Banner

DVTK - Újpest

Szerző: Jáborcsik András | 2024-02-11 10:27:00

OTP Bank Liga 20. forduló


OTP Bank Liga 20. forduló

DVTK - Újpest

Miskolc, DVTK Stadion, 2024.02.11. 14:45

Játékvezetők: Antal Péter, asszisztensek: Bornemissza Norbert és Rózsa Dávid. Tartalék játékvezető: Andó-Szabó Sándor

Közvetítés: M4 Sport, online: m4sport.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

469. Ignacio-Sanchez-Mejias |Válasz erre: 464. Izsák20
2024-02-13 13:32:34 Barna öves, Fanatikus tag
Ők voltak a legjobbak! Az ügy pikantériája, hogy Kondást ÉS Vukmírt egyszerre fizették x hónapig a csere után, valami volt Eli bá szerződésében vagy nem tudom.
2024-02-12 18:02:48 Piros öves, Veterán
https://www.csakfoci.hu/atigazolasok/nb-i-mate-csaba-a-legeselyesebb-edzojelolt-a-diosgyor-kispadjara?fbclid=IwAR3E81YrP-4qxx7kFBiPrXi-nfIovJ12X-249JR2PFOhIRHQNrgZNos-nA4
2024-02-12 17:46:03 Piros öves, Őstag
Olvasom Simon értékelését..hát, nem tudom ő melyik meccset látta. Azzal, hogy szerkezetét váltottunk, sikerült az egész csapatot megzavarnia. Nem tudom, talán az erőnlét sem az igazi, Szergej elvitte a stábot is úgy olvastam...A szomorú az, hogy ki lehet kapni, de azt nézni, hogy az ellenfél sokkal jobban akarja a sikert, hát az nálam nem fér bele. Még két- három ilyen meccs és kieső helyen találjuk magunkat. Szép kilátások, pusztán csak két barom egója miatt. Milyen Diósgyőri család, ugyan már. Matyi megmondta, van itt pénz, látszik is azért vesszük meg Bencés játékosát, majd adjuk is egyből kölcsön. Na nem mint ha itt szeretném látni Boriszkát, láttuk már, felejthető. Ez is csak pézlenyúlás.volt Benczés módra, amihez a klub asszisztált. Na ott kellene keménykedni Matyika.
466. Spirálfüzet (kockás) |Válasz erre: 453. perec (lédús)
2024-02-12 17:09:53 Piros öves, Veterán
Igen és? Volt eredmény? Volt. Voltak érthetetlen döntései főként xy játékos esetében de ez is magyarázható és helytálló! Itt csak az eredmény számít és az nála pozitív mérlegű!
Sokan elmondtuk voltak hülye döntései, de kezdő edző, tanul a hibáiból.
2024-02-12 17:08:33 Piros öves, Veterán
Azóta se semmi. Én nem tudom...
464. Izsák20 |Válasz erre: 457. perec (lédús)
2024-02-12 16:48:13 Piros öves, Őstag
Utána meg Kondás és Vukmir. Szintén Lölő vagy Matyi alatt. Ők is jók voltak?
2024-02-12 16:47:18 Fehér öves, Újonc
Régen szóltam már hozzá, de szomorúan tapasztalom, hogy a játék nem nagyon javult azóta. Miért passzolgatnak örökké hátrafelé, miért nem tanulják már meg az előre játékot? Csak hátul passzolgatnak, még hátrányban is.
Nagyon hiányzik egy irányító középpályás és egy befejező csatár. Nagyon lassú a játék, nincs pörgés, egész játékidő alatt max. 2x5 perc . Mi az oka ? Erőnlét hiány?
2024-02-12 16:10:39 Piros öves, Fanatikus tag
