Márkvárt Dávid: Jobb lesz a csapat az érkezőkkel

Szerző: Jáborcsik András | 2020-08-13 22:05:00

A középpályás Márkvárt Dávid szerint az új játékosok könnyen beilleszkedtek a DVTK-ba - olvasható abban az interjúban, amelyet a boon.hu készített a középpályással.


Márkvárt Dávidot arról kérdezték, hogy a visszatérés, a munkába állás után a keretben bekövetkezett változásokról mi a véleménye.

Úgy vélem, hogy jobb lesz a csapat az érkezőkkel – jelentette ki a középpályás. – Eddig három olyan minőségi játékossal bővült a keret, akik más csapatoknál is bizonyítottak már. Grozav, Drazic és Hegedűs is igazolta, hogy lehet rájuk számítani. Bizakodó vagyok velük kapcsolatban, mert könnyen ment a beilleszkedésük az edzéseken, az öltözőben is. A múlt heti jól sikerült 3-4 napos üllői összetartáson pedig nyoma sem volt annak, hogy ők újak lennének.


Arra a kérdésre, hogy lát-e még lyukas posztot a DVTK-nál, azt felelte, ahogy a vezetők, ő is úgy véli, hogy 1-2 helyen még elkelne az erősítés, majd hozzátette: aki mostanában jönne, annak viszont gyorsan kellene beilleszkednie, mert indul a bajnokság, és menet közben nem lesz annyi idő a csapatba építésre, mint a felkészülés idején.

Természetesen a hétvégi megyei rangadót is szóba hozták a diósgyőri középpályásnak.

Az öltözőben ez a meccs a téma. Tudjuk, hogy a szurkolóink számára ez nem egy átlagos mérkőzés, ezt az is jelzi, hogy amikor fordított párosításban játszunk, rendre megtelik a vendégszektor – mondta Márkvárt Dávid. – Ez lesz a szezon első mérkőzése, és rögtön egy rangadóval kezdünk. Nagyon készülünk, mert szeretnénk nyerni.

Az, hogy ez az 1. forduló, az, hogy hazai pályán játszunk, az, hogy várhatóan sokan lesznek kíváncsiak ránk és hogy ez egy presztízsmeccs, mind emeli a tétet. Ezek miatt is nagyon sokat jelentene számunkra egy jó rajt.


Kattints ide és olvasd el a teljes cikket a boon.hu-n >>>>>>>


forrás: boon.hu
Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
BannerBanner
Hozzászólások
4. vebgy |Válasz erre: 1. Borsodi Bányász
2020-08-14 20:45:26
Hát nem vagyunk táborokat tekintve egy súlycsoportban..az volt a vérlázító, hogy nemrég meg a csapatunk nem volt velül egy súlycsoportban. Szerencsére az utóbbi két alkalommal már így,vagy úgy legyűrtük őket, amit most is elfogadnék, akár egy csúnya gólocskával...
3. makaó
2020-08-14 17:23:41
http://www.dvtk.eu/merkozesek/pre/13112-merkozes-Diosgyori_VTK-Mezokovesd_Zsory_FC/20409-Egyutt_vagyunk_gyozni_fogunk-cikk-labdarugas
2. KáGábor
2020-08-14 07:31:19
Csak induljon jól a szezon! Nagyon fontos lenne, hogy azt lássuk, nem ott folytatódik, ahol abbahagytuk.
1. Borsodi Bányász
2020-08-14 00:37:06
Tök átlagos mérkőzés. Ennél átlagosabb nem is lehetne. Kb, mint a Bábonnyal játszani. Az is megye I-es csapat, csak kicsit feljebb van valamiért.

Mezőkövesd? Még akkor sem érdekelne, ha a főnökük bemutogatna valamelyik szurkolónak, de csak nincsenek ilyen tahók a matyók közt.
BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...