Karlo Sentić másodszor lett a legjobb diósgyőri játékos az amigeleken.hu szavazásán

Szerző: Jáborcsik András | 2023-09-26 19:49:00

Álex Vallejo után horvát kapusunk is másodszor nyerte meg a szavazást.


Az amigeleken.hu az OTP Bank Liga 2023-2024-es szezonjának indulása előtt Rakaczi család jóváhagyásával egy új díjat alapított, a Rakaczki Bence Vándordíjat.

A vándordíjat minden évben a szurkolók által a szezon legjobbjának megválasztott játékos fogja kapni. Valamennyi fordulót követően szavazásra hívunk Titeket, szavazzuk meg együtt, hogy ki volt az adott meccs legjobb játékosa. Az Év játékosa címet az a labdarúgónk érdemeli ki, aki a legtöbb szavazást nyeri a szezonban, ő nyeri el majd a Vándordíjat.

A szavazással egyidejűleg számítunk adományaitokra is, hiszen a Vándordíj nyertese a nyereményét jótékony célra fogja felajánlani. Csatlakozz Te is az akcióhoz! Gyűljön össze minél nagyobb összeg!


7. forduló: DVTK - DVSC 3-1

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen győztük le a keleti rangadón a Lokit. A győzelemhez remek védéseivel nagyban hozzájárult horvát hálőőrünk is, aki többször bravúrral akadályozta meg a debreceni támadókat a gólszerzésben. Az eredmenyek.com statisztikája szerint a Lokinak 13 kaput eltaláló lövése volt, amelynek mind útját állta Sentic, így méltán érdemelte ki a forduló legjobb diósgyőri játékosa címet.

Karlo a leadott szavazatok 72%-át zsebelte be, rajta kívül még a két gólpasszt kiosztó Lukács Dániel (16,5%) és Álex Vallejo (7%) kapott számottevő voksot a szurkolóktól.

Gratulálunk, Karlo!


Ha szeretél te is hozzájárulni az akcióhoz, akkor megteheted PAYPAL utalással:


Ha rendelkezel REVOLUT számlával, akkor ott is utalhatsz a következő azonosítóra: @zoltn2feh


6. forduló: MTK - DVTK 2-1

Spanyol középpályásunk amolyan szürke eminenciás, aki csendben, szinte észrevétlenül teszi a dolgát, ugyanakkor nagy biztonsággal játssza be a védelem és a középpálya közötti területet. A Hungária körúton remek gólt fejelt, amivel szorosá tette a meccset. Talán nem véletlen, hogy ő az első játékosunk, aki másodszor érdemelte ki az amigeleken.hu szavazásán a legjobb diósgyőri játékos címet. Álex a voksok 71%-át kapta, amivel toronymagasan nyerte a szavazást.

Gratulálunk Álex!


5. forduló: DVTK - Kisvárda 2-0

Az ötödik fordulóban végre megtört a jég és a Felcsút elleni vereség majd a Paks elleni döntetlen után csapatunk megszerezte első hazai győzelmét, aminek köszönhetően a tabella élére ugrott. Az amigeleken.hu szavazásán két játékos, Karlo Sentić és Gera Dániel között folyt a versengés a forduló legjobb diósgyőri játékosa címért.

A harmadik fordulóhoz hasonlóan a vélemények ezúttal is megoszlottak, a szavazás szorosabb eredménnyel zárult, mint a ZTE ellen. Sentić a voksok 42%-t kapta, a második helyen a múlt heti győztes, Gera Dániel végzett 28%-kal, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Stephen állhat fel a szavatok 9%-t bezsebelve.

Gratulálunk, Karlo!

4. forduló: ZTE - DVTK 1-3

A negyedik fordulóban szenzációs győzelmet aratott a DVTK Zalaegerszegen. A forduló legjobb diósgyőri játékosa az amigeleken.hu olvasóinak szavazatai alapján Gera Dániel lett. Ő lett az első magyar játékos, aki elnyerte a forduló legjobbjának járó címet. Gera meggyőző fölénnyel végzett az élen, a szavazatok 73%-át zsebelte be, második lett Godfrey Bitok Stephen, ő a voksok 12%-át gyűjtötte be.

Gratulálunk, Dani!


3. forduló: DVTK - Paks 1-1

Az amigeleken.hu olvasóinak szavazásán csapatunk nigériai támadója - aki gyönyörű fejesgóllal szerezte meg a vezetést a Paks elleni meccsen - a szavazatok 42,6 %-t zsebelte be, ezzel ő nyerte el a forduló legjobb diósgyőri játékosa címet. A második helyen Rudi Požeg Vancaš végzett 20,7 %-kal, a szavazás harmadik helyezettjei Godfrey Bitok Stephen és Holdampf Gergő lettek a szavatok 14,6 %-ával. Csapatkapitányunk lett az első magyar játékos, aki a szavazáson a dobogósok közé került.

