Budafok - DVTK 0-1

Szerző: objektív | 2021-12-05 10:03:00

Merkantil Bank Liga 19. forduló


Merkantil Bank Liga 19. forduló

Budafoki MTE - Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

Budapest, Budaok, Promontor utcai Stadion, 350 néző. Játékvezető: Szigetvári Márk (Becséri Gergely, Aradi József).

BMTE: Horváth A. - Szalai D., Jagodics M., Fótyik, Kotula M. - Filkor, Soltész I. - Ihrig-Farkas, Adorján K., László D. - Kovács D. Vezetőedző: Csizmadia Csaba.

DVTK: Póser - Eperjesi, Hegedűs J., Szatmári Cs. - Kispál, Zsolnai, Oláh B., Molnár G., Bokros - Horváth Z., Könyves. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Csere: Kispál helyett Kocsis D. a 46., László D. helyett Szabó M. és Filkor helyett Zuigéber a 69., Horváth Z. helyett Németh M. a 80., Molnár G. helyett Szűcs K. a 89. percben.

Sárga lap: László D. az 56., Kocsis D. a 84., Csizmadia Csaba a 90+1. percben.

Gólszerző: Horváth Z. (0-1) a 70. percben.Kulcspillanatok

70. perc: Zsolnai bedaását Horváth Z. elől eltenyerelte Horváth A. éppen a hosszún érkező Molnár elé, aki ívesen kapura fejelt, majd a keresztlécről visszapattanó labdát Horváth Zoltán közelről a hálóba lőtte, 0-1
Jagodics Márk, a BMTE védője az alábbiakat nyilatkozta:

Nem úgy alakult ez az ősz, ahogy szerettük volna, mentálisan és fizikálisan is lemerített minket mindaz, ami az utóbbi hónapokban történt. Az év utolsó két mérkőzésére azonban össze kell szorítanunk a fogunkat, mozgósítanunk kell az erőtartalékokat, mert pontokat akarunk szerezni.

Csizivel elsődlegesen a védekezést próbáltuk összerakni és masszívabbá tenni, mert abban a szituációban, amelybe belekerültünk, a hátsó stabilitás különösen fontos. Úgy érzem, ebből a szempontból sikerült is az előrelépés, ahhoz azonban, hogy végre mérkőzéseket nyerjünk, a támadójátékunkon, a helyzetkihasználásunkon is javítanunk kell.

Jagodics Márk arra számít, hogy a jó erőkből álló diósgyőriek támadni fognak a Promontor utcában, így nagyobb területek nyílhatnak támadóink előtt, mint a Nyíregyháza vagy a Békéscsaba elleni találkozókon. Hátvédünk hozzátette: élt már meg a mostanihoz hasonló helyzetet pályafutása során, így tapasztalatával is igyekszik segíteni társait. - írja a budafokimte.hu

A fiatalok elfogadnak egy-egy jó szót, tanácsot vagy biztatást és akárcsak mi, rutinosabbak, mindent megtesznek azért, hogy kijöjjünk a gödörből. Mindenki 110 százalékkal dolgozik, a befektetett munkának pedig meglesz az eredménye!

forrás: budafokimte.hu


Kondás Elemér nyilatkozatából a mai mérkőzés vonatkozó részlet:

Nehéz találkozóra készülünk, mert idegenben játszunk, és a BMTE tavaly még az élvonalban szerepelt. Átalakult a keretük, de így is akad bőven rutinos és tehetséges labdarógójuk, és az sem téveszt meg minket, hogy nem a terveik szerint alakul a bajnokság mutatta be az ellenfelet. - Láttuk az elmúlt 18 fordulóban, hogy a Merkantil Bank Ligában bármikor meglepetést okozhat bármelyik csapat.

A futballpályán mindig az aktuális állapot dönt - szögezte le, - nem számítanak a korábbi eredmények, nekünk vasárnap este fél héttől kell jobbnak lenni. A gól mindig nagy rendező. Minden csapatnak megvan a határozott terve a mérkőzésre, milyen módon szeretne pontot, pontokat szerezni. Első gólt szerezve ezt az elképzelést végig lehet vinni az egész találkozón, hátrányba kerülve azonnal megváltozik ez a terv, ezért jobb előnyben játszani. Ráadásul az egyenlítésért küzdve sokkal több energiát kell mozgósítani. Én is jobban szeretem, ha mi szerezzük az első gólt. És az utolsót is.

Már korábban több lehetőséget terveztem adni Zsolnai Richárdnak, de sérülések betegségek hátráltatták - avatott be a vezetőedző. - A legutóbbi két mérkőzésen jól szállt be a játékba a szünetben, az Ajka ellen pedig a gólpasszai mellett is jól játszott. Zsemlye Balázs kissé elfáradt az utóbbi időben, ezért Kispál Tamás kapott lehetőséget, aki nem a saját posztján játszott, ám helytállt. De a fiatalok közül Kocsis Dominik is többször lendületet vitt már a csapat játékába, és ne feledkezzünk meg Jurek Gáborról vagy Csatári Gergőről sem, bármelyikük bevethető. Hála Istennek, több fiatal is található a keretben, akik hozzá tudnak tenni a csapat teljesítményéhez.

