Banner

A portugál élvonalban folytatja a csatár

Szerző: dfcwolf | 2018-08-31 16:19:00

A portugál élvonalbeli Marítimo a nemzetközi átigazolási időszak utolsó napján szerződtette a DVTK görög csatárát Nikolaos Ioannidist - értesült a nemzetisport.hu.

A portugál források beszámolója szerint a Diósgyőrből távozó Ioannidis három évre írt alá a Maritímóhoz, amely az előző szezonban a 7. helyen zárt a portugál élvonalban, jelenleg pedig három forduló után, 6 ponttal a 6. helyen áll.

Ioannidis tavaly nyáron szerződött a görög Aszterasz Tripolisztól a DVTK-hoz, amelynél 35 meccsen lépett pályára az NB I-ben és öt gólt szerzett. Ebből az új idényben öt bajnokin játszott, de azokon nem talált a kapuba.

A 24 éves csatárt 2020-ig kötötte volna a megállapodása a DVTK-hoz, így a portugálok vélhetően kivásárolták őt a szerződéséből, de az üzlet anyagi részéről nem számoltak be a klubok.

Portugália már az ötödik ország lesz Joannidisz pályafutásában, ugyanis Magyarország és Görögország előtt Hollandiában és Németországban is futballozott.


ELOLVASOM AZ EGÉSZET>>>


forrás: nemzetisport.hu

fotó: dvtk.eu
Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

2018-09-02 16:38:41 Citromsárga öves, Tag
Az én teóriám a mostani helyzetről az hogy 2010-ben amikor még messze nem volt ekkora gazdasági és pénzügyi hatalom a narancsvidéken OV mint kispályás amatőr focista úgy határozott hogy a magyar focit fel kell virágoztatni és pl. LT-nek kiadta hogy akkor tarthatja meg gazdasági érdekeltségeit ha vesz 1 klubot. A Haladás és a DVTK közül választott. NBII-ből sikerült feljutniés a hurráhangulat kitartott 2 évig és tolta bele a pénzt. Viszont 1-re több pénzt kért tőle az akkori ügyvezető és a szerb edző igazolásokra amiből úgy tudta LT hogy jócskán marad a 2 említett zsebében is. Vagy így volt vagy nem de lecserélte DH-t SzT-re akinek kosárlabdás ténykedéséből arra a következtetésre jutott hogy játékos kivásárlási ár megfizetése nélkül meg sokkal kisebb költségvetés és nagyon kisméretű apparátus ellenére bajnoki és kupadöntőt játszik a kosárcsapat szóval biztos így ezt meg lehet valósítani a labdarúgóknál is. T.Sz edző viszont hamar összerúgta port a szintén bárdolatlan személyíségű SzT ügyvezetővel talán a kávépénzek elapadása miatt is. SzT esetleges és szakmailatlan döntésseit a kosárlabdában 1 ideig tudta kompenzálni az edző de a fociban nem volt olyan szakember akinek ez sikerült volna. A pénz jött de szakmai oldal meg a menedzsment nem változott . Pl úgy hogy a tulajdonos szerződésből kivásárlás megtiltása miatt elkezdett volna magasan kvalifikált edzők leszerződtetése mellett a saját tehetségek és utánpótlás erőteljes képzését és emellett 1 olyan megfigyelői hálózat felépítését akik felkutatták volna az ingyen vagy csak nagyn nagyon kevés pénzért megszerezhető épkézláb labdarúgókat. Ekkor odaültette 1-ső emberét SG-t az ügyvezetői székbe mert a többi cégénél jól vezetett. Mivel a felsővezetésban a tisztelet és az alázat és a szakmai hozzáértés is komoly hiányt szenved LT is belefásult plussz a narancsvidékiek mégiscsak elrekvirálták a hotelok többségét így LT szétzuhanva és beletörődve nézi hogy mi folyik a cégnél.Sok indokolatlan és ad hoc döntés miatt továbbra is sok a feleslegesen kidobott pénz az ablakon. Bár kevesebb mint pl amit Rudolfra vagy Komanra elherdáltak de pl meg lehetett volna tartani a stadiont amíg nem épül fel a másik a penny mellett mivel a boonon megjelent hogy oda építették volna az új sportcsarnokot vagy pl az új mezbeszállító biznisz. Ezeken felül negatív hírként BT edző telefonos kirúgása vagy hamis dolgok az ő nyakába varrása mint az hogy ő akarta a játékosok megbüntetését és autó elvételét tovább hitelteleníti a felsővezetést. Aztán erre még rátesz 1 lapáttal az hogy a miskolci vagy környéki vállalkozásoktól minimális szponzori és hirdetési pénz jön hogy a polgármester ott tesz keresztbe ahol csak tud.
110. vebgy* |Válasz erre: 100. elzett
2018-09-01 16:44:21 Fekete öves, Veterán
S ezredszer is feltehetjük a kérdést ...MIÉRT nem éri meg pont itt futballt csinálni Magyarországon ??
109. vebgy* |Válasz erre: 104. chr1s
2018-09-01 16:41:39 Fekete öves, Veterán
Viszont nekünk sem tetszik ez a két tulaj, MERT AZ ÉRZELMEINKKEL JÁTSZANAK...S mint tudjuk az érzelmek sokszor irracionális tettekre sarkallnak...
108. Teke11 |Válasz erre: 107. Bobák Kornél
2018-09-01 16:29:30 Zöld öves, Tag
Nincs ingyen, csak üzemi költségen.
A szurkerek ingyen szállítása sincs ingyen a Miskolc Holdingnak, mégse számlázza ki LT vezette Aragonak
Érted már lassan a stadion üzemeltetést vagy szarakodjunk még egy kicsit?
107. Bobák Kornél* |Válasz erre: 106. Teke11
2018-09-01 16:07:36 Fekete öves, Veterán
És akkor ingyen van a víz a locsoláshoz?
106. Teke11 |Válasz erre: 93. Bobák Kornél
2018-09-01 15:58:16 Zöld öves, Tag
Miért kéne közösen üzemeltetniük?
Ha az egyik Holding akarja ad lét a közös cégnek célirányosan az üzemeltetésre, a másiknak nincs kötelezettsége ez irányban.
Nem sziámi ikrek, hogy ne mozdulhatnának egymás nélkül.
Egyébként tudod mely miskolci cégek alkotják a Miskolc Holdingot?
Ez csak a locsolás végett jutott eszembe
105. Teke11 |Válasz erre: 74. Bobák Kornél
2018-09-01 15:51:46 Zöld öves, Tag
a DFC Kft. két főtulajdonosa, az Arago Befektetési Holding és a Miskolc Holding

