Banner

Kuznyecov Szergej: Az a célunk, hogy a szurkolók élvezzék a mérkőzést

Szerző: amigeleken.hu | 2023-02-06 10:19:00

A Tiszakécske elleni találkozó előtt Kuznyecov Szergej a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A klub alapításának 113. évfordulóján a DVTK a Tiszakécske ellen játszik a Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hétfő este hét órától. A találkozó előtt Kuznyecov Szergej a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A DVTK kiválóan kezdte az új évet, az első tétmérkőzésen 5-0-ra győzött a Soroksár otthonában.

A Soroksár elleni mérkőzés után az eredmény mellett a mutatott játék miatt is boldogok lehettünk. Sok helyzetet alakítottunk ki, és sok gólt is lőttünk, de legalább ennyire örömteli, hogy mindössze egy helyzetet engedtünk az ellenfélnek. Ilyen hangulatban természetesen mindig jobban ment a munka is a hétköznapokon. Persze a csapattal azt is átbeszéltük, hogy a múlt vasárnapi eredmény adjon lendületet, de ne töltsön el megnyugvással, hiszen messze még a bajnokság vége. Talán még nem játszottak a labdarúgás történetében tökéletes mérkőzést, mi is követtünk el hibákat, amit már kielemeztünk, hogy legközelebb még jobbak legyünk. Mert mindig van hová fejlődni!



A Tiszakécske az előző fordulóban közvetlenül a lefújás előtt szerzett két góllal egyenlített a Kozármisleny ellen, így jelenleg a tabella 11. helyén áll 27 ponttal (7 győzelem, 6 döntetlen, 8 vereség - az ellenfélről bővebben itt lehet olvasni).

Komoly ellenfél érkezik hétfő este Diósgyőrbe, amelyik egy harcos csapat, labdavesztés után igyekeznek azonnal visszaszerezni azt, akár 4-5 játékos is ráront az ellenfélre - jellemezte a vendégeket. - Agresszívan védekeznek, néha túlzásba is esnek ezen a téren, erre is fel kell készülnünk. Ezúttal is fontos lesz, hogy minél hamarabb megszerezzük a vezetést, hogy kénytelenek legyenek megnyílni.

A múlt héten kisebb sérülés miatt hiányzó Jérémie Obounet az elmúlt napokban már együtt edzett társaival, akik közül Jurek Gábor az U19-es válogatott mérkőzései miatt hiányzott. Holdampf Gergő műtét utáni rehabilitációja tovább folytatódik, de még egy ideig nem áll játékra készen.

Soroksáron jól játszottunk, de az már a múlt, nekünk minden mérkőzésen bizonyítanunk kell, hogy ilyen minőségben tudunk játszani. Hétfőn is igyekszünk domináns játékot mutatni, birtokolni a labdát, helyzeteket kialakítani, gólokat lőni, és legfontosabb, hogy szép győzelmeket aratni. Ezen az úton járva elérhetjük azt a célunkat is, hogy a szurkolóink élvezzék a mérkőzéseket - mutatott utat a vezetőedző.

A DVTK-t napra pontosan 113 évvel korábban, 1910. február 6-án alapították.

Abból a szempontból is különleges lesz a hétfő esti meccs, hogy arra a napra esik a klub alapításának 113. évfordulója. Szeretettel várjuk a szurkolókat a DVTK Stadionba, hogy közösen ünnepeljük meg ezt a történelmi napot!


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...