Banner

Sajtótájékoztató a Videoton elleni mérkőzés előtt

Szerző: objektív | 2019-08-17 06:41:00

Az OTP Bank Liga 3. fordulójában Székesfehérvárra látogat a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

Fernando Fernández: - A Fehérvár ellen maximális koncentrációra lesz szükség ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni. Egy ilyen nagy klubnak, ilyen jó játékosokkal nem is feltétlenül kell jól játszani ahhoz, hogy mérkőzéseket tudjanak nyerni. Ha megnézzük a múlt heti PAFC elleni meccsüket, a hazaiaknak rengeteg tiszta gólhelyzete volt, mégis elvitte a három pontot a Fehérvár. Kulcsfontosságú lesz, hogy a védekezésünk rendben legyen és megfelelően koncentráljunk mind a védekező, mind a támadó rögzített szituációknál. Sok mindennek stimmelnie kell ahhoz, hogy nyerni tudjunk Székesfehérváron, de ettől függetlenül győzni megyünk, a három pont megszerzése a cél.

Olvasd el a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

77. dudik-attila |Válasz erre: 75. kisbe
2019-08-22 13:47:12 Piros öves, Őstag
Teljesen igazat adok neked. Nekem is az az, ami nem tetszik itt, hogy sokan összetévesztik a kritikát azzal, hogy folyamatosan öntik ide a sz@rt. Többen is különös késztetést éreznek erre. Azert, mert nem vagyok megelegedve, még nem kell leirnom naponta többször, hogy minden xar. De ez szélmalom harc. Viszont a színvonal folyamatosan csökken. Van több ismerősöm, aki jó ideje nem kommentel, olvasni is csak elvétve. És ez ennek (is) köszönhető.
76. antiabs |Válasz erre: 75. kisbe
2019-08-19 17:08:27 Piros öves, Őstag
Ezt értem, de a kérdés arra vonatkozott, h mi lenne a reakció ha a klub egyik alkalmazottja semmibe nézi őket és ezt jelzi is feléjük.
Szóval az itthoni fociban kb. zsák a foltját eset az ami annyira zavar téged, mindamellett hogy negatív emberek mindig vannak és lesznek, csak a számuk kérdéses.
75. kisbe
2019-08-19 15:38:49 Piros öves, Őstag
..mit tennének ha szarul megy a játék..?..ezt a sztorit leírtam már ide, de leírom mégegyszer..történt egyszer hogy 1 gólos hátrányban hatalmas lendülettel kilépett a csatár, evitte a labdát a kapus mellett és nem tudta az üres kapuba rúgni..de azzal a lendülettel kiesett a szurkolók közé..és ha hiszed ha nem nem azt kiabálták hogy, Te hülye kétballábas fax mi a Qurva anyádat csináltál.és hogy mi volt ez....hanem felsegítettèk, simogatták a fejét, megveregették a hátát, és az utolsó percben is azt kiabálták hogy nem baj, lesz jobb, csináld tovább..stb..de a lényeg hogy egy rossz szót senki nem kiabált..és a csattanó hogy ez a pali erre az estre 2 percel a hosszabításban kiegyenlített..de arra a nyakamat tenném hogy ha az ominózus esetnél nem biztatást kap, hanem szidást meg kritikát biztos hogy nem egyenlít ki..tudod ezt is írtam már hogy valóban szar a focink, nem vitás hogy van hova fejlődni...de egyes szurkolóknál a szinvonal sokkal de sokkal lentebb van a pályán látott produkciótól...és nekem ezzel van a legnagyobb bajom..de ennek ellenére is igyekszem normálisan megnyílvánulni..
74. antiabs |Válasz erre: 68. kisbe
2019-08-19 15:11:52 Piros öves, Őstag
Mit tennének a csapatért angol huligánjaid, ha pl. csapatuk egyik játékosa egy rosszul sikerült meccs végén, az egyik idős szurkolótól 2 méterről, teljesen kulturált hangnemben kapott, "mi volt ez a mai játék Bogesz?" kérdésre, azt válaszolná hogy copjál le?
Lecopnák, hátha jobb lesz neki és a csapatnak?

Ameddig csak a szurkolóktól várod el a millwalli mentalitást de a klub alkalmazottaitól nem addig ez vakvágány szerintem.

