Banner

DVTK tartalék - FC Hatvan 0-1

Szerző: amigeleken.hu | 2022-10-03 11:51:00

NB III., Keleti csoport, 11. forduló


NB III., Keleti csoport, 11. forduló

DVTK tartalék - FC Hatvan 0-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Nyekita Benjámin, Bőhm Ármin, Gordos Árpád Mihály.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Hegedűs J., Szűcs K., Silimon L. - Balázs P., Vajda B., Bencsík D. - Balázsi L., Fekete V.,, Vincze D. Vezetőedző: Vincze Richárd.

FC Hatvan: Cellár J. - Barthel G., Bárkányi A., Kitl K., Szabó R., Karácsony D., Panyi A., Tarnóczi R., Dinka K., Fellner K., Sármány K. Vezetőedző: Spisljak Zoran.


Csere: Vajda B. helyett Ivánka P. a 19., Oláh B. helyett Ferencsik B. a 60., Fellner K. helyett Szanku K. a 61., Sármány K. helyett Mundi Z. a 80., Balázsi L. helyett Gulyás M. a 80., Szűcs K. helyett Peisser S. a 80., Vincze D. helyett Kövesi K. a 80., Kitl K. helyett Labát K. a 90+2. percben.

Sárga lap: Vajda B. a 12., Vincze D. a 30. Kitl K. a 36., Ivánka P. a 48., Ferencsik B. a 60., Karácsony D. a 75. percben.
Gólszerző: Bárkányi A. (0-1) a 88. percben.


Kulcspillanatok

67. perc: Egy szöglet-szituációnál a tizenhatoson belül Fekete Vincét lökték el, amiírt büntetőt kapott a DVTK tartalék. A labda mögé a sértett állt, de a lövését a hatvaniak kapusa, Cellar Jaroslav hárítani tudta.

88. perc: Egy baloldali vendég szöglet átszállt a hosszú sarokra, anonnan Bárkányi Arnold a diósgyőri kapuba továbbított, 0-1.


Vezetőedzői értékelés

Vincze Richárd: - A külső szemlélő úgy láthatta ezt a találkozót, hogy végig támadtuk a meccset. Kihagytunk egy büntetőt, és az ellenfél az utolsó percben úgy szerzett gólt, hogy kis túlzással akkor voltak először a térfelünkön. Én viszont szakmai szempontból másképp gondolom. A játéképítésben túlságosan egy oldalasak voltunk, türelmetlenül futballoztunk. A középpályásaink távol az ellenfél kapujától, rossz pozíciókban helyezkedtek. Kevés mélységi indulást láttunk tőlük. A mérkőzésen sok labdát adtunk be, de nagyon alacsony színvonalon. Amikor viszont jól sikerültek, akkor nem tartottuk be az érintkezési pontokat, ami komoly taktikai fegyelmezetlenség. Egyáltalán nem voltak átlövéseink, ami egy ilyen mélyen védekező csapat ellen kötelező lenne. A Hatvantól azt kaptuk, amit vártunk, amire készültünk. Sok hosszú labdával operáltak, mély blokkban védekeztek, és abból vezettek kontrákat. Éppen ezért hiába támadtuk végig a meccset,az ellenfél akarata érvényesült, mert ők hősiesen védekeztek és vártak a megfelelő alkalomra. Ezek után nem marad más, minthogy gratuláljak nekik. Nekem pedig önkritikát kell gyakorolni, és meg kell találni az okait annak, hogy a kapu előtt miért nem vagyunk elég hatékonyak.

Spisljak Zoran: - Nagyon szenvedős mérkőzés volt, hiszen egy héten belül már a harmadik fordulót játszottuk le. Talán egy kicsit mi közelebb áltunk a győzelemhez, de a játékosok mindkét oldalon fásultan mozogtak. Egyértelműen forduló pontnak bizonyult a hazaiak által elhibázott tizenegyes, ami hitet és lendületet adott számunkra. A végén szerencsére sikerült megszerezni a győztes gólt.


A 11. forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu, MLSZ Adatbank



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. vebgy*
2022-10-04 19:11:29 Fekete öves, Veterán
Hosszú idő után hirtelen ötlettel, megtekintettem ezt a tarcsi bajnokit...hát...maga volt a kínszenvedés. Hajlok arra, hogy itt az ifi korosztályok edzőit kellene elzavarni, de villámgyorsan...szinte egyidőben a klub menedzsmentjének nagyrészével.. ;-)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...