Ahhoz hogy szurkolóknak megfelelő eredményesség legyen, ahhoz mi nem vagyunk tényező. A NER bajnokságban a tulajdonosok hozzák a kizárólagos döntést, hogy dobogóért megyünk, vagy liftezünk ott alul. A foci természetéből adódóan lehet rövid fellángolása szerényebb célt kitűző csapatoknak is, de az alap, hogy a klubbot hova szánják a felső körökben. Diósgyőrt nem nevesítették a nemzetközi kupára is érdemes csapatokhoz, emiatt csak az államtól bezsebelhető pénzből kell elvegetálni (persze egy kis szponzori pénzzel kiegészítve). A nincsből nem lehet játékosokat vásárolni. Kuzi ki akart törni ebből a beskatulyázásból. Nem értette meg miért nem lehet magasabb célokat kitűzni. Kibaxták, hogy értse meg nem a szurkolók igényeinek kell dolgozni, hanem a tulaj elvárásainak. De hát ezt is tudjuk már mi régóta.
2024-02-12 15:59:28 Fehér öves, Lelkes újonc
Azt valaki meg tudja mondani, hogy Gólkirály sorozatban szereplő Csember FC busz mit keresett Diósgyőrben? A Varga hegyen keresztül kisérték a pályára a rendőrök a meccs után. A szurkolók közlekednek vele?
460. Ignacio-Sanchez-Mejias |Válasz erre: 454. dvtk31
2024-02-12 15:26:57 Barna öves, Fanatikus tag
Ez itt soha nem fog megtörténni. Ezzel a vezetőséggel biztos nem. Teljesen egyetértek. Tökéletes példa erre Kuznyecov és Simon közötti stíluskülönbség játékban és taktikában. Simon máris újítani próbál, rögtön szerkezetet vált, két nappal azután, hogy tulajdonképpen tök más (lényegében más) volt gyakorolva a felkészülés alatt pl. Ahelyett, hogy csak itt ott finomítana egyszerre és majd aztán -mondjuk a válogatott szünet után változtasson nagyobbat. Már ha ő marad az edző persze és nem jön egy Horváth Feri vagy a jó ég tudja ki egy tök más felállással.
Ami a régi és új dolgot illeti-Igaz Gerit a “Leisztinger érában” hozták, de a szakmai igazgató meg Sántha tevékenysége örök, a tulajtól független, Benczés volt van és lesz, (amíg Felcsút Magyarország új fővárosa) tökéletes példa Tóth Borisz adás vétele most hirtelen, hogy Kuznyecovot lapátra tették (Miki most már mehet nyaralni Ibizára Lölőékkel) és a tény, hogy Bajúsz egy kezdő, nyeretlen két éves ebben a pozícióban a “tulajdonos” vagy az egyéb vezetők számára (papíron) indokot tudnak adni, miért kell ennek vagy annak ezzel azzal kisegíteni őt, így a kecske jóllakik, a káposzta meg eleve az övé, szóval ez ilyen. Lehet eleve így kapta meg a titulust. Ezzel a tulajdonosi körrel ne várjon senki extrát! Ha sikerül kiharcolni a bennmaradást (úgy látszik Kuznyecovnak igaza volt és tényleg ez a reális cél????? Ne má!!! ) jövőre-elvileg szintet kéne lépni. Elvileg. Mivel ez a keret NAGYON ÉRTÉKES! Vagyis nem kell sok változtatás, (ez a lényeg ebben a kijelentésben) csak kb 5-6 minőségi játékos kellene csupán :-)) Azt nem értem miért kell várni egy évet és miért nem most hozunk pl egy jobb minőségű csatárt, hogy jövőre azt már ne kelljen és be lehessen építeni majd most a bennmaradásért vívott harcban -mint hosszútávú befektetés.
Szóval itt nem volt és nem lesz koncepció. Túl sok pénz, struktúrális átalakítás, edző képzés, túl sok munka ez ennek a garnitúrának. Jöhetnek az ilyen kenőpénzes igazolások, oszt jól van, Leisztinger is mondta, hogy ez ellen nem tud tenni senki semmit. Mi meg kimegyünk, felbasszuk magunkat, aztán mindenki hazakullog.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...