A szurkolók még mindig sokkal inkább mutatnak jó példát és viselkednek felelősségteljesen, mint a klub alkalmazottak némelyike.
73. antiabs |Válasz erre: 68. kisbe
2019-08-19 14:53:30 Piros öves, Őstag
És azzal nem ad, ha leírja ide, hogy szerinte mi a gond, mit kellene másként csinálni?
Ez egy fórum, mindenki vérmérséklete szerint szól hozzá, ameddig ez kulturált keretek között marad, addig nincs vele semmi gond(, ha tudod, hogy ki az aki számodra túl negatív, azt nem olvasod el és kész,), kitiltani nem kell embereket azért mert sokat kritizálnak.
Ez Miskolc, Borsod, ahol megértik az emberek, ha nincs hús csak bab, de azt nagyon nem bírják amikor újra meg újra hús árban babot akarnak nekik húsként hirdetve eladni.
Tiszta beszéd kellene, több alázat és munka és akkor kevesebb lenne a kritika.
72. kisbe
2019-08-19 12:33:00 Piros öves, Őstag
..TE mihez viszonyítod a gyenge játékot..?..halál komolyan kérdezem..a csapategység szerintem rendben van..egyfelé húz ez a csapat úgy látom..az is rendben van hogy ez egy fórum..mindenki elmondhatja a véleményét..de szerintem az nagyon nincs rendben hogy egyes emberek Dvtk szurkolóként minden dolgot kizárólag negatív értelemben kommentálnak évek óta..ugyanzt azt fújják, csak a szavakat változtatják, meg a vesszőket a mondanivalójukban..ne ez nincs rendben nálam...
71. johny* |Válasz erre: 70. kisbe
2019-08-19 12:04:26 Fekete öves, Veterán
Mitől vagy biztos a csapategységben? Jártál sokat az öltözőben? Én erről nem nyilatkozom, fogalmam sincs róla.
Amit viszont látok, az a gyenge játék, fene tudja milyen taktika, nem nb1-es szintű játékosok lassú mozgása a pályán, nullához közeli eredmény. Ez van.
Azzal azért légy tisztában, hogy ez egy fórum. Sokan itt ragadják meg az alkalmat arra, hogy kritikát fogalmazzanak meg. Mondjuk azért, mert nincs lehetőségük személyesen elmondani mit gondolnak a dolgokról. Akiknek szólnak a kritikák, alkalmat se adnának rá, hogy szemtől-szembe... De a különböző fórumokon elhangzó kritikák, így-vagy úgy, egészen biztosan eljutnak a címzettekig. Ha te ennek nem vagy híve, írhatsz levelet, felhívhatod telefonon, vagy kérhetsz időpontot Leisztingertől, Fernandótol, játékostól, hogy halgassanak már meg. Mi sem egyszerűbb.
70. kisbe |Válasz erre: 69. johny
2019-08-19 11:31:37 Piros öves, Őstag
..csapategységen kívül nem sok minden van..talán még annyi hogy ez a csapat kiad magából mindent..az hogy a minden csak ennyi azt az is látja aki nem rúg itt bele a csapatba állandóan..ebben biztos vagyok..mondok egy példát a zenéből..én ezer éve Aurora rajongó vagyok..ha tehetem ott vagyok a koncerteken..ha megjelenek a szinpadról is üdvözölnek..a kedvenc dalomat mindig eljátszák ha ott vagyok..ezt valamilyen formában mindig közlik is felèm hogy tudjam mi fog következni..de sokszor kritizálom is őket..például hogy a zenekart jobban el lehetne adni..a szinpadi megjelenés miatt..nem megfelelő időben történő pálinka fogyasztás miatt..( ezen a tèren van a legnagyobb jó irányú változás)...meg sok minden más miatt..de az a minimum hogy a xart Auróra rajongóként nem a zenekar honlapján keresztül öntöm rájuk nap nap után..hanem megkeresem a módját ha valami nagyon zavar, és elmondom a véleményem szemtől szembe 8 szem közt..nálam ez a minimum hogy nem a világ előtt öntöm nyakon szarral minden nap azt akit elvileg szeretek..de a 20 éves lányomat is kritizálom ha valami nem faxa..de azt is úgy intézem hogy a szemébe mondom...nem az anyján keresztül üzengetek neki..sőt arra is odafigyelek hogy még az anyja se hallja...nem hogy az egész világ..
69. johny* |Válasz erre: 67. kisbe
2019-08-19 09:25:43 Fekete öves, Veterán
"szétesett csapat volt..se taktika, se játék, se eredmény"

Szerencsére azóta minden van... Jó taktikákkal, remek focit játszunk, közben állandóan az élmezőnyben vagyunk, a dobogóért harcolunk. Talán az idén meg is lesz a harmadik hely.
68. kisbe
2019-08-19 08:17:39 Piros öves, Őstag
..de egyet megtanultam a nevesincs angol csapatom nevesincs szurkolóitól..mégpedig azt -"nem az a fontos hogy mit kapsz a csapatodtól, hanem az hogy TE mit tudsz adni a klubodnak"..annyit tennék hozzá hogy aki csak dumálni tud, és semmi mást,..(még a lelátón szurkolni sem).. az bölcsebb ha halgat..

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...