Banner

Bemutatkozik Kaila Charles

Szerző: Jáborcsik András | 2023-07-04 22:31:00

A dvtk.eu játékosbemutató sorozatának negyedik részében őt ismerhetik meg a szurkolók.


WNBA tapasztalattal rendelkező amerikai irányító érkezik a következő szezontól Diósgyőrbe Kaila Charles személyében. A több poszton is bevethető játékos több, mint ötven mérkőzésen lépett pályára a világ legerősebb bajnokságában, az előző szezont pedig az izraeli Hapoel Rishon Lezion együttesénél töltötte.

A dvtk.eu játékosbemutató sorozatának negyedik részében őt ismerhetik meg a szurkolók.


Kaila Charles külső posztra érkezik, nagyon hasonló játékstílust képvisel, mint a tavalyi csapatban Guirantes. - kezdte az amerikai játékos ismertetését Völgyi Péter sportszakmai igazgató. - Charles felépítésre egy vékonyabb alkat, ezért lepattanózásban nem várom tőle azt a domináns játékot, amit Guirantes mutatott az előző szezonban. Ugyanakkor Charles egy rendkívül gyors és robbanékony játékos, amit több esetben nagyon hiányoltam tavaly a támadójátékunkból - remélem, ezen a területen sokat lendít majd a játékunkon. A játékrendszerünkben továbbra s alapvető elvárás a külső posztos játékosoktól, hogy egyes, kettes és hármas poszton is bevethetők legyenek, olyan játékost kerestünk, aki megfelel ennek a kritériumnak. Charles ebben maximálisan jó, ezért is esett rá a választásunk.



A kihívások miatt igazoltam Diósgyőrbe! - mondta Kaila Charles bemutatkozó nyilatkozatában. - Ez lesz az első alkalom, hogy Euroligában vagy Európa Kupában szerepelhetek, nagyon örülök annak, hogy a magyar bajnokság mellett a nemzetközi színtéren is érdekeltek leszünk a csapattal. Magasak az elvárásaim a következő idénnyel kapcsolatban, szeretném, hogy a legjobb játékunkat tudjuk nyújtani és minden fronton versenyképesek legyünk, a hazai bajnokságban pedig harcban legyünk a bajnoki címért. Minden mérkőzésre és minden edzésre nagy energiákat szeretnék hozni a csapatba, hatalmas versenyszellem lakik bennem. Bár ez lesz az első évem Magyarországon, láttam már néhány alkalommal a DVTK-t játszani korábban, hiszen jó barátságban vagyok Arella Guirantessel, aki itt szerepelt tavaly, és csak jókat mondott a csapatról, a stábról és a városról egyaránt. Izgatottan várom a következő szezont!


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes játékosbemutatóra >>>>>>>>


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2023-07-05 09:44:30 Fekete öves, Veterán
Üdv csini fekete lány!:)
2023-07-05 08:35:22 Citromsárga öves, Tag
Nem irigylem, tudatán kívül óriási elvárásoknak kell majd megfelelnie, a DVTK modern történetének legjobb légiósának a helyére jön.

Szimpatikus játékos amúgy, csak arra sajnos nem adnak győzelmeket meg érmeket, az az 51 meccs a WNBA-ben azért eléggé imponáló, az izraeli kaland már annyira nem.

Isten hozta, reméljük, hasznos tagja lesz a DVTK csapatunknak :D
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...