DVTK tartalék - BVSC-Zugló 0-2

Szerző: amigeleken.hu | 2022-08-21 23:35:00

NB III., Keleti csoport, 5. forduló


NB III., Keleti csoport, 5. forduló

DVTK tartalék - BVSC-Zugló 0-2 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Takács Ákos, Szilágyi Norbert, Szilágyi Zsolt.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Demeter M. - Ferencsik B., Szűcs K., Balázsi L. - Illés B., Vincze D., Molnár R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

BVSC-Zugló: Kovács B. - Nagy J., Szalánszki G.,Szilágyi M., Kelemen P., Tóth L., Benkő-Bíró N., Tamási Zs., Balogh M., Tóth K., Ciceu P. Vezetőedző: Urbán Flórián.

Csere: Ferencsik B. helyett Peisser S. a 46., Nagy J. helyett Májer G. a 46., Molnár R. helyett Fercsák R. a 65., Szűcs K. helyett Fülöp L. a 65., Kelemen P. helyett tóth K. a 68., Tamási Zs. helyett Fisli A. a 68., Demeter M. helyett Gulyás M. a 77., Vincze D. helyett Hetyei Sz. a 80., tóth L. helyett Reizinger B. a 89., Ciceu P. helyett Zöldi B. a 90. percben.

Sárga lap: Mrva P. a 20., Szűcs K. az 59., Molnár R. a 63. percben.

Gólszerző: Tamási Zs. (0-1, 11-esből) a 8., Szalánszki G. (0-2) a 84. percben.


Kulcspillanatok

8. perc: A diósgyőri tizenhatoson belül Mrva P. kezére pattant a labda, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Tamási Zsolt a balra mozduló Bánhegyi mellett a kapu jobb oldalába lőtte, 0-1.

84. perc: Gyors vendég kontra futott a bal oldalon, majd a jobbról érkező Szalánszki G. kapott pontos keresztlabdát, amit a tizenhatos vonalárálról, Bánhegyi fölött higgadtan emelt a kapuba, 0-2.


Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: Jelenleg ennyi van a csapatban, ennyit tudunk kihozni a játékunkból. A szervezett védőmunka mellett a kontratámadásokra építettünk, de ezt a tervünket néhány perc után áthúzta egy buta tizenegyes. Az ellenfél ebből a lehetőségből előnyt szerzett, ezután viszont mezőnyben partiban voltunk a BVSC-vel. A fordulás után támadásokat vezettünk, domináltunk, de a tizenhatoson belüli játékunkat tovább kell fejleszteni. A gól és a rutin hiányzott a játékunkból, az utóbbit meg kell szerezni, ami idő kérdése. A tapasztalatabb csapat az adódó helyzeteit kihasználta és megnyerte a mérkőzést. Gratulálunk nekik, nekünk pedig lesz tíz napunk, hogy felkészüljünk a következő mérkőzésre. A további összecsapások is hasonló típusúak lesznek, de az biztos, hogy a hazai pályán három találkozón kapott kilenc gól az nagyon sok. Ennek a miértjét meg fogjuk vizsgálni.

Urbán Flórián: A DVTK a stabil védekezésre és a gyors kontrákra alapozott, csakúgy, mint a korábbi mérkőzésén. Megnéztük az ellenfelet, mégis megleptek bennünket. mert amikor visszaálltunk, nagyszerű támadásokat vezettek. Egy tizenegyesből megszereztük a vezetést, de összességében kiegyenlített volt a mérkőzés. A fordulás után nagy helyzete nem volt az ellenfélnek, de szép támadásokat így is vezettek. Éppen ezért voltak nehézségeink, ám a cserékkel stabilizáltuk a játékunkat, és a végén bebiztosítottuk a győzelmünket.


Az 5. forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ AdatbankÉs ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Mégsem


Üzenet küldése...