forrás: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

89. Ignacio-Sanchez-Mejias
2021-12-08 15:59:08
Ha nem akarnak igazolni 10 uj embert a nyaron, akkor a teli szunetben legalabb 3-4 jatekossal kell frissiteni. Nincsenek illetve alig vannak dinamikus jatekosaink es hat beadni sajnos szinte egyik sem tud igazan, tisztelet a kivetelnek. Persze olyan jatekosokrol beszelunk, akik egesz eletukben fociztak, szoval azt, hogy beadni miert nem tanult meg valaki az elmult 10-15 evben az szamomra mindig egy hatalmas rejtely marad-ez amolyan altalanos magyar dolog.
Ha 3-5-2 nel maradunk Bokros es Eger helyere kell meg ember, meg kozepre se artana meg egy-ket mozgekonyabb, labdabiztosabb kp. A tobbit meg majd nyaron-ha remelhetoleg feljutottunk.

A meccsrol annyit, hogy amikor az NB2-rol beszeltek az emberek es a birkozasrol, kuzdesrol, stb, akkor valami ilyesmi meccseket vizionaltam. Keves szepseget lehetett latni a focibol, de neha kell ilyen is. Az a fontos, hogy nyertunk a tobbit meg felejtsuk el.
88. sadab1
2021-12-08 11:03:45
Persze hogy az MBIre koncentrálva kéne már egy-két húzó magyart igazolni, de ez szinte lehetetlen, úgyhogy a nagy kapkodás majd nyáron lesz, ahová úgy kéne érkezni, hogy kb. legalább 10 pont előny van a 3. helyezettel szemben, hogy időben készülve az MBIre, ide kell hozni minimum hat ütős légióst, plusz abból még a nyáron csapatot is kéne csinálni! Nagyon jól kell igazolni -ami bencést ismerve- szinte elképzelhetetlen, ezért roppant nehéz lesz benn maradni. Szerintem ebből a 10 pont előnyből nem lesz semmi, szoros lesz sajnos.
Ebben a keretben az MBIre max 3-4 hely van, akik elé nem kéne hozni MBIre való játékost. Ezek sztem Könyves, Molnár, Póser és Hegedűs. Az összes többi poszton szereplő játékos kevés az MBIben maradáshoz.
87. Izsák20 |Válasz erre: 86. tomi87
2021-12-07 11:36:25
Hegedűs sokkal jobb CSK,mint Polgár. Már a pályán való viselkedésükből is látszik.
86. tomi87 |Válasz erre: 79. MertAkiDiósgyőőőri
2021-12-07 10:38:21
Kádár Tominak csak a kölcsön szerződése jár le december végén. 2023 december 31-ig szerződése van a Shandong Taishannal.
Tőled meg az a ritka mikor nem szidod a csapatot. :) Végre látod már te is, nem is olyan lehetetlen a visszajutás. Bár a tavasz nehéz lesz az idegenbeli meccsekkel. Vasas, Kecskemét, Pécs, Nyíregy, Hali.

Én csatárt nem hoznék, Hornyák, Makrai se játszik. Kocsisnak is többet kellene. (csak ha sokkal jobbak mint ez a 3)
Egyébként onnan indult meg a jó szériánk, hogy Polgár, Szűcs K. kivált a csapatból sérülés,betegség miatt.
85. toki |Válasz erre: 81. Tivadar
2021-12-07 07:44:22
Őket értékelném, ha hoznák.
84. MertAkiDiósgyőőőri
2021-12-07 07:44:06
... És akkor Szabó Józsi egyszer csak visszatér az átigazolási rovattal... :)
83. Jefhuj76 |Válasz erre: 82. MertAkiDiósgyőőőri
2021-12-07 07:26:47
Akkor nagyon máskènt látjuk a világot.. De nem baj 3 èv múlva már csak emlèkek lesznek az Almanachban.. De remélem egyszer majd a tehetsègek fociznak majd ès akkor majd azokra èvekkel kèsőbb is emlèkezni fogunk
82. MertAkiDiósgyőőőri |Válasz erre: 80. Jefhuj76
2021-12-07 06:22:39
Amikor én láttam játszani akkor tette a dolgát, jobban mint kb bármelyik másik up játékosunk Zsemlye kivételével. Mert ő valóban egy pozitív csalódás.
Csatárit kellene még valahogy beépíteni.
81. Tivadar |Válasz erre: 79. MertAkiDiósgyőőőri
2021-12-07 02:33:23
Kádár mellé még Elek is jöhet és miután visszanyerték formájukat, a véghajrában sokat segíthetnének a rutinjukkal és remélhetőleg majd az Nb1 -ben is. Ui.: U. B. Miki elfáradt és lelépett miután elmondta a szakmai érveit :-)
80. Jefhuj76 |Válasz erre: 79. MertAkiDiósgyőőőri
2021-12-06 21:48:20
Jurek? Egy nagykèpü takonyos. Akit amikor csak láttám a felnőtt csapatban játszani csak felidegesitett. Ne rágózzon meccs közben pl..meg ne sètálgasson. Teljesen elhiszi hogy ez neki járhogy az NB 2 es csapatban játszott. Túl van èrtèkelve

1 2 3 4 5 >  Utolsó

BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...