Banner

Ultras Diósgyőr: Hallgatás, beleegyezés?

Szerző: amigeleken.hu | 2020-09-03 13:36:00

Miután a klubvezetés nem reagált a a Szervezett Szurkolói Csoportok által felvetett problémákra, újabb közleményt adtak az ultrák.


Tisztelt Szurkolótársaink!

Egy hete nem reagált a DVTK vezetése a Diósgyőri Szurkolók felvetéseire! Vegyük úgy: hallgatás, beleegyezés?!

Vagy arra sem vagyunk méltóak a "mélyen tisztelt urak" szemében, hogy szóba álljanak azokkal, akikből élnek?

Hanem inkább gyerekes üzengetéssel próbálkoznak, hogy az MTK meccs utáni kommunikációban a "köszönjük a szurkolást!“ ezúttal az ultraszektornak nem szólt? Nevetséges!!! Megköszönte nekünk a csapat, Feczkó Tamás, s nyilvánosan még az ellenfél vezetőedzője is!

Diósgyőri Szurkolótársaink, hogy végre mindenki számára világossá tegyük már nem csak a capoállás, néhány graffiti, a büfé, vagy a jegyáremelés ellen, s a DVTK vezetésének folyamatos Szurkoló ellenes magatartása miatt emeltük fel a szavunkat. Sokkal mélyebb problémák gyökereznek elkeseredésünkben!

Fennen hirdeti minden egyes lejátszott szezon után a DVTK, hogy már 7, 8, 9, sőt 10 éve megszakítás nélkül az elsőosztályban vagyunk. És!? Gondoljunk csak vissza, ha a Paks nem 1-1-et játszik az MTK-val (tudjuk milyen körülmények között), akkor NB II. Ha a fehérvári Pátkai a 92. percben nem a kapufát találja el Diósgyőrben, s az akkor Balmazújvárosban játszó Rudolfnak nem intik be a lest a fradi ellen, akkor szintén másodosztály. S bár a harmadik pengeélen táncoló, kiesünk-nem esünk szezonban a kezünkben volt a sorsunk, ott sem sokon múlott, hogy ne zúgjunk ki az élvonalból. Igen, a sportban nincs ha, de azért ezen körülmények után, szerintünk pofátlanság sikerként elkönyvelni huzamosabb NB I-es tagságunkat. De azért nekivágtunk ugyanazzal a módszerrel a 2018/2019-es évadnak is. A hazai Matyó vereség tette be a kaput, s nem akartunk egy sorozatban negyedik évet is, amiben csak szenvedünk a lelátón, így a bojkott, a népharag elvitte Fernandot, hozta nekünk Feczkó Tamást, s a keret átalakítását. Össze is jött egy jó kis társaság. Győzelmek itthon, idegenben, s mi elhittük, álmodoztunk, hogy odaérhetünk! Ugyan közbeszólt a "járványhelyzet", és jöttek sorra a vereségek, de sokáig úgy tűnt elcsíphetjük az El-helyett. Ezt csak mi akartuk igazán, meg talán kicsit a csapat! A vége ismert: 9. hely, megalázva érezve magát a Diósgyőri Szurkoló, hiszen kedvenc csapatát folyamatosan bundával vádolták az ország lelátóin.

Az idei szezonra pedig a célkitűzés? Idézzük: "felülmúlni az elmúlt bajnoki eredményünket." Tényleg Diósgyőrben csak az lehet a cél, hogy ne essünk ki, vagy a 10., 9., vagy netán a 8. helyen végezzünk? Nem lehet egy olyan csapatot kialakítani már évek óta, amely elé reálisan ki lehetne tűzni, egy Magyar Kupa győzelmet, a bajnokságban egy dobogó, nemzetközi szereplést?

A DIÓSGYŐRI SZURKOLÓTÁBOR NEM ÉRDEMLI MEG A SIKERT?

DE, IGENIS A DIÓSGYŐRI SZURKOLÓTÁBOR MEGÉRDEMLI A SIKERT!!!!

Ehelyett olyan játékosok fordultak meg a klubunknál, akik ezt a mezt a Shopban sem vehették volna meg! Szarka Ákosok, Mazalovicsok, Mihajlovicsok, afrikai csodagyerekek, vagy hozzunk egy példát napjainkból, Cortés. Nem hallunk mást, még most sem, hogy XY labdarúgót, akit leigazoltunk nem játszott 1 évet, kihagyott egy félszezont, mellőzték korábbi klubjánál, kell neki 2-3 hónap, hogy utolérje magát, stb., stb. Kérdésünk: az állítólag a magyar NB I-ben, a 4. legnagyobb költségvetésű klub miért csak ilyen játékosokat tud szerződtetni? S általában, most éppen talán nem, de miért a DVTK-nak van a transfermarkt szerinti leggyengébb kerete a honi élvonalban?

Valakik nem jól teszik a dolgukat??? Vagy szakmailag nem sikerül jó labdarúgókat igazolni, vagy a tulajdonos által adott anyagiakon felül a DVTK vezetésének nem sikerül már évek óta gazdaságilag olyan helyzetbe hoznia a klubot, hogy költeni tudjunk kész, minőségi játékosokra? Szerintünk mind a kettő baj! Vezetőségi kijelentés: "nem jönnek a szponzorok Diósgyőrbe". Kérdésünk mi az oka ennek? Nem jó a stílus, nem állunk jól valahol? Változtassunk!!! Nem az igazgatók, hanem szponzorok, a támogatók és a trófeák számát kellene gyarapítani!!!

Az építkezést, az előre lépés esélyét hiányoljuk, s hogy mi Szurkolók is végre kihúzhassuk magunkat a csapatunk miatt!

