Banner

Marcel Rodman: Egy keményen küzdő csapatot akarok látni a jégen

Szerző: Jáborcsik András | 2019-04-29 19:10:00

Bemutatták Miskolcon a DVTK Jegesmedvék új vezetőedzőjét, a szlovén Marcel Rodmant - adta hírül a jegkorongblog.hu az "Ideinél bővebb keretet építenek a Jegesmedvék" című összefoglalójában.


Egri István, a klub első embere rövid bevezetőjében elmondta, hogy amennyiben a fiatal szakember olyan sikeres lesz a csapatnál trénerként, amilyen volt játékosként, akkor szép szezon elé néz az Extraliga-csapat. Nagy Ádám általános igazgató arról beszélt, hogy amikor kiderült, Glen Hanlon nem folytatja a tavaly megkezdett munkát, a klub vezetői irányváltásról döntöttek. A modern hokit már nagyon sok helyen fiatal edzők hozzák el, elég csak a Tipsport Ligában a Zólyomra vagy a Poprádra gondolni, de a tengerentúlon is számos példa van erre. Korábban Marcel Rodmant és testvérét játékosként próbálták Miskolcra csábítani, akkor ez nem jött össze, de az elmúlt években folyamatos kapcsolatban maradtak vele. Hanlon nemleges válasza után azonnal keresni kezdték az utódját, voltak a kalapban észak-amerikai, skandináv mesterek is. Mindenkit igyekeztek alaposan leinformálni, és Marcel Rodmanról nagyon kedvező visszajelzéseket kaptak, majd a közvetlen tárgyalások során gyorsan megegyeztek a kétéves szerződésben. Egri István kérdésre válaszolva hozzátette: az edző szerződtetése nem pénzkérdés, nem ez volt az elsődleges szempont a kiválasztásnál. Az ilyen kulcspozíció esetén nem szabad spórolni, itt csak a szakmai kérdések dönthetnek.



A 37 éves szlovén szakember székfoglalójában elmondta: órákig beszélhetne arról, milyen stílusban szeretné a csapatát játszatni, de a lényeg nem ez. A legfontosabb, hogy a mérkőzésekre kilátogató szurkolók egy keményen küzdő együttest lássanak a jégen, amelyben a játékosok az egyéni ambíciókat háttérbe szorítják a csapat érdekében. Ennek alapja, hogy olyan öltözői hangulatot teremtsenek, melynek révén valamennyi hokis sikerre éhesen tesz meg mindent a győzelemért. A tényleges munkát már hétfőn reggel elkezdték a menedzsmenttel, hiszen a keretet fel kell tölteni, és mindent elő kell készíteni annak érdekében, hogy augusztus elején teljes erővel meg tudják kezdeni a közvetlen felkészülést.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra a teljes cikkre >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. laca
2019-04-30 13:10:42 Lila öves, Fanatikus tag
A slovan viszont marad a KHL-ben:
http://www.jegkorongblog.hu/2019/04/30/cseh-befektetot-talalt-a-slovan/#post-285431
5. laca |Válasz erre: 2. perecesi-diosgyor-szurkolo
2019-04-30 13:10:23 Lila öves, Fanatikus tag
a testvére például jöhetne is rögtön...
4. piros79
2019-04-29 23:13:44 Lila öves, Fanatikus tag
Igen. Egy nem kelet-európai nem tud itt gyökeret verni. Más élethez vannak szokva. Érthető az új irányvonal, reméljük sikeres lesz.
3. korxi
2019-04-29 21:36:30 Piros öves, Veterán
Na vele már 2 éves szerződést kötöttünk. Mostanra már nyilvánvalóan szempont volt hogy nem legyen már az, hogy minden évben másik edző van.
2019-04-29 19:19:40 Fekete öves, Veterán
Hátha egy jó szlovént tud majd hozni, aki jól fog menni a világbajnokságon. Természetesen ellenünk nem, de a többi meccsen igen :D
2019-04-29 19:16:29 Piros öves, Őstag
Én meg a gyepen!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...