Marko Malenica: Inkább nyertünk volna 5-4-re!

Szerző: Jáborcsik András | 2021-03-08 19:21:00

A találkozó után a télen érkezett horvát kapus a dvtk.eu-nak nyilatkozott.


Marko Malenica több nagy védést és néhány hatalmas bravúrt is bemutatott az MTK elleni mérkőzésen, nem kis mértékben neki köszönhető, hogy a DVTK nem kapott gólt.

A találkozó után a télen érkezett horvát kapus a dvtk.eu-nak nyilatkozott.


Hogyan értékeled az MTK elleni mérkőzést?

Kemény mérkőzést játszottunk egy jó ellenfél ellen. Több nagy helyzetet is kialakítottunk, amit értékesíteni kellett volna, így viszont még a második félidő végén is egyre többet kockáztatva kellett támadnunk, az MTK pedig próbálta kihasználni az előtte nyíló teret. Ekkor az ellenfelünk több ziccert is kialakított, de végül egyik oldalon sem született gól. Ugyan kaptunk egy pontot, de nem lehetünk boldogok, mert nekünk minden meccsen hármat kellene szereznünk annak érdekében, hogy bebiztosítsuk jövő évi helyünket az élvonalban.

Télen érkeztél Diósgyőrbe, és hat bajnokin és két kupameccsen védted a DVTK kapuját. Egyetértesz, hogy péntek este nyújtottad a legjobb teljesítményt?

Igen, mondhatjuk, de igazából csak annak örülök, hogy nem kaptunk gólt, amiatt viszont szomorú vagyok, mert két pontot ismét a pályán hagytunk.

És eddigi pályafutásod összes mérkőzését figyelembe véve hová helyezed a legutóbbi teljesítményed?

Az elmúlt két évben kevés lehetőséget kaptam, ebben az időszakban biztosan a legjobb (húzta keserű mosolyra száját - a szerk.), de ha még távolabbra emlékszem vissza, akkor is biztosan az egyik legjobb.

Melyik volt a legnagyobb védésed péntek este?

Meccs közben annyira a találkozóra koncentrálok, hogy ami elmúlt, azt egyből elfelejtem, azt sem tudom megmondani, hányat védtem, nemhogy azt, hogy melyik védés volt a legnagyobb. Ennek eldöntését rábízom a szurkolókra. Később persze megnézem a találkozó összefoglalóját, és külön a saját védéseimet, mert sokat tudok tanulni belőle.Ide kattintva elolvashatod a teljes interjút a dvtk.eu-n >>>>>>>


forrás: dvtk.eu
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
4. Izsák20
2021-03-08 23:26:32
Danilovic
Malenica
Antal
Bukran
Nálam így van a kapus sorrend.
3. Izsák20 |Válasz erre: 1. dudik-attila
2021-03-08 23:26:09
Szerintem Danilovic jobb nála, sokkal nyugodtabb vagyok amikor ő van a kapuban.
2. toki |Válasz erre: 1. dudik-attila
2021-03-08 21:17:03
Szerintem teljesen jól él a játékkal. Amikor néha bentragad, az, az önbizalom hiányra vezethető vissza, mert előttünk nagyon sokáig nem védett.
1. dudik-attila
2021-03-08 19:38:07
Óriási védései voltak. Most ő nyújtotta azt az extrát, ami a pontszerzéshez kellett. 2 hete Grozav. Az ilyen teljesítmények kellenek - Minden meccsen valaki -, hogy bent maradjunk.
Nemtom ti hogy látjátok, de szerintem ő is eléggé vonal kapus. Valahogy a 5ösre érkező beadásokra ritkán jön ki. Mindenesetre eddig hozzá, amit kell....
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...