09-14 19:07:53 Lila öves, Őstag
Új edző kel ide is a fiatalokhoz. Más különben még jobban lesülyedünk itt foci terén. 2 gyözelem mellet hat veresség. Több mint szégyen eredmény ez!!!!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...