Bene Ferenc ülhet szerdán a Dorog kispadján vezetőedzőként

Szerző: amigeleken.hu | 2022-10-04 20:37:00

Sajtófigyelő - dorogifc.hu


Kedves ismerőst köszönthetünk szerdán Diósgyőrben a vendégcsapat kispadján. Miután Fenyvesi László, a Dorog vezetőedzője hétfőn bejelentette lemondását, holnapi vendégeinknek villámgyorsan új vezetőedző után kellett néznie. Erre mindössze két nap áll rendelkezésükre és amennyiben nem járnak sikerrel, Bene Ferenc szakmai igazgató indítja csatába a tabella utolsó helyén álló gárdát a DVTK ellen.

Bene 2012 és 2014 között másodedzőként tevékenykedett Diósgyőrben, majd egy éven keresztül utánpótlás szakmai igazgató volt a klubnál. Tomiszláv Szivics segítőjeként részese volt a 2014-es Liga Kupa győzelemnek, a Magyar Kupa döntőben pedig Szivics eltiltása miatt vezetőedzőként ült a csapat kispadján.

Üdvözlünk Diósgyőrben, Feri!


A dorogifc.hu-n megjelent kommuniké:


Mint már mindenki által ismert a hétvégi bajnoki mérkőzés után Fenyvesi László kollégám felajánlotta a lemondását, amit a klub vezetése elfogadott, így a vezetőedző közös megegyezéssel távozott a kispadról. Természetesen ennek a helyzetnek senki nem örül. Miután szerdán már újabb bajnoki vár a csapatra, így nincs időnk a sebeink nyalogatására és muszáj előre nézni. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy már szerdán új vezetőedzője legyen a csapatnak és ő üljön a padon. Amennyiben az mégsem sikerülne – hiszen az idő nagyon rövid -, akkor a tulajdonos kérését tiszteletben tartva és az MLSZ idevonatkozó szabályaira tekintettel, ezen az egyetlen meccsen a kispadról segítem majd a szakmai stáb munkáját – szakmai igazgatónak jöttem Dorogra és a jövőben is ebben a szerepben dolgozom majd a klubért, innen támogatom az új vezetőedzőt is. A legfontosabb az ilyen nehéz élethelyzetekben az összefogás, mindenkinek a tudásához és lehetőségeihez mérten a legtöbbet kell tennie a klubért! Hajrá Dorog!

Bene Ferenc


forrás: dorogifc.huÉs ezt olvastad már?
Hozzászólások
3. gabeszba
2022-10-05 15:33:53
Legyenek ma ők a szimpatikus vesztesek! :)
2. dudik-attila |Válasz erre: 1. Szilas
2022-10-05 12:59:52
Rendben, de e ellenünk bizonyítson....
1. Szilas
2022-10-04 22:14:41
Ő egy jó edző. Vukmir, Kondás, Horvátferi stb helyett el tudtam volna képzelni itt.
Mégsem


Üzenet küldése...