Ehelyett a Diósgyőr fanatikusai kopnak el a Stadionból, a sikertelenség, az ennek ellenére emelkedő jegyárak, büfélehúzások miatt is!

Ezt akarjuk megakadályozni, mert MI minden meccsen ott voltunk, vagyunk még többnyire vállalható vagy jó létszámban, pedig nem könnyű dolog "ez az év sem a miénk lesz" tudatában útra kelni kéthetente, vagy kilátogatni a Szentélyünkbe. Nem akarjuk magunkat fényezni, de akármennyit is cigányoznak vagy afrikáznak minket, belföldön és külföldön egyaránt elismerően beszélnek rólunk, és a botrányosan rossz szereplés ellenére is megőriztük top 3 pozíciónkat az ország lelátói életében!

Talán ezt akarják elvenni tőlünk!

Minden létező DVTK videóban mi vagyunk, hogy itt milyen fantasztikus tábor van, sőt tudjuk, hogy motivációs anyagként meccsek előtt a játékosoknak is vágnak össze ezekből. A valóság persze kicsit más, mármint hogy mennyire becsülnek meg minket.

Eközben sorra nyílnak a senkit sem érdeklő szakosztályok, regionális együttműködés kezdődik a környék klubjaival, csodálatos Stadionunk van, világraszóló Edzőközpontunk, Juventus szintű Medical, multifunkcionális csarnok épül, állítólag tehát minden király...aztán valahogy még sem! Az eredmények mindenesetre ezt mutatják! S az a lemez járjon már le végre, hogy nem engedik nekünk, mert ezt verték belénk!

Tehát röviden arról van szó, hogy meguntuk a vezetőség hozzánemértő munkáját, szakmai-gazdasági téren egyaránt, a hazug és megáltalkodott kommunikációját (ma arról szólnak a hírek, hogy ki Covid pozitívan klubnál, de a márciusban a szurkolók csodálatos E-meccs kezdeményezésével szembeállított 20 milliós alapról azóta sem olvahattál..???..), valamint pökhendi viselkedését! Mostanra eljutottunk oda, hogy amíg ezek az emberek nem távoznak, addig talán soha nem lesz normális klub-szurkoló kapcsolat Miskolcon, de sikeres labdarúgás sem Diósgyőrben! Pedig a DVTK egyetlen valódi értéke a szurkolók!

Itt jegyeznénk meg, hogy kiírásaink, közleményeink, cselekedeteink nem politikai megrendelés alapján készülnek! Ezúton hívjuk fel Kriza Ákos, volt polgármester úr figyelmét, hogy engedje el a DVTK kezét, s ne ártson szeretett klubunknak többet, valamint felszólítjuk Miskolc Város Önkormányzatát, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a város és a klub között eredményes együttműködés legyen!

Változást akarunk, s egyben kérjük Leisztinger Tamás tulajdonos urat, hogy ezekkel szemben határozottan lépjen fel a Diósgyőri labdarúgás és a Diósgyőri Szurkolók érdekében!

MI SZURKOLÓK EGYÜTT A DIÓSGYŐRÉRT!


forrás: Ultras Diósgyőr facebook oldala




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

39. spongyabob |Válasz erre: 36. betyarok
2020-09-10 16:23:03 Barna öves, Őstag
Szevasz Betyár! Hál' Istennek, Édesanyámat gyakran látom....
Üres a kémény...talán azért, mert nincs még itt a fűtési szezon...gondolom én..mondjuk volt olyan , hogy nyáron is tele volt....
Jó lenne egy terv.. Így van..."Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok! –" Talán ez egy jó terv.....elméletileg!
38. betyarok |Válasz erre: 37. repohár
2020-09-10 15:35:59 Fekete öves, Őstag
Úgy látszik, mindenki eltikkadt....
37. repohár |Válasz erre: 36. betyarok
2020-09-10 13:20:16 Piros öves, Őstag
Inkább ég a napmelegtől a kopár szik sarja...
36. betyarok |Válasz erre: 35. spongyabob
2020-09-10 13:13:25 Fekete öves, Őstag
Hahó Bob! Van-e fejlemèny? Itt nem látom! Kèmèny is üres mèg. Majd ősszel tán... vagy füstbe ment terv...?
2020-09-08 16:47:11 Barna öves, Őstag
Nincs mit kedves Betyár! Egy dolognak azért örülök, hogy a "dolgok az ablakban vannak és nem a kéménybe!
34. betyarok |Válasz erre: 33. spongyabob
2020-09-08 16:23:50 Fekete öves, Őstag
Köszönöm Bob! Úgy látszik, hogy ez nem közèrdek...! Az irodalom meg az ablakban.... Mèg nyílnak a völgyben a ... Tán a politika majd őket 23-án elènktár valamit innen vagy onnan
.
33. spongyabob |Válasz erre: 32. betyarok
2020-09-08 15:57:59 Barna öves, Őstag
Nekem senki nem mondott semmit..pedig kérdeztem a múzeumba is...."A többi néma csend"..hmmm. pedig szeptember van!
32. betyarok
2020-09-08 15:05:26 Fekete öves, Őstag
Válaszoljon már valaki, ha már ilyen nagy dirrel-durral beindult ez a közlemèny...!!!
31. betyarok |Válasz erre: 29. betyarok
2020-09-07 22:02:48 Fekete öves, Őstag
Na mi van?!
30. KáGábor* |Válasz erre: 29. betyarok
2020-09-05 16:24:01 Fekete öves, Veterán
Mondjuk ez nem lenne rossz kiindulási alapnak!

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...