Banner

DVTK tartalék - Kisvárda Master Good II 1-3

Szerző: amigeleken.hu | 2023-04-03 20:29:00

NB III., Keleti csoport, 29. forduló


NB III., Keleti csoport, 29. forduló

DVTK tartalék - Kisvárda Master Good II 1-3 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Szilágyi Sándor (Vilmányi Simon, Szabó Ferenc Szilárd).

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Demeter M. - Ferencsik B., Balázs P., BencsÍk D. - Balázsi L., Benkő P., Fercsák R. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Kisvárda Master Good II: E. Reyes - S. Raul, Nagy M., Szőr L., N. Honchar, Y. Helesh, Rubus T., B. Ostroushko, Himics L., Sikorszki B., Králik P. Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Csere: Y. Helesh helyett Simon M. a 46., Himics L. helyett Bíró R. az 59., Fercsák R. helyett Hetyei Sz. a 62., Balázs P. helyett Fülöp L. a 66., Balázsi L. helyett Fekete V. a 66., B. Ostroushko helyett Rózsa S. a 71., Szőr L. helyett Ésik Á. a 87., N. Honchar helyett K. Syrota a 87. percben. percben.

Sárga lap: Szőr L. a 34., Bencsík D. a 85. percben.

Piros lap: Ivánka P. a 36. percben.

Gólszerző: Y. Helesch (0-1) a 38., Benkő P. (1-1) az 53., Biró R. (1-2) a 63., N. Honchar (1-3) a 65. percben.


Kulcspillanatok

35. perc: A szöglet utáni kipattanót visszalőtték a szabolcsiak, amit Ivánka kifejelt. A játékvezető azonban kezezést látott, amiért Ivánka piros lapot kapott, a Kisvárda pedig tizenegyest. A büntetőt Helesh értékesítette, higgadtan a kapu bal oldalába lőtt, 0-1.

53. perc: Oláh Balázs indult el a szabad területen, majd Benkő elé került a labda, aki a tizenhatos sarkáról egy igazítás után kilőtte a hosszú sarkot, 1-1.

63. perc: Egy beadás után kifejelt labda Bíró elé került, aki kapásból a hosszú sarokba talált, 1-2.

65. perc: Nagy Mihályt állították meg szabálytalanul a büntetőterületen belül a diósgyőriek, a tizenegyest pedig Honchar a kapuba passzolta, 1-3.


Vezetőedzői értékelés

Vincze Richárd: - Az első harminc percben sokkal jobban játszott az ellenfelük. Szinte csak ők birtokoltàk a labdát, több nagy lehetőséget alakítottak ki, csak a kapusunknak és a szerencsének köszönhettük, hogy nem vezettek, már ekkor. Az első fél óra után kiegyenlítettebbé vált a jàték, ám ekkor egy vendég szöglet után a játékvezető úgy gondolta, hogy a fociban azért is büntető és kiállítás jár, ha a gólvonalról kifejeljük a labdát. Nem sokkal a félidő vége előtt pedig a vendég tizenhatoson belül a tényleges kezezésnél tovább engedte a jàtékot. A fordulás után jobban kezdtük, mint az ellenfelünk. Emberhátrányban is irányítottuk a játékot, ennek köszönhetően sikerült kiegyenlítenünk. Sajnos ezután újra akkor kaptunk gólt, amikor nem volt benne a meccsben. Két perccel később újból sikerült megadni ellenünk egy olyan büntetőt, amit szerintem csak egy ember látott annak a pályán.Teszem hozzá, a szituáció teljesen elkerülhető lett volna, ha nem kezdünk el a második kapott gól után kapkodni. 1-3 után tovább próbálkoztak a srácok, hogy újra közel kerüljünk a Várdához, de már csak egy lesgólra futotta. Gratulálok a Kisvárdának a győzelemhez.

Gerliczki Máté: - Mióta a kollégáimmal átvettem a csapat irányítását, a mérkőzés első negyven percében most játszottunk a legjobban. A kiállítás és a tizenegyes után azonban megváltozott a teljesítményünk. Ezek szerint a tíz ember elleni játékot is meg kell tanulni. Volt pánik, meg minden, ami ilyenkor szokott lenni. Ki is egyenlített az ellenfél, de jókor jött a második gól ami el is döntötte a találkozót, ami ezután számunkra nyugodt mederben zajlott. Gratulálok azonban a DVTK-nak, mert jó csapatuk van. Hozzánk hasonlóan ők is szeretnék játszani a futballt. Ebben a bajnokságban kevés ilyen csapat van, ez a kettő viszont ebbe a kalapba tartozik.


forrás: dvtk.euÉs ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2023-04-04 22:15:18 Piros öves, Őstag
Ez valamièrt nem megy. Nem tudom miért ezèrt nem is okoskodom, de ilyen körülmény nem sok helyen van, úgyhogy mégiscsak a szakmát kellene felülvizsgálni...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...