Banner

A DVTK visszaszerezheti korábbi horvát hálóőrét?

Szerző: amigeleken.hu | 2024-06-17 12:25:00

Sajtófigyelő - boon.hu


A boon.hu arról számolt be, hogy a DVTK NB-I-es labdarúgó csapatánál kapuscsere van a láthatáron.


Az idei év elején az NB II-es Kazincbarcikától szerződtetett, a magyar U21-es válogatott hálóőre, Tóth Balázs, - mivel a tavasszal egyetlen perc lehetőséget sem kapott élvonalbeli meccsen, még akkor sem, amikor már semmilyen tétje nem volt a Diósgyőr bajnokijának, mert a bennmaradást már elérte a csapat - a távozás gondolatával foglalkozik.

A 2004-es születésű kapus a 2024/25-ös évadban, mint fiatal játékos szerepeltethető, olyan, akinek NB I-ben játszatásával éves szinten több száz milliót forintot kasszírozhat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől az őt foglalkoztató klub. Emiatt (is) van kereslet Tóth Balázs iránt, akit az NB I-es Zalaegerszegi TE FC vinne, de fizetni nem szeretnének érte, és mivel a DVTK nem akarja jótékonykodásból elengedni, még képlékeny a fiatal kapus helyzete.


Mivel a DVTK másik fiatalja, a szintén 2004-es születésű kapus, Bánhegyi Bogdán Barcikára tart, hogy az NB II-es együttesben, mint kölcsönjátékos szerezzen további meccsrutint, a portál információi szerint a diósgyőriek új kapust hoznának.

A boon.hu arról ír, hogy olyan cerberussal tárgyal a klub, aki már volt a DVTK játékosa, az elmúlt öt évben.


A Karlo Sentic, Senkó Zsombor, Póser Dániel, Antal Botond, Bukrán Erik, Marko Malenica hatosfogatból az első és az utolsó jöhet igazán szóba.

Marko Malenica azonban a horvát NK Osijek csapatának nem csak állandó tagja, hanem csapatkapitánya is volt a most véget ért szezonban, így a 30 esztendős horvát kapus érkezésére kisebb az esély. Arra nagyobb, hogy Karlo Sentic visszatérjen, ugyanis a 23 esztendős horvát hálóőr kreditje télen annál a vezetőedzőnél, Kuznyecov Szergejnél fogyott el, aki már nincs a Diósgyőri VTK-nál. Sentic tavasszal az Ordabasy csapatának játékosa volt, mert oda adta kölcsön a játékjogával rendelkező Hajduk Split, de védési lehetőséghez nem jutott a kazah együttesnél.


Tovább a boon.hu-ra >>>>>>>>


forrás: boon.hu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-06-17 15:51:34 Piros öves, Őstag
Tóth Balázst legalább ki kellene próbálni.
2. achilleus68 |Válasz erre: 1. Ignacio-Sanchez-Mejias
2024-06-17 14:34:50 Piros öves, Őstag
Azt nem mondanám, hogy kapus szűkében vagyunk, csak ésszel kellene igazolni. Tóth Balázs egy percet sem kapott, majd máshol kinövi magát, aztán pislogtunk szokás szerint.
2024-06-17 13:11:49 Piros öves, Őstag
A mai napig követi a DVTK instagram oldalát. Mivel kapus szűkében vagyunk, ezért adja magát a dolog. Jöhetne onnan egy középpályás meg szélső védő is ha már ugyanaz az árnyéktulajunk.
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...