Banner

Egy társasjáték szurkolóktól szurkolóknak!

Szerző: amigeleken.hu | 2021-05-27 09:00:00

Ismerjétek meg Magyarország első, kifejezetten futballszurkolóknak szóló társasjátékát a Focikvízt.


Sziasztok!

Ismerjétek meg Magyarország első, kifejezetten futballszurkolóknak szóló társasjátékát a Focikvízt.

Tamás és Gyuri gyerekkoruk óta szeretik a labdarúgást és évekkel ezelőtt Tamásban felmerült az ötlet, hogy miért ne lehetne a labdarúgást összekötni másik nagy kedvencével a logikai illetve társasjátékokkal. Így született meg az ötlet a játékról, ami az évek során csiszolódott, formálódott és az elmúlt 5 hónapban nyerte el végleges formáját hogy aztán a közelgő labdarúgó EB előtt a nagyközönség számára is elérhetővé váljon.

„Használd a fejed, hogy labdába rúgj!”


Ahogy a játék mottója is mutatja a Focikvíz egy stratégiai kvízjáték, melynek lényege, hogy a játékosok (csapatok) a magyar labdarúgás, válogatott történetével kapcsolatos kérdések megválaszolásával tudják legyőzni ellenfelüket. A játékhoz minimum 2 fő szükséges, de gyakorlatilag bármennyien játszhatják, ők viszont 2 csapatot kell, hogy alkossanak. A játék a focipályákon megvalósuló cselekvéseket próbálja a lehető legjobban szimulálni, tehát lehet cselezni, passzolni, labdát szerezni, kapura lőni stb. A cselekvések közben a csapatok kvízpárbajokat vívnak, a győztes cselekvése lesz sikeres (pl. sikerül a passz, labdát szerez a védekező csapat stb.). A végső cél természetesen a gólszerzés.



A játék közben 600, különböző nehézségi fokozatú kérdésen keresztül ismerhető meg a magyar futball története, klubok, játékosok, emlékezetes mérkőzések vagy szurkolói dalok. A kérdések felölelik a magyar futball több, mint 100 évét így a játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes szórakozást nyújt.


A játékban szereplő két csapat az „Aranycsapat” illetve a 2021-es EB részvételt kiharcoló keret tagjai. A Focikvíz csapata szeretne emléket állítani a játékkal az elmúlt évek sikereinek, valamint fontosnak tartjuk hogy a fiatalabb generáció játszva ismerje és tanulja meg a dicső múlt meghatározó labdarúgóit, csapatait és fontosabb eseményeit.

A társasjáték 2 alternatív játéklehetőséget is tartalmaz, egy egyszerűsített, gyerekeknek szólót és egy haladó szintűt, így minden generáció számára remek szórakozási lehetőséget nyújt.



A játékot elsősorban online lehet majd megrendelni, de lesz lehetőség személyesen is megvásárolni Miskolcon és környékén.


További információkért a játékról keressetek minket a közösségi oldalakon!

Elérhetőségeink:

facebook.com/focikvizmagyarorszag

instagram.com/focikviz/

e-mail: focikvizmagyarorszag@gmail.com


És ezt olvastad már?
Banner