BKV Előre - DVTK tartalék 1-0

Szerző: amigeleken.hu | 2022-12-05 21:46:00

NB III., Keleti csoport, 20. forduló


NB III., Keleti csoport, 20. forduló

BKV Előre - DVTK tartalék 1-0 (1-0)

Budapest, BKV Előre Stadion, 200 néző. Játékvezető: Lovas László (Flinta Zoltán, Varga Levente).

BKV Előre: Horváth G. - Forgács P., Szabó N., Kubó G., Szabó Á., Csanálosi P, Fördős A., Kőrösi V., Tóth Sz., Gyurkó M., Tóth D. Vezetőedző: Albert Flórián.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Balázs P., Ivánka P., Mrva P., Vajda B. - Becsík D., Radics M., Illés B. - Jurek G., Papp M., Szőke A. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Csere: Illés B. helyett Fekete V. a 66., Körösi V. helyett Zoboki L. a 76., Papp M. helyett Hetyei Sz. a 76., Szőke A. helyett Vincze D. a 90., Balázs P. helyett Ferencsik B. a 90., Kubó G. helyett Kilin A. a 90+3. percben.

Gólszerző: Kubó G. (1-0) a 23. percben.


Vezetőedzői értékelés

Albert Flórián: - Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, előzetesen is tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. A DVTK ugyanis kapott vissza játszó jétékosokat az NB II.-es csapatból, ezért erős kerettel érkeztek hozzánk. Az ősz végére nagyon elfogytunk, az utolsó három hétben csak toldoztuk foldoztuk magunkat. Éppen ezért rendkívül boldog vagyok, hogy sikerült egygólos győzelmet aratnunk.

Vincze Richárd: - Az első félidőben is mi irányítottuk a meccset, hiszen sokkal többet volt nálunk a labda. A rendkívül rossz talaj ellenére próbàltunk focizni, de sajnos keveset voltunk az ellenfél büntető területén belül. Ha pedig helyzetig jutottunk, akkor borzalmas kivitelezés párosult mellé. Hiányzott csapatból a tempó és a szenvedély. A fordulás után magasabb ritmusban játszottunk. Ez a játékrész is az ellenfél térfelén zajlott annyi különbséggel, hogy rengeteg helyzetünk, lehetőségünk volt, ám ezen a napon még büntetőből sem sikerült gólt szeretnünk.


A forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.ez és MLSZ AdatbankÉs ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Mégsem


Üzenet küldése...