Banner

Márkvárt: Rosszul indult a bajnokság és rosszul is ért véget, de a középső szakasz szenzációs volt

Szerző: Jáborcsik András | 2020-07-05 18:36:00

Márkvárt Dávid és Polgár Kristóf értékelte az évet a Napos oldal magazin kamerái előtt.


Rosszul kezdődött és rosszul végződött a szezon, de a köztes időszak szenzációs volt. Jól játszottunk, egymásra találtunk a szurkolókkal, nagy győzelmeket arattunk. Pozitívum, hogy korábban megtartottuk az NB I-es tagságunkat és a sok győzelem is. A Viditől az egy pont, amit elhoztunk, nagy siker volt, és a győzelmek mindegyike kedves emlék.

Látni kell azonban, hogy a végére elfogytunk és nagyon rosszul alakultak a mérkőzések. Ha az ellenfél szerez vezetést, felállt védelem ellen sokkal jobban kell játszanunk. Nem igazán találtuk ilyenkor a fogást, de arra is figyelni kell, hogy ne kapjunk gyorsan két gólt egymás után. Ezeken kívül a pontrúgások levédekezésére is nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Jó csapatszellem alakult ki, de kellenek új igazolások, nagy erősségünk lehet, ha a mag együtt marad.



forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. sadab1*
2020-07-08 11:31:20 Fekete öves, Veterán
A filmet is, h lehet így összevágni!? brkovic, tabakovic ölelgetése...
1. vebgy*
2020-07-08 10:25:27 Fekete öves, Veterán
Hát ő sem látja épp kristálytisztán a dolgokat..vagy nem akar őszintén fogalmazni. A rossz (sőt kilátástalan) kezdéssel egyetértek, a Feczkó érkezése utáni időszak egész jó lett ( a szenzációstól messze volt azért ), viszont a vírusszünet után...hát az meg gusztustalanra sikerült ! Formahanyatlás, rossz felkészülés esetén is legalább néhány nézhetetlenül fos döntetlent el kellett volna érni, de így...rátok égett a bélyeg, hogy legalább három meccsen lefeküdtetek és engem baromira nem érdekel, hogy kinek a "parancsára".
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...