Banner

Észak-Klíma - Időben telepítsd a klímaberendezést!

Szerző: objektív | 2022-05-30 15:50:00

Fogynak a klímák és fogynak az időpontok (x)


Még csak most kezdődött el a nyár, de már nagyítóval kell keresni a klímaszerelőket. A hőség már a napokban is érezhető lesz és aki nem foglalja le időben a telepítést, annak nem csak a beszereléssel lesz problémája, hanem magával a klímavásárlással is, ugyanis már most hihetetlen mennyiségek kerültek eladásra az előjegyzések kapcsán, és a gyártási kapacitás véges. Pár hét elteltével már valószínűleg csak a nagyon drága klímák, illetve az olcsóbb, de gyengébb paraméterekkel rendelkező klímaberendezések lesznek elérhetők.

Az Észak-Klíma június közepétől tud felvenni előjegyzéseket a klímatelepítésre és bizonyos készülékek esetében kedvezményes klímavásárlást tud biztosítani. A klímaszerelés Miskolc területén zajlik leginkább, de Borsod megyében, Heves Megyében és Szabolcsban is végzünk telepítéseket.

Családi házban, társasházban, irodában, műhelyekben, panellakásban is telepítünk, elsősorban split klímákat. Modern és speciális szerszámokkal, szakképesítéssel, hivatalos papírokkal végezzük a munkát cégszerűen. A munkáinkra garanciát vállalunk, így nem kell aggódnia az esetleges meghibásodások miatt, ugyanis azon ritka problémákat legtöbbször otthonában el tudjuk hárítani.



Fontos tudnivaló a klímatulajdonosok számára az évenkénti egy vagy két alkalommal történő klímatisztítás elvégeztetése, ugyanis a garancia ehhez a munkálathoz kötött. A klímatisztítás elmulasztása esetén a gyártó a garanciát nem biztosítja, így elég drága mulatság lehet egy esetleges meghibásodás akár a garanciális időn belül is. Mindenkinek el kell döntenie, hogy a készülék garanciája és az egészségének biztosítása megér-e évi 10-20 ezer forintot, amivel a klíma karbantartása jár.

Az Észak-Klíma piaci áron dolgozik, a telepítési díjban benne vannak a szereléshez szükséges anyagok, a tartókonzol, dekorcsövek, sarkok és végzárók, gumibakok, csavarok, alátétek, dübelek, na és persze a hűtőközeget szállító rézcsövek, ami a kültéri és a beltéri egységet összeköti. A félreértések elkerülése végett hadd jegyezzük meg, ezek az anyagok eredetileg nincsenek benne a klímakészülék dobozában, hanem külön megvásárolandó tételek! A szerelők a helyszíni szemle során jegyzetelik miből mennyi és milyen anyag kell, majd azokat megvásárolják a szaküzletben. A klímaszerelés árak ezeket a tételeket az Észak-Klímánál már tartalmazzák 3 méter szerelési hosszig. A pillanatnyi árak függvényében a klímatelepítéshez szükséges segédanyagok értéke 30-40 ezer forint, de ezt már tartalmazza nálunk a beszerelési díj.

Mindig kérdezzék meg, ha klímást keresnek, hogy milyen anyagokat tartalmaznak a klímaszerelés díjai, ugyanis a gyanúsan olcsó beszerelési árak legtöbbször nem foglalják magukban a szerelvényeket, ami a végelszámolásnál érzékenyen érintheti a nem megfelelően tájékoztatott ügyfelet.

Bármilyen kérdéssel, megrendeléssel kapcsolatban keressenek a honlapunkon található elérhetőségeinken!



És ezt olvastad már?
Banner