Banner

Bright Edomwonyi: Nagyszerű meccset játszottunk!

Szerző: Jáborcsik András | 2024-04-24 18:44:00

A mérkőzés után a dvtk.eu Bright Edomwonyit kérte meg, hogy idézze fel az igazán fordulatos mérkőzést.


A DVTK 5-3-ra győzött a DVSC elleni az OTP Bank Liga 29. fordulójában, ahol 2-0-ról még egyenlítettek a vendégek, de utána a Diósgyőr újabb három gólt lőtt.


A mérkőzés után a dvtk.eu Bright Edomwonyit kérte meg, hogy idézze fel az igazán fordulatos mérkőzést.

Nagyszerű meccset játszottunk! Mindenképpen nyerni akartunk elsősorban a szurkolóink miatt, akik az elmúlt időszakban is mögöttünk álltak, és szombaton is nagyszerű hangulatot teremtettek. Emellett égetően szükségünk volt a pontokra is, és a meccs végére eredményre vezetett a küzdeni akarásunk.

Parádésan kezdtük a mérkőzést, ám utána az ellenfél átvette a kezdeményezést, majd megdupláztuk az előnyünk, és az ellenfél szépített. A szünetben Vladimir Radenković elmondta, mit változtassunk a játékunkon, és úgy tértünk vissza a pályára, hogy mindenképpen nyerni akarunk, és még nagyobb erőfeszítést tettünk ennek érdekében. Ugyan az ellenfél egyenlített, de ismét megszereztük a vezetést, majd a végén a győzelmet is, ami boldoggá tette a szurkolókat és a csapatot is.



Bright Edomwonyi két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből.

Azt hiszem, már korábban is voltak jó meccseim, de örülök vagyok a két gólomnak, hiszen minden támadónak ez okoz valódi boldogságot. Azonban nem csak az én érdemem a győzelem, az egész csapat beletette a tudása legjavát, nagyszerű érzés így nyerni.

Az első gólt egy nagyszerű helyzetfelismerés eredményezte, szokatlan fejesével esélyt sem adott az ellenfél kapusának a védére.

Még soha nem szereztem hasonló gólt, de egy csatárnak minden lehetőséget és minden módszert fel kell használnia a gólszerzés érdekében. Amikor felém szállt a labda, akkor láttam, hogy elindul felém a kapus, és ezt a megoldást választottam. Örülök, hogy a kapuban kötött ki a labda. Számomra mind a két gól kedves, a második talán azért áll mégis közelebb hozzám, mert edzésen rengeteget gyakoroljuk a támadásbefejezéseket. Az edzések után pedig rendre kinn maradunk a pályán, és pont az ilyen szituációkat vesszük elő újra és újra annak érdekében, hogy amikor a meccsen odakerülünk, akkor a nyugalmunkat megtartva tudjunk a kapuba lőni.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes interjúra >>>>>>>>


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. vebgy*
2024-04-25 20:51:34 Fekete öves, Veterán
Na őt mindenképp megtartanám, jópár külföldivel szemben....
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...