Banner

A meccs első öt percében nem lesz szervezett szurkolás

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-03 11:51:00

Az Ultras Diósgyőr felhívása.


A Szervezett Szurkolói Csoportok közleménye a ma esti Ferencváros elleni Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban:


5 PERC CSEND MAGUNKÉRT!

A mai nappal elérkeztünk a szezon eddigi legfontosabb meccséhez. Bármelyik csapat is jut tovább, azt mindkét fél elismerheti, hogy valószínűleg még a döntőben sem várható effajta lelátói rivalizálás, lelátói csata és igazi futball hangulat.

MINDENT BELE KELL ADNI, PÁLYÁN ÉS LELÁTÓN EGYARÁNT MINDENKINEK!

Viszont a közelmúlt történései és a háttérben ellenünk szorgosan munkálkodó "sötét erők" elérték, hogy erre a napra ne érezzük magunkat felszabadultan, ne éljük át egy futballünnep igazi varázsát. Azonban ezt/ezeket megpróbáljuk félretenni, amennyire csak lehet és 100%-osan beállni a csapat mögé!

Ahogy olvashattuk, a rendőrség kiemelten készül erre a meccsre, ami nekünk Diósgyőr szurkolóknak itt Miskolcon már régen rossz előjel, hiszen a legkisebb kihágások is óriási büntetésekkel járhatnak vagy rendkívüli intézkedéseket vonhatnak maguk után.

KÉRÜNK TITEKET, NE "ÜLJETEK FEL" SEMMIFÉLE PROVOKÁCIÓNAK, TARTÓZKODJATOK A MAGÁNAKCIÓKTÓL ÉS FIGYELJETEK ODA EGYMÁSRA, BARÁTAITOKRA!

A szervezett szurkolói csoportok döntése alapján az első 5 percben nincs szurkolás, ezzel is tiltakozva és üzenve, hogy "MISKOLCON NEM A SZURKOLÓ A LEGNAGYOBB PROBLÉMA!"

ZÁRJUNK ÖSSZE! MINDÖRÖKKÉ DIÓSGYŐR!


forrás: Ultras Diósgyőr facebook



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. vebgy* |Válasz erre: 1. 2017.
2024-04-03 15:32:28 Fekete öves, Veterán
Nyugodtan kezdheti a napos oldal a zöldek gyalázasat...HA ők kiérdemlik...
2024-04-03 13:04:33 Fekete öves, Őstag
Honnan tudod hogy nem lesz kiírás? Adja tv,hogy üzensz máshogy? 5 percig fel sem kellene menni a lelátóra és úgy berobbanni. Ez a döntés,nem ezen fog múlni a meccs kimenetele. Ha van ennyi bennük,akkor kussban lesznek a zöldek is. Nem téged,nem a te tarsadat vitték el ,tartják bent. Ezért is elfogadhatnád az ő döntésüket
2. jegyeketberleteket |Válasz erre: 1. 2017.
2024-04-03 12:59:53 Citromsárga öves, Tag
Csak kérdem: szerinted egy olyan jellegű molinót beengednének?
Egy ilyen meccsen lehet nagyobb hírértéke, vagy egy senkit sem érdeklő kisvárda meccsen?

Én sem örülök neki, de strucc politikát nem lehet folytatni.
2024-04-03 12:36:16 Piros öves, Fanatikus tag
Ez komoly? Pont ma kell ilyen módon tiltakozni? Miért nem egy egész szektoros nagy molinó, ami még a hírekbe is bekerülhetne? arról senki nem fog beszélni hogy miért nem szurkol 5 percig az egyik tábor, a laikusok észre se fogják venni...a rendőrök meg végképp nem. Miért az év legfontosabb meccsének elején büntetjük a játékosokat azzal hogy csak a vendégtábort hallják majd, amikor a legnagyobb biztatásra lenne szükségük? Szerintem ez most nem jó döntés.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...