Banner

Polgár Kristóf: Szeretem a kihívásokat

Szerző: Jáborcsik András | 2019-01-19 19:04:00

Mielőtt a dvtk.eu munkatársa leült beszélgetni a fiatal védővel az edzőtáborban, Fernando Fernándezt kérte meg arra, mondja el, ő hogyan látja Polgár Kristófot.

Amióta Kristóf csatlakozott hozzánk, az első naptól kezdve profiként áll a munkához. Szeretem azokat a játékosokat, akik különböző posztokon is bevethetők, ő pedig ilyen. A hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, hiszen minden edzésen odateszi magát 100%-osan, illetve az öltözőn belül is egy nagyszerű társ. Megérdemli a tiszteletet hiszen annak ellenére, hogy nem játszik gyakran mindig úgy jön edzésre, hogy a maximumot fogja nyújtani. Ezeket az embereket mindig is tiszteltem. Jelenleg is nagyon fontos számomra az ő személye, de ha így folytatja, a csapatnak is nagyon nagy haszna lesz belőle idővel.


A következőkben az interjúból idézünk:


Korábban is felmerült már a neved Diósgyőrben, miért pont most lettél a DVTK labdarúgója?
Amikor eldőlt, hogy hazatérek valóban megkeresett a Diósgyőr. Akkor még Egervári Sanyi bácsi, illetve Trezi bá’ (Pisont István, Egervári Sándor segítője a szerk.) szeretett volna idehozni. Trezi bá’-val együtt dolgoztam az utánpótlás válogatottban. Mielőtt pont került volna a dolgok végére, jött az edzőváltás, ezért döntöttem inkább úgy, hogy Szombathelyre megyek. Sajnos úgy alakultak a dolgok, hogy Szombathelyen is volt egy edzőváltás, amiből nem jöttem ki túl jól. Nem hosszabbították meg a szerződésemet, így nyár végén megkeresett Tajti József és Diósgyőrbe igazoltam.

Annak ellenére, hogy bajnoki mérkőzésen egyelőre nem kaptál szerepet, hogyan élted meg az elmúlt pár hónapot?
Viszonylag későn csatlakoztam a kerethez, viszont nagyon gyorsan sikerült beilleszkednem. Egy fiatal és jó közösségbe kerültem. Nagyon jól érzem magam. A várost korábban ismertem már, hiszen a barátnőm miskolci, így az évek során sokszor jártam már Miskolcon, így ezzel nem volt gondom. Tényleg már csak az hiányzik, ami igazából a legfontosabb lenne, hogy pályára lépjek bajnoki mérkőzésen is a csapatban.

Nem te vagy a hangadó az öltözőben, milyen a viszonyod a csapattársaiddal?
Valóban nem én vagyok a leghangosabb, nem is vagyok ez a karakter, ennek ellenére mindenkivel megtalálom a közös hangot. A legjobb viszonyban nyilván azokkal vagyok, akiket ismertem már korábbról valamelyik utánpótlás válogatottból, illetve az én korosztályom. Azonban mivel jól beszélek angolul, a külföldiekkel is nagyon jó a kapcsolatom.

Milyen lehet számodra a jövő?
Rövidtávú célom mindenképpen az, hogy bekerüljek a DVTK kezdőcsapatába. Hosszútávon pedig szeretnék még visszakerülni valamikor külföldre, ehhez azonban mindenképpen az kell, hogy játékperceket kapjak.

Nem érzed magad frusztrálnak amiatt, hogy egyelőre várat magára a bevetésed?
A Haladást leszámítva eddig bárhova igazoltam, meg kellett harcolnom azért, hogy a kezdőben kapjak helyet, ezért ez nem egy új dolog számomra. Igazából szeretem a kihívásokat, úgyhogy nem fogom fel ezt negatív dologként, ellenben egy kiváló motivációt jelent minden egyes napra.


Elolvasom a teljes interjút a dvtk.eu-n >>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...