Mikor vette meg LT a Miskolc Holdingot Eb kötöző??
104. chr1s
2018-08-31 21:57:56 Piros öves, Fanatikus tag
Lényegtelen dolgokon vitáztok,szerintem.
Közben meg az eddigi nb2-es keretünk épp lecseréljük kb nb 3-asra.Leiszti bepipult a stadionavatón,amin azért nem csodálkozok.
Egy megoldás lenne,ha csak egy tulajunk lenne.
Az hogy a város veri a mellét ha vannak eredmények,kicsit visszatetsző.Nekem se tetszene.
Akkor egyék meg amit főztek,kb így lehet vele L.T.
Szerintem nem ő a hibás,de mostmár csak egy nyűg neki ez.Amit tud kivesz,üzletember.Nem nagyon fogja meghatni,hogy mi mit érzünk,gondolunk.
103. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 102. Bobák Kornél
2018-08-31 21:47:27 Fekete öves, Veterán
Honnan tudod, hogy milyen kondíciókkal és kivel állapodott meg a DFC Kft a stadion üzemeltetéséről?
102. Bobák Kornél* |Válasz erre: 99. gazember
2018-08-31 21:43:52 Fekete öves, Veterán
"Tehát én diktálok! Szabadon!" Igen. Szabadon locsolom a füvet, szabadon fogyasztom az áramot (a napkollektorok szerintem csak a díszkivilágításra meg a víz melegítésére elegendőek, a pályavilágításra, pláne majd pályafűtésre nem) meg a pálya egyéb karbantartását, a fűnyírást, a stadion tisztán tartását, budik tisztítását is szabadon intézhetik. Maguknak diktálva. :)

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...