Banner

Csirszki Martin - Nem ismer megalkuvást

Szerző: | 2013-08-29 22:29:28

Csirszki Martinnak a Diósgyőr fiatal játékosának szomorú nap volt az utolsó bajnoki mérkőzésünk napja. Mint mindenki tudja, a középpályásunk súlyos sérülést szenvedett.


Csirszki Martinnak a Diósgyőr fiatal játékosának szomorú nap volt az utolsó bajnoki mérkőzésünk napja. Mint mindenki tudja, a mérkőzés 79. percében a középpályásunk súlyos sérülést szenvedett.

Martin túl van a műtéten és a gyógyulás útjára lépett. A Fórumfoci TEAM képviseletében Orosz Zsolt meglátogatta tegnap és a hogyléte felől érdeklődött.



Hogy ne maradjon sport nélkül, ezért sportszeletet és sportújságokat kapott ajándékba és természetesen tolmácsoltuk neki mindannyiunk jókívánságait is. Reméljük, hogy a sok pozitív energia, amit a szurkolóktól kap, meggyorsítja a felépülését! A körülményekhez képest jól érzi magát. Még legalább két hétig a nappali korlátlan ura, mert a lépcsőzés nem megy neki. Folyamatosan kap kezeléseket, gyógytornászok járnak hozzá minden nap. Természetesen a lábát még nem terhelheti, de óvatosan már tudja mozgatni.

A szurkolók minden lehetőséget kihasználva juttatják el hozzá a jókívánságaikat és folyamatosan bíztatják. Mindenkinek köszöni a törődést! A gyógyulása szempontjából a legfontosabb az, hogy türelmes legyen és meg is ígérte, hogy szigorúan be fogja tartani az orvosi utasításokat és tökéletesen fel fog épülni.

Várjunk türelemmel és ha minden jól megy, 4-5 hónap múlva újra ugyanazt az elszánt Csirszki Martint láthatjuk a pályán. aki nem ismer megalkuvást. Mi biztosak vagyunk abban, hogy a sérülése nem akadályozza meg az álma elérésében és meghatározó játékosa lesz a csaptunknak! Megérdemli!


Martin, az összes DVTK szurkolónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván! Csak a DIósgyőr!




És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.