Banner

Alakul a DVTK női labdarúgó csapatának kerete

Szerző: objektív | 2021-07-19 09:05:00

Bém Gábor 20 labdarúgónak vezényelhetett edzést a pénteki napon.


Alakul a DVTK női labdarúgó csapatának kerete, megérkeztek ugyanis azok a játékosok is, akik a szakmai stábtól plusz egy hét pihenőt kaptak, így Bém Gábor 20 labdarúgónak vezényelhetett edzést a pénteki napon.



Visszatért a DVTK U19-es együtteséhez Kóka Jázmin és Stumpf Zsófia, a keret azonban bővült, ugyanis immáron Diósgyőrben készül Balogh Dominika, Böröcz Bettina és Jáhn Klaudia is. A támadóként bevethető Balogh Dominika másfél évet már volt a DVTK játékosa, az előző idényt a KBSC női együttesénél töltötte. Böröcz Bettina a Kelen SC gárdájának kapusa volt az elmúlt évben, míg az elsősorban védőként bevethető Jáhn Klaudia 2017 és 2019 között erősítette korábban a DVTK-t.

A csapathoz a héten elején visszatért a két kapus, Ádám Anna és Schildkraut Fruzsina, a pénteki edzésen pedig már Hanna Barker, Biljana Bradić, Nagy Melinda és Bianca Sandu is részt vett, igaz a négy mezőnyjátékos egyelőre különmunkát végzett.

A szakmai stáb is tovább bővült, Vályi-Nagy Eszter személyében új fizioterapeutája van az együttesnek.

A DVTK női labdarúgó csapatának kerete természetesen még nem végleges, a tervek szerint a következő napokban további játékosokkal erősödhet az edzőtáborba vonuló együttes.


Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...