Banner

Változások a DVTK keretében

Szerző: Jáborcsik András | 2020-07-02 21:44:00

Az alábbiakban összefoglaljuk a DVTK labdarúgó csapatának keretében az elmúlt két napban bekövetkezett változásokat:


Szerződést hosszabbított a DVTK a 18. születésnapját hamarosan ünneplő Orosz Donáttal, aki ősszel részt vett az U17-es brazíliai vb-n, és hatszor játszott már az első csapatban.

Jövő nyáron járt volna le a szerződésem, de borsodi srácként, aki már hat éve DVTK-ban játszik gondolkodás nélkül elfogadtam a klub hosszabbítási ajánlatát, mert Diósgyőrben biztosítva érzem a további fejlődésem - árulta el Orosz Donát. - Ez előző bajnokságban debütáltam az élvonalban, a most befejeződött idényben öt mérkőzésen léptem pályára, ezt a számot szeretném tovább növelni, és beverekedni magam a DVTK kezdőcsapatába, hogy minél több örömet okozzak a szurkolóknak. Ősszel kezdődik az U19-es Európa-bajnokság selejtező-sorozata, a csapat tagjaként szeretnék kijutni az Eb-re.


Tavasszal kölcsönben szerepelt a DVTK-ban Kiss Tamás és Egerszegi Tamás, mindkettőjük kölcsönszerződése lejárt, és játékjoguk visszaszállt klubjukra.

A szakmai stáb és a klubvezetés egyaránt szeretné Kiss Tamást továbbra is piros-fehérben látni, a döntés azonban most a PAFC kezében van.


A DVTK Labdarúgó Akadémia növendéke, Bárdos Bence az elmúlt évet Szolnokon töltötte kölcsönben, és a következő bajnokságban is ott szerepel. A kölcsönszerződés leteltét követően visszavárjuk.

Bárdos Bence a DVTK színeiben az OTP Bank Ligában 10, az NB III. Keleti csoportjában pedig 35 alkalommal lépett pályára, míg Szolnokon a félbeszakadt NB II.-es bajnokságban 12 mérkőzésen játszott. A következő idényben is a Tisza-parti városban szerepel kölcsönben, ugyanakkor a DVTK továbbra is számít a felnőttek között egyre több tapasztalatot gyűjtő szélsőre, ezért meghosszabbította szerződését.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. anszkord
2020-07-03 18:08:06 Piros öves, Őstag
Akik kinövik az utánpótlást hullanak szét mindenfele. Bábony, Putnok, Tállya, Cigánd, Mád stb megye I, maximum NB3. Innentől egyértelmű, ezen a szinten van a képzés
1. vebgy*
2020-07-03 16:16:19 Fekete öves, Veterán
Sajnos, hiába tehetséges egyik-másik fiatalunk, egyszerűen képzettségben nem ütik meg a mennyei bajnokságunk szintjét sem. Ez pedig az UP szakmai vezetés bűne, nyilvánvalóan.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...