Asmir Suljic: Amikor a gólom után lecseréltek, anyukám azt hitte, megsérültem

Szerző: Jáborcsik András | 2021-01-22 19:29:00

Múlt pénteken igazolt a bosnyák és magyar állampolgársággal rendelkező Asmir Suljić Diósgyőrbe, szerda este pedig győztes gólt szerzett az FTC ellen. A dvtk.eu a csapat új igazolását kérdezte a bemutatkozásról:


Gondoltál ilyen debütálásra?

Álomszerű, ami Diósgyőrben történt velem: öt napja érkeztem, szerda este becseréltek, és húsz másodperc után győztes gólt szereztem. Ennél jobbat el sem tudnék képzelni, ráadásul nagyon boldog vagyok a csapat sikere miatt. Talán mondhatom, hogy rajtunk, a játékosokon, az edzői stábon és a szurkolóinkon kívül senki nem számított erre a győzelemre, azonban megmutattuk, milyen karakter rejtőzik bennünk. A jó rajt mindig sokat lendíthet egy csapat teljesítményén, és nekünk szükségünk van minden sikerélményre.Tudod, hogy 20 másodperc sem kellett a gólodhoz?

Nem, de az biztos, nagyon gyorsan történt minden, alig léptem pályára, és már be is találtam az ellenfél kapujába. Azt hiszem, megleptük az FTC védelmét, mert még nem rendeződtek, ezért szóltam Makinak (Márkvárt Dávid - a szerk.), hogy beadás helyett passzolja nekem szabadrúgásból a labdát. Nagyszerűen tette elém, én pedig egyből Rui Pedrót kerestem középen. Szerencsére visszakerült hozzám a labda, amit a hálóba lőttem, majd örömömben majdnem kiszaladtam a világból.
Megérdemeltük a győzelmet, mert igazi csapatként az utolsó pillanatig küzdöttünk, és a sok befektetett energiának meglett az eredménye. A bajnokság végén sokat érhet még ez a három pont.

Nem mindennapi, hogy a becserélésed után néhány perccel le is cseréltek, Zoran Zekić azzal viccelt a sajtótájékoztatón, hogy elégedetlen volt a teljesítményeddel, majd elárulta, egy magasabb, jobban fejelő, ezért a védekezésben hatékonyabb játékost küldött pályára helyetted. Meglepett?

Amikor a gólom után lecseréltek, anyukám azt hitte, megsérültem, míg mások arra gondoltak, véletlenül rossz számot emelt fel a tartalék játékvezető. Semmi ilyen nem történt, taktikai okok miatt hívott le Zoran Zekić. Elsőre meglepett a döntése, azonban ő a főnök, azt teszem, amit kér, mert biztosan az a legjobb a csapatnak. Megölelt, a meccs után még egy puszit is kaptam tőle, minden rendben van közöttünk.


Ide kattintva elolvashatod a teljes interjút a dvtk.eu-n >>>>>


forrás: dvtk.eu
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
1. vebgy
2021-01-22 22:19:20
Még tizenkétszer mondjuk megteszed és megkoronázunk ... :D
BannerBannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...