Banner

A kosárlabdázás női Paganinije a Diósgyőri Zónában

Szerző: Jáborcsik András | 2024-05-27 20:25:00

Tartsatok ezúttal is a Zónával!


Három diósgyőri kosárlabda rajongó hiánypótló vállalkozásba fogott. Diósgyőri Zóna címmel rendszeresen jelentkező podcast adásokban tárgyalják ki a diósgyőri és a hazai kosárlabdával kapcsolatos eseményeket, mérkőzéseket, aktualitásokat, pletykákat.

Kattints ide és kedveld a Diósgyőri Zóna facebook oldalát >>>>>>


A 18. adás vendége Lelik Réka, a DVTK HUN-Therm női kosárlabda csapatának játékosa volt.


Réka csak nemrég érkezett Miskolcra, de mentalitásával, küzdeni akarásával, játékinteligenciájával hamar belopta magát a diósgyőri szurkolók szívébe.

A beszélgetés során szót ejtettek a megnyert bajnokságról, de természetesen Réka múltja és a távoli jövője is szóba került. Csapatunk kiválósága a mögöttünk álló szezont is értékeli. A válogatott szereplése mellett visszatekintettek a DVTK-HunTherm második Euroliga szereplésére is.

Tartsatok ezúttal is a Zónával!

Hajrá Diósgyőr!



forrás: Diósgyőri Zóna



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2024-05-30 12:54:48 Piros öves, Tag
Nagyon értelmes és nem egy beszari csaj, annak ellenére, hogy kicsit visszahúzódóbbnak, komolyabbnak látszik másoknál. A megosztókon látható kisfilmjeiben, ahol labdás edzéseket, gyakorlatokat sajátít el az évek során, nagyon komolyan kiemeli a középszerűségből és nagyon értékelendő, hogy ezzel foglalkozik a szabadidejében is, nem pedig a fenekén ül hanem állandóan tesz saját maga fejlesztéséért. Tényleg kiemelkedő magyar szinten a hozzáállása és így lehet leginkább profi topjátékos, ahogy a tengerentúlon ezt tudják is a játékosok.
2024-05-29 22:19:05 Piros öves, Őstag
Köszi az újabb interjút.

"A kosárlabdázás női Paganinije, egy csoda, ahogy átlebeg az ellenfelen mint hajnali köd a Zempléni hegyek felett..."
Remélem eljutott Rékához is ez a tökéletes költői kép.
5. burritos |Válasz erre: 4. Mkosar
2024-05-29 10:00:05 Zöld öves, Fanatikus tag
Egyetértek és ez is tetszik benne!
2024-05-29 07:47:10 Barna öves, Fanatikus tag
Ügyes, nagyon ügyes:))
Külső szemlélő számára kicsit introvertált személyiségnek tünik,( mint a zsenik általában) de képes megnyílni, határozott véleménye van.
Tiszteletben tartja az érdekeket, és nagyon profi módon építi a saját brendjét.
Figyelemre méltó, gratula Réka!
2024-05-28 09:26:44 Lila öves, Őstag
Nagyon szimpatikusan beszélt, szívből örülök, hogy sikerült idehozni tavaly nyáron. Egyik kedvencem volt és ez most sem változott. :)
2024-05-28 08:25:55 Zöld öves, Fanatikus tag
Ő az MVP nekem! Persze Mindenkit is szeretek, aki egy kicsit is hozzátett a sikerekhez és fűti, hajtja a vágy, hogy nálunk további nagy győzelmek részese legyen!
2024-05-27 23:29:10 Barna öves, Őstag
Köszönöm, már nagyon vártam ezt az interjút, reméltem, hogy ő lesz a következő "alany". :)
Ahogy az a beszélgetés közben is elhangzott, szerintem nagyon sokat számított a csapat teljesítménye szempontjából, hogy Rékának egyetlen meccset sem kellett kihagynia sérülés vagy betegség miatt (és ugyanez igaz Kaila-ra is, ha minden igaz, mindössze egyszer fordult elő, hogy bajnokin nem játszott, mert ő volt a kimaradó légiós, a 3. fordulóban a Cegléd ellen).
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...