Vattába csomagolva - a magyarnemzet.hu interjúja

Szerző: objektív | 2019-04-07 09:37:00

A magyarnemzet.hu interjút készített Bódog Tamással, aki a beszélgetés egy részében beszélt diósgyőri munkájáról is.


– Hogy tekint a Miskolcon eltöltött egy évre? Sikerként vagy kudarcként?
– Sokkal inkább az előbbi. 2017 tavaszán kieső helyen vettem át a csapatot, a többség már elkönyvelte a DVTK ­kiesését, én azonban biztos voltam benne, hogy tudok segíteni. Tavasszal a harmadik legtöbb pontot szereztük, és simán benn is maradtunk.– Miért maradt el a jó folytatás?
– Az ősz még jól alakult, ám tavasszal volt egy hónap, amely valóban rosszul sült el. Úgy éreztem, a vezetők sem tudták pontosan, hogy mit akarnak. Persze szerették volna, ha minél jobban szerepelünk, ugyanakkor az is elvárás volt, hogy az úgynevezett fiatalszabályból minél több bevételre tegyünk szert. Ezzel én is egyetértettem, csak éppen az a szabály is valahol az egészséges konkurencia kialakulását hátráltatta. A fiatalok nem feltétlenül voltak azon a szinten, hogy az NB I-ben szerepeljenek, s ha valaki megmondta nekik a véleményét, akkor hajlamosak voltak megsértődni. A magyar játékosok kissé vattába vannak csomagolva. Ám a legfőbb gondot mégis a hazai pálya hiánya jelentette. Azért mentem Diósgyőrbe, mert tudtam, hogy ott a szurkolók nagyon szeretik a futballt. A sors iróniája, hogy azon a héten avatták fel a stadiont, amikor engem kirúgtak. Összességében ma már mégis sokkal inkább a szépre emlékezem.– Az imént arra utalt, hogy túl voltak értékelve a játékosai. Ez általános a magyar futballban?
– Nemcsak a játékosok, mondhatom, én is túl voltam fizetve. Az állam támogatásával néhány év alatt rendkívüli mértékben javultak a feltételek a magyar labdarúgásban. Nincs is ezzel baj, de szükség van az eredményekre. A 2016-os Európa-bajnokság, a Vidi szereplése az Európa-ligában biztató jel, ezeket a sikereket kell általánosítani. Én azt látom gondnak, hogy a fiatalok nem eléggé motiváltak. Mégpedig azért, mert nem hajtja őket a vágy, hogy külföldre igazoljanak, hiszen otthon is nagyon jól keresnek.


Olvasd el a teljes cikket>>>


forrás: magyarnemzet.hu
SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

62. sadab1
2019-04-08 14:10:06
És ezért marad szar a magyar foci! Mi pedig át vagyunk baszva!
61. wexeye
2019-04-08 10:58:02
Mint semmi,úgy Bódog munkássága sem fekete-fehér. Egyértelmű, hogy jól indult,a stílus,amit le is tudott oktatni,látványos, eleinte eredményes volt. Aztán emlékszem gyirmóti,mtk ,loki elleni teljesen kilátástalan meccsekre. Őszre nem lehet rosszat mondani. Tavaszra tetőztek a személyes konfliktusai,megbuktatták. Nem tudta kezelni,volt akibe kvázi szerelmes volt(ugrai,busai),másokat alázott nyilvánosan is. Sportszakmailag reményteljes volt, emberileg ebben a környezetben bukásra ítéltetett. Itthon csak olyan csapatnál lenne jövője,ahol a kedve szerint igazolhat. Tehát nálunk pl nincs. Amit a fizetésekről mond,mind igaz,mindenki tudja. Kezdeni senki nem fog vele semmit,minden résztvevőnek jó így. Amíg lesz tao és marad a kimondott szándék, hogy legyen 1-2 kirakatcsapat,nem lesz változás. Jobb is lesz nekünk az nb2. Ezzel versenyezni úgysem tudunk,az elmúlt 3 évet folytatni meg mi értelme?
60. mr-d |Válasz erre: 55. Borsodi Bányász
2019-04-08 08:54:04
Ne mond, hogy nézhetetlen:) Az ellenfeleknek tetszik, Horváth Ferinek is tetszett a játékunk.
59. toki |Válasz erre: 45. Sprinter89
2019-04-08 08:15:59
Csak 1 kérdés? Mikor és hol olvastad azt Bódogtól, hogy azért le..... a játékosait, mert nem ütköztek? Olvass vissza 1-2 interjúját, hogy mit kért a játékosaitól - kicsit segítek, letámadni és hibára késztetni az ellenfelet -. Egyébként akkor szerinted CR (akit én se szeretek, de elfogadom, hogy 1 kib..... jó játékos) is hagyja abba a futballt, mert jól ki van dolgozva a teste? Na mind1 is. Éljenek a sovány, anorexiás futballisták. Helyes. Dr. Helyes.
58. totalrecar
2019-04-08 02:01:41
Attól hogy nézhetetlen a focink, még pénz mosodaként működhet a klub az új stadionunkban továbra is, de már az nb2 ben. Dús gazdag LT, irány gyúrni!
Meg is nézem, kik játszanak azenbékettőben, milyen nevű csapatok vannak.
57. bohumil-stejskal |Válasz erre: 48. Sprinter89
2019-04-08 00:16:06
Kérdezhetek valamit? Van valamilyen sporthoz köthető végzettséged? (TF, MLSZ stb.) vagy biosz tanári? vagy sportoltál valaha, versenyeztél is? Edződ volt? Pusztán kíváncsiság
56. antiabs |Válasz erre: 36. kanap
2019-04-07 21:58:54
A vezetés a hibás,h Bódog jött Feri után és nem rögtön Fernando :)
Bódog első pár meccse alapján mindenki azt hitte hogy itt a Kánaán, ezért nagy most a kontraszt.
55. Borsodi Bányász |Válasz erre: 53. kanap
2019-04-07 21:50:48
Az azért meglepne, ha nem csökkentenék az igazgatók számát. Az is, hogyha mindenki maradna a helyén egy kiesés után. Ha igen, akkor tényleg ez volt a cél, de csak harmadszorra sikerült.
Ez most foci címén nézhetetlen. Nem is sajnálom, hogy most nem értem rá megnézni a Haladás elleni meccset. Egyszer ennek is vége lesz, vagy ezért, vagy azért, és lesz még nézhető foci.
54. kanap |Válasz erre: 53. kanap
2019-04-07 20:53:49
Ebben a bajnokságban is ez lesz, ezután is amíg ezek a szarháziak mocskolják a Diósgyőr Címerét. Majd lerakom a sálat, a sört a cigit a laptop mellé, m4sport.hu, nézem a meccset a második bekapott gólunkig, utána köpök egy nagyot oszt elmegyek a kocsmába, de rajtam ez a slepp egy kiba...tt fillért nem fog innentől keresni. Egyszer majdcsak felébred valaki...
53. kanap |Válasz erre: 50. Borsodi Bányász
2019-04-07 20:47:32
Maradni fog a vezetőség. Még lehet, hogy az edző is, bár alibiből őt lehet kirúgják. A pénzmosoda működni fog mb2-ben is, kisebb ráfordítással. Lehet ezért akarunk már harmadik éve kiesni. Meg még az is előfordulhat, hogy lesz képe ugyanezt a jegyárat zembékettőben is elkérni. Mi vagyunk olyan hülyék, hogy kifizetjük...(an...ád lt).

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Mégsem


Üzenet küldése...