Gratulálunk, Bright!


2. forduló: Mezőkövesd - DVTK 2-4

A második fordulóban közel sem volt olyan szoros a szavazás végeredménye, mint a nyitófordulóban. A Kövesden nagyszerű győzelmet arató csapatból Rudi Požeg Vancaš a szavazatok 77%-át megszerezve hatalmas fölénnyel nyerte a szavazást. Őt követte Bright Edomwonyi a szavatok 6,5%-val.

Gratulálunk, Rudi!


1. forduló: DVTK - Felcsút 0-1

A Felcsút elleni nyitófordulóban a legtöbb szavazatot Alex Vallejo kapta.

Az első szavazáson az idegenlégiósok vitték a prímet. Spanyol középpályásunk rendkívül szoros küzdelem után végzett az élen, hiszen csak néhány szavazattal maradt el mögötte Jeremy Obounet, valamint Rudi Požeg Vancaš is. De szép számmal érkezett voks Bitok Stephenre és Vladislav Klimovichra is.

Gratulálunk, Alex!A szavazással egyidejűleg elindítottunk egy jótékony gyűjtést. A szurkolóknak lehetőségük lesz pénzbeli támogatást küldeni egy külön erre az alkalomra nyitott számlára.

Egész szezonban várjuk az adományaitokat! A kezdeményezést tetszőleges összeggel támogathatjátok.

A vándordíj nyertese a szurkolói elismerés mellé megkapja a jogot arra, hogy az összegyűlt pénzt jótékony célokra fordítsa, egy általa kiválasztott Alapítványt, Egyesületet, társadalmi kezdeményezést támogasson maga és a diósgyőri szurkolók nevében. Az amigeleken.hu csapata 100.000 Ft-tal járul hozzá a vándordíj mellé járó összeghez.


Fontos tudnivaló, hogy elhárítottuk a technikai akadályokat, ennek köszönhetően a 2. fordulót követően már mobiltelefonról is le lehet majd adni a szavazatot.


Ha szeretél te is hozzájárulni az akcióhoz, akkor megteheted PAYPAL utalással:


Ha rendelkezel REVOLUT számlával, akkor ott is utalhatsz a következő azonosítóra: @zoltn2feh


És ezt olvastad már?
Hozzászólások
9. perec |Válasz erre: 3. Bípíp
2023-09-28 22:40:30 Barna öves, Fanatikus tag
:))
8. perec |Válasz erre: 5. Joshi
2023-09-28 22:39:11 Barna öves, Fanatikus tag
.. igyekeztem építő jellegű lenni igen, ugyanis azt követjük meg, akitől bocsánatot kérünk... te meg nem hinném, hogy magadtól kértél bocsánatot.. szóval gondoltam jelzem neked, hogy rosszul használod.
7. Joshi
2023-09-28 20:53:27 Lila öves, Fanatikus tag
Várom a büntetést jogos kicsit elragadtattam magam de a "hülyeség"fáj sajnálom!
6. Joshi
2023-09-28 20:42:55 Lila öves, Fanatikus tag
Mivel egy troll vagy különösebben nem érdekel inkább a "kosaras"csajoknál jelensz meg ì!De hajrá érveljél,ugyan mit gondolok!Egy troll vagy amiből végre egyre kevesebb a fórumon!
5. Joshi |Válasz erre: 2. perec
2023-09-28 20:22:04 Lila öves, Fanatikus tag
Neked is építő jellegű meglátásod!
4. Joshi |Válasz erre: 3. Bípíp
2023-09-28 20:21:22 Lila öves, Fanatikus tag
Köszönöm:)
3. Bípíp |Válasz erre: 2. perec
2023-09-28 19:55:45 Piros öves, Őstag
Ez egy szókép, saját magát ítéli el, megbünteti magát, mert beismeri, hogy tévedett. A megkövezésből ered.
“Fejbe dobom magam ezzel a kővel, mert hibáztam”
2. perec |Válasz erre: 1. Joshi
2023-09-28 19:28:05 Barna öves, Fanatikus tag
.. magadat követed meg?? :))
1. Joshi
2023-09-28 19:07:26 Lila öves, Fanatikus tag
Bevallom őszintén eleinte nem sok bizadalmam volt benne sokat is ekéztem,de be kell látni "bravúrkapus"lábbal nagyon gyenge de éles helyzetekben rendre jó "helyen van"mint anno Köteles így utólag megkövetem magam!
Mégsem


Üzenet küldése...